Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

5in ustunde çıkmaıs gerek diyebılıyorum ama baklaım 1hafta sonra tekkara yaptır zaten 3haftada daha çok erken değilmi canım

evet yalnış hesaplamışım sanırım ben geçtiğimiz regl tarihine göre hesapladım ama 3 temmuzda yumurtlama oldu o aklıma gelmedi

Ayrica arkadaşin aklin varsa doğurma demiş ama ben eğer normal doğum yapmiş olsaydim en az 4 tane istiyordum tabiki rabbim verseyddi ama sezeryanda en fazla 3 olduğu için bende rabbim nasip ederse 3 tane istiyorumanne olmak sabir ister ve rabbim o sabri annelere verir arkadaşin henüz 4 aylik bebekten yorulduysa onun büyümesi okula gitmesi buluğ çaği erkekse asker yollama kizsa telli duvaği ile evlenmek ooo saymakla bitmez

üzülme canim rabbim neylerse güzel eyler elbet sabrinin mükafatini rabbim verir imtahan dünyasindayiz biz rabbimize sürekli şükredeceğizki rabbimizde bize istediğimizi versin biz rabbimize rabbimiz diyeceğizki rabbimizde kulum desin dimi yaniallahtan ümit kesilmez inşallah tez vakitte sanada elleri yumuk yumuk bi papatya gömderir rabim

daha 1 ay önce hastaneye gitmiştim yeni doğmuş bi bebeği asansöre birakip kaçmiş anasi olacak vizdansiz nasil kiyorlar bebeklerine anlamiyorum istemiyorsan korun be kardeşim artik her türlü korunma yöntemleri var rabbim böyllelerini islah etsin

okudum canim okudum valla ben bazen eşime soruyorum bir kizimz var allah tarafinda bidaha çocuğumuz olmazsa ne yaparsin diye eşimde bana diyorki yetimhaneye giderim yeni doğmuş bi erkek bebek alirim onun sevabi bana ömür boyu yeter diyo hatta onu okutup güzel bir meslek edindirirsem ne mutlu bana diyor tabiki bide müslüman olark yetişrirsem bana ne mutluluk diyor rabbim ne verirse hayirlisini versin

günaydın moralini bozma canım herşeyde hayır vardır ,hem tedavini olursun sonra nurtopu gibi daha sağlıklı bir bebğin olur canım hiç moralini bozma canım

kızlar günaydın.dıptıssıptıs geçmiş olsun canım.yazdığını okuyunca üzüldüm allah hayırlısını nasip etsin canım ne diyelim.benimde durumum aynıydı dün senle.akşam ve sabah üç tane daha test yaptım baya net çıktı silik değil yani.acaba benimde senin gibi durumum.öğleden sonra doktora gitcem.

günaydın kızlar nasılsınız bugün
dıptısdıptıs canım benimde kistim var ama o kadar kan tahlili yaptırdım hiçbirinde çıkmadı ultrasonda çıktı senin kan tahlilinde çıkması bana biraz tuhaf geldi canım sen umudunu kaybedip moralini bozma başka bi dra git bencehemen hapa başlama canım

günaydın arkadaşlar herkezee;
dıptıs canım herşeyde bi hayır vardırr.Üzülme canım zamanı gelince inan olucakk..Allah gönlüne göre versin...
Nalancım sende bian önce kan testi yap benceee Sonucu öğrenip rahatlarsın enazından. bizide haberdar etmeyi unutma canımm....

teşekkürleer canım öğleden sonra gidicem doktoruma işallah.oda çok şaşıracak eminim.şuanda işteyim ve ayrılamıyorum malesef.heyecandanda duramıyorum aslında ama napalım başka çarem yok.darısı herkesin başına

Dıptıs canım herşeyde bir hayır vardır..Ben en yakın zamanda hepimizin güzel bir sonuç alacağına inanıyorum..
Bu arada arkadaşlar belin altında yastık,ayaklar 1 saat havada beklemek ne zormuş ya

Dıptıs canım herşeyde bir hayır vardır..Ben en yakın zamanda hepimizin güzel bir sonuç alacağına inanıyorum..
Bu arada arkadaşlar belin altında yastık,ayaklar 1 saat havada beklemek ne zormuş ya

:roflol: alışırsın tatlım merak etme ben 1 yıldır hep öyleyim alıştım....insanoğlu herşeye alışıyor.... :1hug:

diptis canım üzülme lütfen...hayat engellerle doludur mutluluğa ulaşabilmemiz için de bu engelleri teker teker sabırla umutla aşmamız gerekir.... hayat bir sınav....şu an bebişimizin sınavını veriyoruz elbet hepimiz bir gün kazanacağız ve hediyemiz minicik bir melek olacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…