- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.061
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR GÜNAYDIN ARKADAŞLARIM NASILSINIZ BUGÜN??? YA ARKADAŞLAR BEN SİZE Bİ VİDEO GÖNDERMEK İSTİYORUM AMA YAPILACAK HİÇ BİLMİYORUM EMİNİM İZLEYİNCE ÇOOOOOOOOK HOŞUNUZA GİDECEK ADI ANNE KARNINDA YOLCULUK... Bİ KERE İZLEYİN DERİM AMA NASIL GÖNDERECEM???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRR GÜNAYDIN ARKADAŞLARIM NASILSINIZ BUGÜN??? YA ARKADAŞLAR BEN SİZE Bİ VİDEO GÖNDERMEK İSTİYORUM AMA YAPILACAK HİÇ BİLMİYORUM EMİNİM İZLEYİNCE ÇOOOOOOOOK HOŞUNUZA GİDECEK ADI ANNE KARNINDA YOLCULUK... Bİ KERE İZLEYİN DERİM AMA NASIL GÖNDERECEM???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sudenazdan haber alan varmı
Kızlar kafaya çok taktığımızda hamile kalma olasılığımız azalıyor. 6 ay boyunca hep kendimi hamileliğe adadım. Kafamda sürekli bu ay oldum mu? Bu ay hamile kalacakmıyım diye düşünürken bir türlü hamile kalamadım. 7. ayda ise hiç aklıma bile getimedim. (Düşünmeyede hiç fırsatım olmadı zaten)O ayda hamile kaldım. Fakat 8 haftalıkken düşük yaptım. Aradan 4 ay geçti. Bu ay ilk defa adetim 5 gün gecikti ve test yaptırdım. teste 1 çizgi çok net 2. ise silik gözüküyordu. Kesin hamile olarak kendimi görmeye başladım. Bütün belirtileri de tutuyordu. Göğüslerde değişiklik,kasık ağrısı, akıntı yani hepsi ama sonunda ne oldu adet oldum. Şunu anladım ki kafaya bir daha takmayacağım ve hemen 10 gün geçmeden hamile kaldım diye düşünmeyeceğim. Bu beni çok yıpratıyor.
dün digital bir termometre aldım.ya ben mayısat bi düşük yaşadım.adetim biraz geç geldi haziranda.bu ay da yine öyle olur diye yumurtlama günümü kaçırmamak için 2 günde bir ilişki oluyodu.hatta 13-14-15.günler arka arkaya oldu.öncesi 2 günde birdi.ama ne yazıkki 16 ve 17.günü kaçırdım.eşim rahatsızdı,üşütmüş ateşi filan çıktı olmadı.inşallah bu ayım boşa gitmemiştir dünden beri üzülüyorum.bugün ateşimi ölçtüm 36.5 inşallah düşmez.
leylim ve jasminia dün doktor konusunda sorumu cevaplamışsınız.çok teşekkür ederim.ben de değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu çünkü o anlattığım olaylardan ötürü içime sinmiyor.bu ay beklemedeyim işte adet tarihim 25 temmuz.ağustosat da ateş ölçme yöntemini denicem.olmazsa da gidicem doktora
Merhaba kizlar nasilsiniz bügün.hepinize bol hamişli bir gün diliyorum..
dün digital bir termometre aldım.ya ben mayısat bi düşük yaşadım.adetim biraz geç geldi haziranda.bu ay da yine öyle olur diye yumurtlama günümü kaçırmamak için 2 günde bir ilişki oluyodu.hatta 13-14-15.günler arka arkaya oldu.öncesi 2 günde birdi.ama ne yazıkki 16 ve 17.günü kaçırdım.eşim rahatsızdı,üşütmüş ateşi filan çıktı olmadı.inşallah bu ayım boşa gitmemiştir dünden beri üzülüyorum.bugün ateşimi ölçtüm 36.5 inşallah düşmez.
BULDUM KIZLLLLLLLAAAAAAAAARRRRRRRRR BULDUM İŞTE:lepi:http://www.fulldepo.com/2007/11/28/anne_karnjenda_yajuama_yolculuk_18.html ŞİMDİ KIZLAR BURAYA ÜYE OLUNUNCA İNDİREBİLİYOMUŞSUNUZ ARKADAŞIMDAN YARDIM ALDIM O BULDU LİNKİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM SPERMLERDEN BAŞLAYIP ÇOCUĞUN OLUŞUMUNA KADAR GÖSTERİYOOO ÇOK HOŞUNUZA GİDECEK EMİNİM TEK BEBEK, İKİZ, DÖRDÜZLERİ GÖSTERİYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?