- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.301
günaydın kızlar nasılsınız bugün
dıptısdıptıs canım benimde kistim var ama o kadar kan tahlili yaptırdım hiçbirinde çıkmadı ultrasonda çıktı senin kan tahlilinde çıkması bana biraz tuhaf geldi canım sen umudunu kaybedip moralini bozma başka bi dra git bencehemen hapa başlama canım
enel senin bebişin kaç aylık
kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok senağlama
kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok senağlama
bende de kist var ama kistle de hamiş kalınabiliyomuş ..yoksa olmuyo mu boşuna mı bu ay hevesleniyorum:1rolleyes:
canım zaten kanda çıkmadı. normal idrar testlerinde silik çıktı kanda negatif çıkınca ultrasona aldılar ve orda gördüm nur topu gibi kistimi :a015:
kist rahimde olunca kalınabilio ama benim gibi yumurtalıkda oluosa senağlama
canımcım eğer yumurtalığının sadece birindeyse tek yumurtalıklada hamile kalabiliyorsun
kist rahimde olunca kalınabilio ama benim gibi yumurtalıkda oluosa senağlama
ben gonaphene ilacını kullandıktan sonra oluştu bu kist başka nasıl oluşuyo ki .benim ki şimdi yumurtalık kisti mi olyo acaba :çok üzgünüm:
benim sağdan yumoşum olmuo senağlama
kızlarrr.kan testi yaptırdıım.hamileyim hcg:86 çıktı daha çok yeniymiş teyzeleriii.işallah allahım hepinize nasip eder bu duyguyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?