Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ben geldim.sabah 9 da doktora gittim eve gelince biraz uyudum şimdi yazıyorum sizlere.doktor vajinal ultrasonda baktı.bebeğimizin ilk ultrason resmini aldık.ama hala kanamam var az olmakla beraber ağrılarımda.hala doktor takipte.bir tane iğne vurdu.pazartesi tekrar gideceğiz.eşim bebeğimizin çok haylaz olduğunu söylüyor.daha 3 haftalıkken bize naz yapıyor diyor.hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun diyorum.hepinize dua ediyorum...herkese selam.

kızlar öncelikle herkese Merhaba; :

ben şuan yumurtlama dönemindeyim.

yarında denize gitmeyi düşünüyorum.

sizce bir sakıncası olur mu acaba?

aklıma takıldı şimdi?uhm:

kıazlar hepinize günaydın sudenazcım ii olmana sevindim.arkadaşım bende salı sordum doktoruma.ben yumurtlama tedavisi görüyorum.doktorum mantarın falan varsa girme yoksa gir dedi....:teselli:

Bence gitme Şirvan.Bende havuza gidemiyorum ne olur ne olmaz diye.Bakarsın mikrop falan kaparım.Ne biliyim..Sende bence tedbirli davran.

Bence gitme Şirvan.Bende havuza gidemiyorum ne olur ne olmaz diye.Bakarsın mikrop falan kaparım.Ne biliyim..Sende bence tedbirli davran.

filizim benim eşim ege üniversitesinde yüzme hocası.izmirin tek olimpik yüzme havuzu ve milli eğitim bakanlığına bağlı saat başı testi yapılıyor değerlere bakılıyor ve gün içerisinde devir daimle klorlanıyor.ben orda yüzmeye gidiyorum.ankarada böyle bir yer varsa oralara git.çünkü vücudun her yerine sudan daha iyi masaj yok tavsiye ederim canım.

kadriyeciğim dikkat et kendine canım bizde bir kere öyle yaptık.bu ayın 26 sında ilişkide bulunduk ama benim karnım ağrıyordu ilişkiden sonra kanamam oldu.2 gün sonrada adet oldum.ve hala kanamam var.bide üstünne hamilelik çıktı.şimdi eşim o geceden beri kendini biraz suçluyor.ben çok içeride hareket etmeseydim bunlar olmazdı diye.dikkat et canım sana zarar gelmesin.

canim ilk kez sende duydum hayirlsi olsun ee ne dediler sonucuna

ben bu testi yaptırmayı düşünuyorum .yani ben infertılıte araştırma merkezınden oğrendım orda kısırlık araştırma kapsamına giren tüm testlerı okudum.meger ben hiç bir test yaptırmadım.sadece muayeene oldum.ve bir zaman önce yumurtlama takıbı+yumurtlama gelıştırıcı ilaclar+progestan filan con tedavı gordum ama olmadı şımdı beklıyorum allah bana ve herkeze kendılığınden gebelık nasıp eder inşallah.haa buarada ogrendım kı clomen veya gonaphen yumurtayı gelıştırıyor fakat mukus salgısının yapısını bozuyor.ondan da gebelık şansı duşuk.bu bir gercek kızlar clomenle cok az ınsan gebe kalıyor.ama geliştirici iğneler işe yarıyor puregon filan..onları daha denemedım.şimdilik Allahtan mücize beklıyorum.İnşallah rabbim bizi fazla bekletmez ve gebe kalacagız..a.s

Canım zaten gidiyordum ama güvenemiyorum işte ne bileyim geçen gitmiştim şimdi bıraktım çocuğa niyetlenince bende yara çıktı rahimde.Yara da enfeksiyondan oluyorya..Ondan dır die huylandım..:1shok:

arkadşlar bende gidiyorum akşam üzere denize ilaçta 4 gündeyim sizce yumurlama olayı başlamışmıdır ?geçen hafta adet oldum diye gitmedim şimdide gitmessem eşim kendi gider ben onu bikinili güzel hatunların yanına nasıl yanlız göndereyim mecbur gidicem fazla girmem diyemiyorum çünki kızımı bırakamam kurbaga gibi sudan çıkmaz ama gitigim yer foçada mavi bayraklı bir otel birşey olmaz degilmi arkadaşlar

Canım zaten gidiyordum ama güvenemiyorum işte ne bileyim geçen gitmiştim şimdi bıraktım çocuğa niyetlenince bende yara çıktı rahimde.Yara da enfeksiyondan oluyorya..Ondan dır die huylandım..:1shok:

anladım canım.aklında bulunsun diye söyledim.su çok rahatlatıyor.benim bacaklarımda kılcal damar tıkanıklıkları var onlara iyi geliyor ondan söyledim canım.tabii yine karar senin.

kızlar merhabalar bi haftadır acaip yoğundum malum yaz sezonu açıldı misafirler vardı işle o yüzden doğru dürüst giremedim nete ara ara okuyp çıktım sudenazcım bu ay senden umutluyum hayırlı haberlerini beklioz yerimseniben
bende dk.run verdiği doğ.kont.haplarını bitirdim bugün yarın adet olucam onu bekliom olıyımda doktora gidiim die sabırsızlanıorum ama böle isteyince gelmiolar,istemeyince erkenden gelio kırmızılarklava: bende folikel kist varmış bu konuda biligisi olan varmı galiba yumartalar küçük kalomuş bakalım bu ay ne oldu ona bakacak doktor doğ.kont. haplarrı işe yaradımı acaba:uhm:bide arkadaşlar bu hapların yan etkisi mi bilmem ilişkiden sonra canım yanar oldu yaa afedersiniz garip bi tuvalet hissi oluo ilişkiden sonra ve uzun süre geçmio sızlıo:uhm:bi bilgisi olan yada böle bişey yaşayan arkadaşlar varmı acba

tamam kadriyeciğim anladım canım.inşallah düzelir birşey çıkmaz.bizi habersiz bırakma.öptüm seni.

herkese merhaba arkadaşlar. adetime daha 1 hafta var, az önce akıntıyla karışık kan geldi biraz.dün de eşimle ilişki de bulunmuştuk. ne olduğunu anlayamadım, ara kanama olabilir mi acaba? ya da ilişki sonrası bi kanama olabilir mi? daha salı günü doktordaydım,rahimde ve yumurtalıklarda bi problem olmadığını söyledi. inanılmaz tedirginim,ilk defa böyle bişi başıma geliyo,ellerim titriyo şu anda..bebiş istiyoruz,3 aydır da korunmuyoruz. ne olabilir,nolur yardım edin

canım paniğe kapılma hemen.benim de öyle oldu diğer sayfalarda okursan görürsün.bekle 1 yada 2 gün bakalım.ama çok fazla kanama olursa doktora git canım.

bu kadar tedirgin olma canım bak ne güzel dk.bir problem yok demiş kanama neden oldu bir fikrim yok ama işallah hamişsindir allh isteyen herkese hepimize tez zamanda nasip etsin umarıma.s.

enel 17,hani sen 2 gün sonra det oldum, bi de hamilelik çıktı filan demişsin. üstüne mi gördün.ben mi yanlış anladım?

evet canım benim senin ki gibi ilişkiden sonra az bi kanamam oldu.2 gün sonra adt oldum.halada kanamam var az ama.ve hamileyim 3 haftalık.herşey çok ani oldu.ben bile umutlanmamıştım.ama düşük tehlikem var canım.

sen de kendini üzme sakın. arkadaşımın da başına gelmişti,kanaması oldu hamileyken. ama şu an sağlıklı bi bebeği var, onun bebeği ikizmiş ve kanamayla biri düşmüş sanırım. doktor öyle demiş.sen de tedirgin olma sakın, bol bol yat, çok hareket etme güzelim. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.

serheng çok teşekkür ederim canım.sağol.sende hemen endişelenme herşey olabiliyor biz insanlar için.hayırlısı neyse o olsun canım.öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…