- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.261
5in ustunde çıkmaıs gerek diyebılıyorum ama baklaım 1hafta sonra tekkara yaptır zaten 3haftada daha çok erken değilmi canım
ee olsa nekadrlık olması laız şimdi canım baklaım haftayayine yaptır ee hasatnedemı yaptıryon tahlili ozlede ucretlı yapıyoalrda
axpensip nerde yaptırıdn 3milyona kan tahlıllerini burda bı ozle yer var 25ytlye yapıyoalrmış
Merhaba kızlar senağlama kısa ve öz olarak durumu bildireyim size. Nur topu gibi bir kistim varmış senağlama. testlerde silik çıkmasının midemin sabah akşam bulanmasının nedenide buymuş. siz siz olun silik sonuç çıkarsa hemen kanda baktırın :a015: sonuç mu 1 ay doğum kontrol hapı tedavisi ve elveda bir dahaki aydaki umutlarım :a015::a015:
günaydın arkadaşlar herkezee;
dıptıs canım herşeyde bi hayır vardırr.Üzülme canım zamanı gelince inan olucakk..Allah gönlüne göre versin...
Nalancım sende bian önce kan testi yap benceee Sonucu öğrenip rahatlarsın enazından. bizide haberdar etmeyi unutma canımm....
Dıptıs canım herşeyde bir hayır vardır..Ben en yakın zamanda hepimizin güzel bir sonuç alacağına inanıyorum..
Bu arada arkadaşlar belin altında yastık,ayaklar 1 saat havada beklemek ne zormuş ya
:roflol: alışırsın tatlım merak etme ben 1 yıldır hep öyleyim alıştım....insanoğlu herşeye alışıyor.... :1hug:
ewet 10 çıktı ve negatif dediler... bi yanlışlıkmı var yoksa hem ben hala adet olmadım....[/QUOT
günaydın kızlar.
canım bence sen başka bir hastaneye git.dıptısdıptıs bence sende bi daha baktır ilaç kullanmadan önce.hayırlısı olsun yinede.
apexnasip canım inşallah bebeşin senle beraberdir.
nalancım haberlerini 4 gözle bekliyorum.
herkese günümüz hayırlı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?