- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.781
bayanlar herkese merhaba;
dün saat 21:00 gibi kahverengi lekem geldi.
zaten bikaç gündür belim ağrıyordu. hastalandım herhalde
sabah uyandığımda kırmızıları bekliyordum.
fakat hala gelmemiş kırmızılar .....:1no2:
bu ayda olmadı; oysaki ne kadar çok çalışmıştım.klava:
canım belkide hamişsindir.kırmızıları sabah görmen gerekirdi.ayrıca bebek rahme yerleşirken bu tür lekeler olabilir.sen yinede umudunu kaybetme ve bir kan testi yaptır bence..
olabilir bunu daha öncede duymuştum. ama kendimi kaptırmak istemiyorum. kan testi yaptırıyorum sonra negatif çıkınca daha beter hayal kırıklığına düşüyorum.
hayal kırıklığına mı yanım, test için verdiğim parayamı ?
belim falan ağrıyor zaten , kesin hastalanmışımdır ben şimdi.?
Kızlar bu mübarek günde herkesin duaları kabul olur inşallah.
Kirmizilari görmedikçe kimse bebekten ümidini kesmez offffff arkadaşlar offffff yine de rabbimize bin şükür beklemek zor ama gelen bebişse en güzel bekleyiş bu benceeeeeee
senağlamaKızlar beni listedn silin demiştim yaaa...:a015:
Adetime daha 5 gün var ama dün dr gittim beta hcg 0,1 çıktı....Hamile bir bayanda 5 ten yüksek çıkması gerekirmişsenağlama...
Kızlar o kadar anlatacak şeyim var ki sizlere...
Ben dün dr a mantar şikayeiyle gittim. dedim gitmişken kanda gebeliğe de baktırırım. Neyse mantar zaten kronikleşti bende ...her adet sonrası mutlaka oluyorum..Bir de koku var ki sormayın gitsin...Neyse gittim dün çapaya kadın zaten yüzüme bile bakmadı birtakım sorular sordu muayeneye aldı...Mantar var dedi..İçimden diicektim hadi ya..Dedim zaten her ay oluyorum olmamam için nasıl bir tedavi uygulanmalı veya bubun sebebi nedir dedim. Diyo ki bana kuru tut sabunla yıkama o kadar sinirr oldum ki..Sanki ben bilmiyorum bunları..
Sonra dedi madem gebelik şüpheniz var kanda gebelik baktıralım..Bu arada ben gebelik şüphem var dediğim halde kadın alttan muayene etti bu doğrumuydu sizce???
Sonrasında kanı verdim ve saat 3 ü beklemeye çalıştım. Hastanede çalışan bi tanıdık var.Sonucu o alacaktı. Bende eve gittim 4 saat orada beklemeyeyim diye..Ama saat 3 ü zor ettim. Aradım saat 3 buçukta bana hanımefendi hamilesiniz dedi..Ayy nasıl çığlıklar attım nasıl ağlıyorum..Sonra dedi şaka şaka yok..O an o kadar kötü olddum ki..Yanımda arkadaş vardı aldı eline telefonu ya var mı yok mu dedi..Adam yine var dedi..Ben yine sevinç çığlıkları..Sonra yine yok dedi..O kadar sinir oldum ki yaa..Bu hiç yapılır mı..Böyle şaka olur mu....klava:
Selam kızlar, bilenler bilir ben iki gün önce kan testi verdim, dünde sonucunu aldım. Koskoca NEGATIF yazıyor. Ama hala regl olmadım. İki gündür pedimle geziyorum gelen giden yok, sadece akıntı oluyor. Acaba düzenim mi bozuldu stresten, bence kırmızılar gelmese de hemen hamileliğe yorup gelin güvey olmamak lazım, ben şimdi başka bi derdim mi var diye düşünüyorum. :1no2:
senağlamaKızlar beni listedn silin demiştim yaaa...:a015:
Adetime daha 5 gün var ama dün dr gittim beta hcg 0,1 çıktı....Hamile bir bayanda 5 ten yüksek çıkması gerekirmişsenağlama...
Kızlar o kadar anlatacak şeyim var ki sizlere...
Ben dün dr a mantar şikayeiyle gittim. dedim gitmişken kanda gebeliğe de baktırırım. Neyse mantar zaten kronikleşti bende ...her adet sonrası mutlaka oluyorum..Bir de koku var ki sormayın gitsin...Neyse gittim dün çapaya kadın zaten yüzüme bile bakmadı birtakım sorular sordu muayeneye aldı...Mantar var dedi..İçimden diicektim hadi ya..Dedim zaten her ay oluyorum olmamam için nasıl bir tedavi uygulanmalı veya bubun sebebi nedir dedim. Diyo ki bana kuru tut sabunla yıkama o kadar sinirr oldum ki..Sanki ben bilmiyorum bunları..
Sonra dedi madem gebelik şüpheniz var kanda gebelik baktıralım..Bu arada ben gebelik şüphem var dediğim halde kadın alttan muayene etti bu doğrumuydu sizce???
Sonrasında kanı verdim ve saat 3 ü beklemeye çalıştım. Hastanede çalışan bi tanıdık var.Sonucu o alacaktı. Bende eve gittim 4 saat orada beklemeyeyim diye..Ama saat 3 ü zor ettim. Aradım saat 3 buçukta bana hanımefendi hamilesiniz dedi..Ayy nasıl çığlıklar attım nasıl ağlıyorum..Sonra dedi şaka şaka yok..O an o kadar kötü olddum ki..Yanımda arkadaş vardı aldı eline telefonu ya var mı yok mu dedi..Adam yine var dedi..Ben yine sevinç çığlıkları..Sonra yine yok dedi..O kadar sinir oldum ki yaa..Bu hiç yapılır mı..Böyle şaka olur mu....klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?