Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Semracım aynı anda olması gerekmiyor boşalmanın. Bir de ilişkiden sonra çıkan sıvı sorun değil. Gerekeni içerde kalmış oluyor o saate kadar. dışarı akan işin gereksiz kısmı :) Üzülme yani gidiyo spermcikler diye.

ay canım cewap verdiğin için sağol içim rahatladı:1hug:

Rca ederim burada birbirimize destek olmak için vrız öyle değil mi. Bu arada bizim evllik yıldönümü işi yattı Sabah tartıştık şimdi de evden gitti. NEdense her özel günümüzde böyle oluyor benim de canım çok sıkkın.

slm beklemedeyiz bakalım aşırı kasık ağrım var bakalım bu akşam test yapıcam...... yarın haber ederim

hadi inş canım yaa haberini bekliyoruz
bu ayda bişeyler var kaldık öyle sen kır artık şu şeytanın bacağını açılışı seninle yapalım yerimseniben

evet serdi güzel habererini bekliyoruz.inşallah temmuzun 2.güzel hamişi olursun.bu liste uzamalı.gerçekten nazar değdirdik galiba.ben kendi adıma o listeyi görür görmez şunu demiştim.:ufff herkes hamile kalmış süper.inşallah bu ay da öyle olur.

canım kadriye haklı güzel bi hazırlık yap giyin süslen bekle kocacığını bozma moralini her evlilikte oluyor bunlar bizim ilk yıldönümümüzde olmuştu kötü geçirirseniz pişman olur üzülürsünüz sonra
hadi başla hazırlıklarayerimseniben

hayırlısı kızlar pek belirti yok ama bakalım inşallah rabbim isteyen herkeze verir........en kısa zamandaa.s.:teytey::teytey::teytey:

hayırlısı kızlar pek belirti yok ama bakalım inşallah rabbim isteyen herkeze verir........en kısa zamandaa.s.:teytey::teytey::teytey:

canım sen yinede olumlu düşün ben dua ediyorum inşallah hamişsindir
sen hamişsen sıra bize gelir :dance:

Jaminia ve Kadriyecim teşekkürler cevaplarınız için. Ama yok bu kez kırılan benim. düzeltmek için uğraşması gerekecek. İlk yıldönümünde yapılacak şey değil evden gitmek felan...

Jaminia ve Kadriyecim teşekkürler cevaplarınız için. Ama yok bu kez kırılan benim. düzeltmek için uğraşması gerekecek. İlk yıldönümünde yapılacak şey değil evden gitmek felan...

bence pişman olup geri gelecektir o da ilk yıldönümünüzün böyle geçmesini istemez bence o yüzden sen her ihtimale karşı ufak tefek hazırlıklar yap ama ortalıkta olmasın geri dönüp özür dilediğinde çıkarırsın
bizim ilk yıldönümümüzded aynı şey olmuştu kırılan bendim ama bir sürü hazırlık yaptım geri döndüğünde yaptığım hazırlıkları görünce utandı nasıl özür dileyeceğini bilemedi yerimseniben

KIZLAAAAARRRRRRR SELAAAAAAMMMMM YA BEN BİŞEY SORUCAKTIM ARKADAŞLAR ADETİME 15 GÜN VAR BU ARALAR GÖĞSÜM HARİÇ KASIKLARIMDA VE BELİMDE AĞRI KASIKLARIMDA Bİ UYUŞMA VAR GİBİ BENİM SORUM GEBELİK BU TÜR BELİRTİLER NE ZAMAN BAŞLAR YANİ Bİ DAHAKİ ADET TARİHİNDEN NE KADAR ÖNCE BENDE OLANLAR NE OLABİLİR???jeyyarjeyyarjeyyar

slm canım gebelik belirtileri kişiye göre değişir(miş) ama genelde bel ve kasık ağrıları 2-8 hafta arasında başlar(mış) bence henüz belirtiler için çok erken iki aydır benzer şeyler banada oluyor artık bunların psikolojik olduğunu düşünüyorum adet gününe kadar bekle bence a.s

Ya kizlaaaaaaar bi de geçen ay adetim 3 gün sürmüştü ve genelde adetten önce tatli yerken geçen ay adetten sonra tatli yedim neden olabilir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…