E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.741
en az 5 gün geçsin diye düşünüyorum gerçi 37 yaşındayım bu zamana kadar sadece geçen ay 3 günlük bir geçikmem oldu ama hayırlısı bakalım
ilk hamilelik mi olacak bu canım.inşallah bu ay olur.haklısın birazcık sabret 5 gün geçsin.
yok hayatım 3.hamişliğim ilki oğlan 14 yaşında şuan 2. kızdı ama erken doğumla 23 haftalıkken kaybettim bu 3. hamişliğim ama 2. bebişim olacak allah i
zin verirse
kızlar bişey sorucam size
dr bana rahim filmi cekelim dedi ama ben yaptırmadım korktum daha doğrusu
biz bebişi denemeye başlayalı 3 ay oldu olurmu olmazmı bilmiyoruz 6 ay olmaması normal diyorlar
o yüzden bizde deneyelim olmazsa öyle cektirelim diye düşündük (daha doğrusu ben düşündüm) sizce şimdiden yaptırmalımıyım:uhm:
Kızlar beni listeden silin bugün doktora gittim hcg 0,1 çıktı...
ya ben bu sabah uyandığımda göğüs uçlarımda yanma oldu ve hala devam ediyor ama göğüs ağrısı yok sende nasıl olmuştu hatırlıyormusun
kızlar bişey sorucam size
dr bana rahim filmi cekelim dedi ama ben yaptırmadım korktum daha doğrusu
biz bebişi denemeye başlayalı 3 ay oldu olurmu olmazmı bilmiyoruz 6 ay olmaması normal diyorlar
o yüzden bizde deneyelim olmazsa öyle cektirelim diye düşündük (daha doğrusu ben düşündüm) sizce şimdiden yaptırmalımıyım:uhm:
kızlar ilk kez mantıyı denedim ve kocişim çok beğendi ama bayağı yordu hamuru yoğurması,açması ,kapaması,pişirmesi ve sonra da yemesi çok sırtım ağrımış.valla ancak birkaç ayda bir yapılması mümkün bir yemek.okadar uğraş sonra hemen ye ve bitsin.üffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?