E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.361
kızlar öncelikle herkese Merhaba; :
ben şuan yumurtlama dönemindeyim.
yarında denize gitmeyi düşünüyorum.
sizce bir sakıncası olur mu acaba?
aklıma takıldı şimdi?uhm:
Bence gitme Şirvan.Bende havuza gidemiyorum ne olur ne olmaz diye.Bakarsın mikrop falan kaparım.Ne biliyim..Sende bence tedbirli davran.
canim ilk kez sende duydum hayirlsi olsun ee ne dediler sonucuna
filizim benim eşim ege üniversitesinde yüzme hocası.izmirin tek olimpik yüzme havuzu ve milli eğitim bakanlığına bağlı saat başı testi yapılıyor değerlere bakılıyor ve gün içerisinde devir daimle klorlanıyor.ben orda yüzmeye gidiyorum.ankarada böyle bir yer varsa oralara git.çünkü vücudun her yerine sudan daha iyi masaj yok tavsiye ederim canım.
Canım zaten gidiyordum ama güvenemiyorum işte ne bileyim geçen gitmiştim şimdi bıraktım çocuğa niyetlenince bende yara çıktı rahimde.Yara da enfeksiyondan oluyorya..Ondan dır die huylandım..:1shok:
herkese merhaba arkadaşlar. adetime daha 1 hafta var, az önce akıntıyla karışık kan geldi biraz.dün de eşimle ilişki de bulunmuştuk. ne olduğunu anlayamadım, ara kanama olabilir mi acaba? ya da ilişki sonrası bi kanama olabilir mi? daha salı günü doktordaydım,rahimde ve yumurtalıklarda bi problem olmadığını söyledi. inanılmaz tedirginim,ilk defa böyle bişi başıma geliyo,ellerim titriyo şu anda..bebiş istiyoruz,3 aydır da korunmuyoruz. ne olabilir,nolur yardım edin
herkese merhaba arkadaşlar. adetime daha 1 hafta var, az önce akıntıyla karışık kan geldi biraz.dün de eşimle ilişki de bulunmuştuk. ne olduğunu anlayamadım, ara kanama olabilir mi acaba? ya da ilişki sonrası bi kanama olabilir mi? daha salı günü doktordaydım,rahimde ve yumurtalıklarda bi problem olmadığını söyledi. inanılmaz tedirginim,ilk defa böyle bişi başıma geliyo,ellerim titriyo şu anda..bebiş istiyoruz,3 aydır da korunmuyoruz. ne olabilir,nolur yardım edin
enel 17,hani sen 2 gün sonra det oldum, bi de hamilelik çıktı filan demişsin. üstüne mi gördün.ben mi yanlış anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?