Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Sen ansilsn anne adayii sende iyimisn canimm

iyiyim canım.gece çok geç yatmıştık.ya bu sinema filmlerini niye günüz koymuyolar,sıkılıyoruz.gece arka arkaya.birsürü film izledim ve ancak uyandım.ya hamiş haberi istiyoruz. bu ay pek bereketli olmıcak mı ne.ben haziran ayını görünce çok şaşırmıştım.listedeki herkes hamile kalmış demiştim.Allahım bizlere yardım et,bizlere de hamişler kervanında yer ayır.biz de o listeye girelim.lütfennnnnnnnnnnn dimi kızlarrrrrr

Ben de keçiboynuzu pekmezi aldım eve ama benimki sağlıklı ne varsa tadından nefret eder. Bu da öyle oldu. Yine de arada sırada zorla da olsa yediriyorum bi kaşık... Biz de az önce sihirbaz diye bi film vardı onu izledik Edvard Norton' dan... Muhteşemdi. DVD iyi oluyor . Arkadaşlardan bulup lost serisine de başlicaz bakalım... Herkes çok övüyor...

kızlar hamişlerden haberler topiği vardı ona bakıyodum.bi arkadaş hamilelik sevincini paylaşıyordu.ocak ayında düşük yapmış,bu ay bi kür denemiş.gerçek adaçayı otunu adetinin 2.gününden itibaren 10.güne kadar adaçayı içmiş.eşine de keçiboynuzu pekmezini sabah akşam 2şer kaşık içirmiş şimdi hamile bizde deniyelim. hani hamilelikte maydonoz adaçayı gibi şeyleri fazla tüketmeyin diyolar ama bunu yumurtlama günü gelmeden bırakıyosun bi zararı yoktur bence.bizde deniyelim.belki yararı olur.

ben kasmicam Walla. Keyif almayı denicem evliliğimizden de tatilimizden de. Perşembe günü tatile gidiyoruz. Hamiş mi dönerim bilmiyorum ama dinlenerek dönmek istiyorum. Önemli olan rahato lmak erkek için de kadın için de . Ben bir ara takvim yapıyodum bugün olmak zorunda felan diyodum şimdi hiiiiiç sölemiyom öyle şeyler yoksa kociş de ben de stresten yapamıyoz bişi. Bu bir görev olmamalı eğlence olmalı bence.

doğru.ben bu aydan hiç umutlu değilim o yüzden çok stres yaptım.bi dahki ay hiç stres yapmıcam.ben de daha önceki aylara göre stres yapmadığım ay hamile kalmıştım.hatta şimdi en 66 kiloyum.boyum 1.75 am göbeğim çıktı biraz kilo vermek istiyorum bidahaki ay rahatça spor yapabilmek için koşu bandı almayı düşünüyorum..böylelikle kafam dağılır.zararı olmaz dimi,hamle kalmaya engel olmaz dim kızlar

kadriyecim kız beni sil bekleme listesinden ben hastalandım kendimi o bekleme listesinde görünce içim cız ediyo kısmet ağustosa inşallah :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

doğru canım ya takmamalıyım.ben normalde de herşeyi kafaya takan bi insanım.bu süreç beni yıpratıyo.takmamalıyım.

bu ay eşim izne cıkıyo hep gezecem tatile gidecem takmıcam kafama ama bişeyide ihmal etmicem calışmalarııııı çok çalışıcam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::::teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar merhaba,,
sweetbaby koşu bandını sormuştun canım.hiçbir mahsuru yok.sadece döllenmeden sonraki 15--25 arası çok ileri ritm de olmasında..............

leylim cim adet olmuşsun...inan izin,tatil çok çok iyi gelecek sana................
deniz ve mehtap misali...kocana sıkı sıkı sarıl,bebeğin b sini ağzına alma oralarda..güle güle git canım

kııslar ben çoktan başladımmm ama ben kürtaj olmuştumm 2 aydr çalşmalardayız henüz sonuçç yokkk umudum her ay devam ediyoo pess etmekk yokk kızlarrrrrrr rabbm çok büyükk inşş hepimiz bu ay hamişşşş kalırızz sengözlerimebaksanab

kadriş cim.şimdi temmuz 20 den itibaren seni denizkokusunu ve sema yı bekliyoruz.........kalan çoğumuzun ağustos ta beklentileri.........ben de onlardan biriyim.........

sağol canım bakalım almayı düşünüyorum.ya evet bence 20sinden sonra güzel hamiş haberleri alıcaz gibi geliyo bana da.:sm_cool:hadi hayırlısı.

Koşu bandını ben de sormuştum da doktor yumurtlamadan sonraki ilk 2 hafta dikkat et demişti. Bu rada kardeşime yeni aldım koşu bandı İstanbuldan alıp yolladım. Dynamic Beta modeli. Gerçekten çok güzel kızlar yağ oranı da ölçüyo hem de çok sessiz tavsiye ederim....

inanın hepimiz aynı şeyleri yazıyoruz ki bu ay hamile haberi çok çok az..............şu anda kimbilir nerelerde neler yapıyorsunuz.......
ben bugünü çok tembel geçirdim.sanki elim kolum kalkmıyor.........açıkcası canım hiçbir şey istemiyor.....üstümde çok bi ağırlık var

yarın inşallah ilk hamiş haberini benden alırsınız sabah kan tetine gidicem sonucuda büyük ihtimal öleden sora alır ve hemen size haber veririm allahıma dua ediyorumkiii dilediğim olsunnnn inşallahhhh

adetin 22. günü hala yumurtam çatlayacak diye bekliyorum. bu ay ganophene kullandım yumurtalar uyarılsın diye 20. gün 21 mm olmuştu ve felaket sancım vardı. doktor zar incelmiş çatlamaya yakın dedi hala sancım çok fazla kızlar endişe etmeye başladım acaba hala çatlamadımı bu yumoş senağlama

yarın inşallah ilk hamiş haberini benden alırsınız sabah kan tetine gidicem sonucuda büyük ihtimal öleden sora alır ve hemen size haber veririm allahıma dua ediyorumkiii dilediğim olsunnnn inşallahhhh

inşallah canım kaç gün geciktin.idrar testiyaptınmı canım.eğer silik çizgi çıkmışsa muhtemelen kanda da pozitif çıkar.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…