Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ilk hamilelik mi olacak bu canım.inşallah bu ay olur.haklısın birazcık sabret 5 gün geçsin.

yok hayatım 3.hamişliğim ilki oğlan 14 yaşında şuan 2. kızdı ama erken doğumla 23 haftalıkken kaybettim bu 3. hamişliğim ama 2. bebişim olacak allah i
zin verirse

yok hayatım 3.hamişliğim ilki oğlan 14 yaşında şuan 2. kızdı ama erken doğumla 23 haftalıkken kaybettim bu 3. hamişliğim ama 2. bebişim olacak allah i
zin verirse

ne güzel anne olmuşsun.inşallah ikinciside olur.bende 2 tane düşünüyorum.allah herkesin gönlüne göre versin.düşük için üzüldüm inşallah bu ay sevinirsin.

kızlar bişey sorucam size
dr bana rahim filmi cekelim dedi ama ben yaptırmadım korktum daha doğrusu
biz bebişi denemeye başlayalı 3 ay oldu olurmu olmazmı bilmiyoruz 6 ay olmaması normal diyorlar
o yüzden bizde deneyelim olmazsa öyle cektirelim diye düşündük (daha doğrusu ben düşündüm ) sizce şimdiden yaptırmalımıyım:uhm:

canım bu konuda pek bişey bilmiyorum bilen arkadaşlar yazsın lütfen.

ben cıkıyorum kızlar yemek zamanı geldi kib soruma cvp vermediniz ama olsun ben sizi seviyorum coksekeriremsu kocaman öptüm sizi a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

coksekeriremsu
ya ben bu sabah uyandığımda göğüs uçlarımda yanma oldu ve hala devam ediyor ama göğüs ağrısı yok sende nasıl olmuştu hatırlıyormusun

Canım adet geçinceye kadar genellikle hiç bir belirtisi olmuyor..Benim öyle oldu. Nezaman adet gecikt1- 2 gün sonra göğüslerimin etrafında küçük isilikler oluşmaya başladı ve çok sık tuvalete gidiyordum. Daha sonrada göğüs ağrılarım oldu. Bunlada birlikte kasık ağrısı yaşadım.Bu belirtiler kişiden kişiye değişir. Belki senin belirtilerin farklı olabilir. İnşaallah dua ediyorum ki sevinçli haberini alırız.

Son düzenleme:

Canım niye korkuyorsun ki! bu senin ve ilerde olacak bebeğin için normal olması gereken şey. Yani çoğunlukla bebek düşünen çiftlerin yapması gereken şey diye düşünüyorum. İllaki 3 ay yada 6 ay geçmesi gerekli değil ki! Hiç olmazsa kafanda bu rahimle ilgi bir sorun kalmaz. Yani hamile kalamasan bile (Allah göstermesin) rahimden kaynaklanan bir problem olup olmadığını anlarsın. Eğer bir problem varsa erken yoldan çözülmesi bence en doğru şey ben böyle düşünüyorum. Tabi karar senin

jasminia canım sen nezamandır bebek istiyosun.yani ir çiftin genelde çok büyük bi sorun olmadığı ve yaş da ileri olmadığı sürece 1 yıl normal yolla korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmazsa araştırılıyo.ben 4.ay denememizde gitmiştik doktora.bana ultrason ile baktı kan tahlili yaptı sorun çıkmadı,eşime de sperm tahlili yaptı onda da sorun çıkmadı zaten 8.ayda hamile kaldım ama düştü.daha ayrıntılı inceleme 1 sene sonunda yapılıyo.senin diğer tetkiklerin yapıldımı,eğer sen de yada eşin de sorun yoksa bence biraz daha normal yolla deneyebilirsiniz,tabi çalışmalarınız 1 seneyi geçtiyse ve hamile kalamamışsan faydası olabilir.belki doktor ultrasonla bakınca rahim filminin de gerekli olduğunu düşünmüş olabilir ama sorun yok demişse bence daha sonra yaptırabilirsin,yani benim doktor öyle demişti,gerek yok şimdi demişti.

kızlar ilk kez mantıyı denedim ve kocişim çok beğendi ama bayağı yordu hamuru yoğurması,açması ,kapaması,pişirmesi ve sonra da yemesi çok sırtım ağrımış.valla ancak birkaç ayda bir yapılması mümkün bir yemek.okadar uğraş sonra hemen ye ve bitsin.üffffffff

dedm ama ben sana dimi canım.bu arada ya bizim bu yazıştıklarımı herkes okuyabiliyor bu siteye giren üye olan olmayan.belirtilerimizi falanda yazıyoruz ne bileyim sakıncalı gibi sanki.

doğru ben önce bu siteyi bilmiyordum bi konuyu arattırırken bu sorunu yaşayan kişilerin yazışmaları çıkmıştı ben de öyle görüp üye oldum.ama kötü şeyler yazmıyoruz,bizim bu yazıştıklaRIMIZ sağlık sitelerinde dokltorların makalelerinde de geçiyo.önemli olan çok kişisel şeyler yazmamak.o yüzden tlf nosu,fotoğraf,isim belirtmemek lazım yok adres falan dimi ama herkes iyi niyetli olmayabilir.bu siteden sorun çıkmaz ama nette gezinen herkes üye olmadan yazışmaları okuyabiliyo.

enelcigim ilgin icin cok saol canim senin teste cikmis ama benim cikmadi o yuzden ustune gorme oldugunu sanmiyorum, testide esim istedigi icin yaptim olmadigini bile bile ama yinede cok kotu moralim bozuldu teste negatif gormek insani daha cok uzuyo bence neyse bide su migde bulantilarim yanmalarim gecse sevinecem 4 gundur cekiyorum bugun bisey yemedim rahat etti biraz atistirdim yine basladi
adette farklilik arti migde yanmasi bisey yiyince bulanti oldugu icin acaba demistik ama.......

herkese günaydın.umarım mutlu ve sağlıklı bir gün olur.
gurbet gelini hala adet olmadın ama dimi?çok ilginç.merak ettim.
sweetbaby çok sağol açıklamaların için içim rahatladı en azından.sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…