Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok senağlama

canım zaten kanda çıkmadı. normal idrar testlerinde silik çıktı kanda negatif çıkınca ultrasona aldılar ve orda gördüm nur topu gibi kistimi :a015:

kızlar listeden silin beni adet oldum senağlama zaten ağustosda kist eritmeye çalışacağımdan tekrar yazmanıza gerek yok senağlama

canım üzülme sakın.belki bana kızacaksın ama olsun.vardır bundada bir hayır.kendine iyi bak ki bebiş bir an önce olsun.hadi görüşmek üzere.

canım zaten kanda çıkmadı. normal idrar testlerinde silik çıktı kanda negatif çıkınca ultrasona aldılar ve orda gördüm nur topu gibi kistimi :a015:

hayırlısı olsun hemen gecer inşallah benim kistim biraz problemli umarım senin öyle değildir ve hemen hamiş kalırsın hangi dk hapını verdi dr

Kizlar klomen veya gonaphane kist yapabiliyor ama bu kistler zararsiz ve ilaca ara verildiğinde kendiliğinden eriyo korkmayin olurmu

benim sağdan yumoşum olmuo senağlama

benimde sol tarafta dr diğerine baktı ve gayet düzenli calışıyor dedi fakat benimkisi büyüyor ve eğerçok fazla büyümeye devam ederse diğer tarafa sıçrama ihtimali cok yüksek o yüzden dr bebek calışmalarına hiç ara vermeden devam dedi
ayrıca dk haplarına da güvenmiyorum ben 2 yıl hiç ara vermeden kullanmama rağmen oluştu bu ve şuanda 5 cm büyüklüğünde sol yumurtalığım hiç çalışmıyor tabi bu kiste göre değişiyormuş bence sen drla ayrıntılı bi şekilde konuş herşeyi sor önce nasıl bir kiist ve büyüklüğü nedir onu öğren sonra inttende araştırabilirsin

kızlarrr.kan testi yaptırdıım.hamileyim hcg:86 çıktı daha çok yeniymiş teyzeleriii.işallah allahım hepinize nasip eder bu duyguyu..

KIZLAR BENDE HAMİŞİM BİRAZ GEÇ KALDIM HABER VERMEK İÇİN ÇOK MUTLUYUM ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERE YAŞATSIN BU DUYGUYU TATİLDEYİM ANTALYA DA AİLEMİN YANINDA ÖĞRENDİM KAN DEĞERİM 903 ÇIKTI KESEDE GÖRÜNDÜ 5MM BEBİŞİM TEYZELERİ DAHA ÇOK KÜÇÜK HEPİNİZİ ÖPÜYORUM NAZANCIM SENİDE TEBRİK EDRİM HAYIRLI OLSUN CNM :teytey::teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…