Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bayanlar herkese merhaba;
dün saat 21:00 gibi kahverengi lekem geldi.
zaten bikaç gündür belim ağrıyordu. hastalandım herhalde
sabah uyandığımda kırmızıları bekliyordum.
fakat hala gelmemiş kırmızılar .....:1no2:

bu ayda olmadı; oysaki ne kadar çok çalışmıştım. klava:

günaydın arkadaşlar benimde bu ay belki olur.8 gün var adetime.geçen ay bebek için neler yaptım çok üzerine düştüm ve durmadan kasık ve bel sancım oldu dedim kaldım heralde.ama 5 gün geçikmeyle hasta oldum.buu aysa hiç takmadım yumurtlama zamanımda bile günaşırı yapmadık.ama korunmadıkda bakalım olacakmı.26 temmuzu bekliyorum kızlaar.

canım belkide hamişsindir.kırmızıları sabah görmen gerekirdi.ayrıca bebek rahme yerleşirken bu tür lekeler olabilir.sen yinede umudunu kaybetme ve bir kan testi yaptır bence..

canım belkide hamişsindir.kırmızıları sabah görmen gerekirdi.ayrıca bebek rahme yerleşirken bu tür lekeler olabilir.sen yinede umudunu kaybetme ve bir kan testi yaptır bence..

olabilir bunu daha öncede duymuştum. ama kendimi kaptırmak istemiyorum. kan testi yaptırıyorum sonra negatif çıkınca daha beter hayal kırıklığına düşüyorum.
hayal kırıklığına mı yanım, test için verdiğim parayamı ?

belim falan ağrıyor zaten , kesin hastalanmışımdır ben şimdi.?

Kirmizilari görmedikçe kimse bebekten ümidini kesmez offffff arkadaşlar offffff yine de rabbimize bin şükür beklemek zor ama gelen bebişse en güzel bekleyiş bu benceeeeeee

2 gün daha bekle bence strestente gelmeyebilir rahat ol bu olmadı gelecek ay çalışmalara devam daha zamanı vardır belki biz olması için elimizden geleni yapacaz gerisi takdir ilahi:teselli:

kizlarr selamlarrr
adetime daha 10 gun var ama dunden beri cok garip bel agrisi cekiyorum kuyruk sokumuma dogru.
ve yumurtlama gunumden beride kasik agrim gecmedi bir sol bir sag bazen tum karin bolgem.
bacagimada vuruyor agri.ve karindada sislik ve gaz .
bu kadar erken belirti olurmu ya yoksa kafayimi yiyorum.

bir kac gun sonra bir test yapsam cikarmi ne dersiniz

senağlamaKızlar beni listedn silin demiştim yaaa...:a015:
Adetime daha 5 gün var ama dün dr gittim beta hcg 0,1 çıktı....Hamile bir bayanda 5 ten yüksek çıkması gerekirmişsenağlama...
Kızlar o kadar anlatacak şeyim var ki sizlere...
Ben dün dr a mantar şikayeiyle gittim. dedim gitmişken kanda gebeliğe de baktırırım. Neyse mantar zaten kronikleşti bende ...her adet sonrası mutlaka oluyorum..Bir de koku var ki sormayın gitsin...Neyse gittim dün çapaya kadın zaten yüzüme bile bakmadı birtakım sorular sordu muayeneye aldı...Mantar var dedi..İçimden diicektim hadi ya..Dedim zaten her ay oluyorum olmamam için nasıl bir tedavi uygulanmalı veya bubun sebebi nedir dedim. Diyo ki bana kuru tut sabunla yıkama o kadar sinirr oldum ki..Sanki ben bilmiyorum bunları..
Sonra dedi madem gebelik şüpheniz var kanda gebelik baktıralım..Bu arada ben gebelik şüphem var dediğim halde kadın alttan muayene etti bu doğrumuydu sizce???
Sonrasında kanı verdim ve saat 3 ü beklemeye çalıştım. Hastanede çalışan bi tanıdık var.Sonucu o alacaktı. Bende eve gittim 4 saat orada beklemeyeyim diye..Ama saat 3 ü zor ettim. Aradım saat 3 buçukta bana hanımefendi hamilesiniz dedi..Ayy nasıl çığlıklar attım nasıl ağlıyorum..Sonra dedi şaka şaka yok..O an o kadar kötü olddum ki..Yanımda arkadaş vardı aldı eline telefonu ya var mı yok mu dedi..Adam yine var dedi..Ben yine sevinç çığlıkları..Sonra yine yok dedi..O kadar sinir oldum ki yaa..Bu hiç yapılır mı..Böyle şaka olur mu....klava:

Kirmizilari görmedikçe kimse bebekten ümidini kesmez offffff arkadaşlar offffff yine de rabbimize bin şükür beklemek zor ama gelen bebişse en güzel bekleyiş bu benceeeeeee

Selam kızlar, bilenler bilir ben iki gün önce kan testi verdim, dünde sonucunu aldım. Koskoca NEGATIF yazıyor. Ama hala regl olmadım. İki gündür pedimle geziyorum gelen giden yok, sadece akıntı oluyor. Acaba düzenim mi bozuldu stresten, bence kırmızılar gelmese de hemen hamileliğe yorup gelin güvey olmamak lazım, ben şimdi başka bi derdim mi var diye düşünüyorum. :1no2:

boyle bi insan olamaz ya inan ki okudum simdi yazini sinirden catlamak uzereyim.
boyle saka olur mu demissin bunun adi baska ama burdan yazamicam canim.
Allah boyle insanlari nasil bilirse oyle yapsin

Gerçekten terbiyesizlik etmiş klava: Canım ne anlasın bizim bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu, erkek değil mi:enbuyukkk:

Ayrıca alttan muayeneyi hamilelere de yapıyorlar, hatta alttan ultrason bile yapıyorlar.

Sağolun kızlar yaa..Bakalım artık gelecek aya tekrar bekleyip göreceğiz..hayırlısı olsun...

senin adına üzüldüm canım o kadar heveslendikten sonra olmamaları ben de çok yaşadım ama yine de ümitliyim RABBİM verecek inşallah

canım yaa çok üzüldüm :çok üzgünüm:
aptal herif dalga geçecek başka bişey bulamamışmı bide fakülte orası sinir oldum ah orda ben olsaydım varya açardım azımı yumardım gözümü terbiyesizklava:klava:klava:
sıkma canını herşeyde bi hayır vardır zamanı gelmemiş demekki umudumuzu kesmiyoruz yolumuza devam ediyoruz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…