- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.241
Semracım aynı anda olması gerekmiyor boşalmanın. Bir de ilişkiden sonra çıkan sıvı sorun değil. Gerekeni içerde kalmış oluyor o saate kadar. dışarı akan işin gereksiz kısmı :) Üzülme yani gidiyo spermcikler diye.
slm kıslar
yeni hamişimiz yokmu bugün
slm beklemedeyiz bakalım aşırı kasık ağrım var bakalım bu akşam test yapıcam...... yarın haber ederim
Rca ederim burada birbirimize destek olmak için vrız öyle değil mi. Bu arada bizim evllik yıldönümü işi yattıSabah tartıştık şimdi de evden gitti. NEdense her özel günümüzde böyle oluyor benim de canım çok sıkkın.
evet serdi güzel habererini bekliyoruz.inşallah temmuzun 2.güzel hamişi olursun.bu liste uzamalı.gerçekten nazar değdirdik galiba.ben kendi adıma o listeyi görür görmez şunu demiştim.:ufff herkes hamile kalmış süper.inşallah bu ay da öyle olur.
hayırlısı kızlar pek belirti yok ama bakalım inşallah rabbim isteyen herkeze verir........en kısa zamandaa.s.:teytey::teytey::teytey:
Jaminia ve Kadriyecim teşekkürler cevaplarınız için. Ama yok bu kez kırılan benim. düzeltmek için uğraşması gerekecek. İlk yıldönümünde yapılacak şey değil evden gitmek felan...
KIZLAAAAARRRRRRR SELAAAAAAMMMMM YA BEN BİŞEY SORUCAKTIM ARKADAŞLAR ADETİME 15 GÜN VAR BU ARALAR GÖĞSÜM HARİÇ KASIKLARIMDA VE BELİMDE AĞRI KASIKLARIMDA Bİ UYUŞMA VAR GİBİ BENİM SORUM GEBELİK BU TÜR BELİRTİLER NE ZAMAN BAŞLAR YANİ Bİ DAHAKİ ADET TARİHİNDEN NE KADAR ÖNCE BENDE OLANLAR NE OLABİLİR???jeyyarjeyyarjeyyar
gurbet gelini bidahaki tarihinide ver değiştirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?