E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.381
slm kizlar uzun zamandir nete giremedim bu arada hamişlerimiz çoğalmiş çok sevindim hepsini öpüp tebrik ediyorum a.s. Darisi bizlerin başina beninde 2-3 gün sonra adet günüm geliyo inş. Hamile kalmişimdir adetim gelmesin diye dua eder oldum eşim hamilesin deyip duruyo inş malum olmuştur :dance: Ama bu ay çok ümitliyim... Bu arada yeni listede ismimi göremedim beni sildinizmi yoksaaasenağlama
slm kizlar benide listeye alinn. 4 ağustos büyük gün.
canım adet günüm 28 temmuz ama adet göremeye hiç niyetim yok yerimseniben o yüzden beklemede olanlar listesindeyim. Bu arada sudenaz nerelerde tatilemi çıktı oda?
vahim buradamısın kıs heryerde seni arıyoruz huuuuuu
ya kızlar ben sabırsızlanıyorum hastalanmama şurda 3-4 gün kalmış ama ben sabredemiyorum acaba şimdi test yapsam sonuç yanlış çıkarmı? :uhm: illa adet günün geçmesinimi beklemem lazım?
kızlar ağustosun en sıcak günü 4 ağustos olcak bence. inanamıyorum 6 kişi aynı tarihi bekliyor. hadi hayırlısı diyelim. :teytey: topluca beklemedeyiz.:1hug:
ya kızlar ben sabırsızlanıyorum hastalanmama şurda 3-4 gün kalmış ama ben sabredemiyorum acaba şimdi test yapsam sonuç yanlış çıkarmı? :uhm: illa adet günün geçmesinimi beklemem lazım?
canım hiç belli olmaz bazen erken döllenme olursa idrarda sonuç verebilir kişiden kişiye değişir eğer çok merak ediyorsan el bi idrar testi sabah beklemiş idrarınla yap belki silikde olsa çizgi çıkabilir. Benim ilk hamişliğimde adete 2 gün vardı silk çizgi çıkmıştı. Ama şunuda unutma eğer negatif çıkarsa bu hamiş olmadığın anlamına gelmez blki geç döllenme olabilir adetin 3 gün geçince bir daha yaparsın bence Allah gönlüne göre versin.a.s.
hoşgeldin asi melekk..Canım bence bekle şurda kalmış 3 günün adet olduğun tarihde yaparsınn. Şimdi çıkmazsa üzülürsün.. Benimde 3 günüm var ve adet günüme kadar gelmezse ertesi gün test yapıcamm şimdilik düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap.
İnşallah bu ay olurrr..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. a.s.
innnnnnnnnnnnnnnnşallah hamişsindir asi melekçim bize müjdeyi vermeyi unutma yalnız:hooray:
kızlar size bişi itiraf etmek istiyorum..:1rolleyes:buraya üye olduğumdan beri moralim çok düzeldi bebiş konusunda ve şimdi daha umutluyum artık.benimle aynı dertten muzdarip insanlarla arkadaş oldum ve dertleşmek o kadar iyi geliyo ki anlatamam sizeyerimsenibeneğer bundan sonra hamiş olursam inanın önce Allah sonra sizler sayesinde olcak.sizinle bigün o mutlu haberi paylaşmak isterim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?