Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

teşekkür ederim canım,sağol..ben de öğretmenim.bilseydim böyle aksiliklerin çıkacağını hiç planlama filan yapmazdım.doğum iznini rahat geçireyim diye tarih ayarlamaya çalıştım ama olmadı bakalım hayırlısı..inşallah eylüle kadar hamile kalabilirim. kalamazsam da bulunur bi çaresi artık,minicik bebeği erkenden bakıcı eline bırakmak istemiyorum.ama mecbur kalırsam ne yapayım artık. vardır elbet bunda da bi hayır.dua ediyorum arkadaşlar hepimiz için. Allah hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

kızlar merhaba.sudenazz için çok üzüldüm yaaa.şimdi liste kimde?kızlar birşey soracagım.estradiol (E-2) hormonu düşük olan varmı ARANIZDA ?ne olur cevap verın bana.

ben yardımcı olmak isterdim ama benimki de çok yüksek ne zaman tahlil yapıldı sana? çünkü yapıldığı güne göre aralıkları da değişiyormuş.adet sonrası yumurtlamaya kadar 12.5-166 arası , yumurtlama dönemi 85.8- 498 , adet öncesi 43.8- 211..senin ki kaç canım?

benimkisi adetin 3 gunu yapıldı ve cok duşuk çiktı. ya senınkı yuksek bu nedendır?bir şey dedımı doktor?

sadece regliden hemen önce düşmesi gerekirdi,çok yüksek dedi,benim de yarın reglimin 3.günü.3.gün tekrar bi bakalım dedi,yarın tahlil yapılacak yine.senin de 12,5 tan düşük değilse bi sorun yok canım,çünkü regli gününde yapılmış.

kızlar kimse yokmu? neden herkes sustu?

yanii canım benım 3 gunumde normalde ESTRADİOL (2) 18-147 olması gerekirken benimkisi 40 buda düşük yanii doktora gor yumurta tembelmiş.nasıl hızlandırayım bılmıyorum.clomen fılan ıstemıyorum bana bır faydası olmadı boşzaman harcadım ustelık kist de oluşmuştu.senağlama

sağol canım buldum ya ayarlarıyla oynamışım o yüzden oh be ben de ne oluyo dedim kızlar internette diğer sayfalar hizli açılıyo bizim sayfamız bekletip açılıyo sizde de aynısı oluyo mu???:asigim:

iyi ki bu sitede yazılanları,benim dışımda da bir dünya da benimle aynı şeyleri isteyen dua eden insanların varlığını öğrendim.........
iyi ki tanıdım sizleri
ilk defa 36 aydan beri bu adetimi büyük bir olgunlukla sevinçle karşıladım
üzülmeme fırsat bırakmıyorsunuz ki
tam üzülücem biriniz yazıyor,kist oldum,biriniz diyor ah adet olayım söktürücü kullanıcam
bunları okudukça hiç önemli değil diyorum kendime

bir ay daha sabredemiyecek misin?acizmisin diyorum kendime......

iyi ki varsınız...........

yahu kızlar bugün ayın 10 u
duygun da takıldı kaldı liste.
ne oldu böyle......
hergün birini gözlüyorum yazsın diye

kızlar merhaba birşey soracaktım bu ay olmassa benim rahim filmi çektircem ama şehir dışına çıkıyoruz hafta sonu özeldemi çektireyim yoksa devlettemi yani aralarında fark varmı?Birde rahim filmi herhangibir gün çekiliomu?birde benim sorularda bitmiyor hemen çekiolarmı günmü veriolar lütfen beni bilgilendirin

KıZLARRRRRRRR SÜPERSİNİZZZZZZZ YAAAAAAAAAA!!! NEDİYİM BAŞKA.....ELLERİNZE SAĞLIK LİSTE İÇİN.....

MERAK ETTİM NE YAPTINIZ DİYE..VALLA HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...BENİ DESTEKLEDİĞİNİZ VE İLGİ GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN....SONSUZ TEŞEKKÜRLERRRRR

BEN ÇOK İYİYİM ARTIK..DÜN AYNA VE BURCU GÜNEŞİN KONSERİ VARDI BURDA,ORDAYDIM ÇOK EĞLENDİM....DÜNYA VARMIŞ YAAAAAAA....HAFTAYADA GECE GEZMELERİNE BAŞLIYCAZ KOCİŞİMLE.....BOMBA GİBİ Bİ DÖNÜŞ YAPACAM BURAYAAAAAAAA......

VE BÜTÜN POZİTİF ENERJİMLE SİZLERİNDE TEKRAR YANINDA OLUCAM..

HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMMMMMM

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Ohh yaa:dance: yasağımın1 ayı bitti bugün adet olmayı bekliycem :dance:şimdi sonra bir kutu daha desolett sonra doktoruma bi görünücem ve sonra bebek çalışmalarına tekrar başlıycam:hooray:.Allah isteyen herkese versin herkesea.s.

merhaba kızlar kadriyecim şu günlerde fazla giremiyorum kk ama zannedersem dr kontrolün vardı nasıl geçti canım? dilek arslana gidiyorsun galiba öyle aklımda kaldıda.

sagol kadriyecim cevabın için bakıcam artık gittiğim yerde doktorum filme bu ay yanaşmadı 3 ay klomen denicez dedi ben içimin rahatlamasını istiyorum doktora bişi olmas bu bekleyişler beni çok yıpratıyor.Elimden geleni yapayımda gerii allahın takdiri hadi canım çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…