Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canim sudenazdan sonra elimizden geleni yaptik liste için.tarihini ver hemen ekleyeyim canim.aksakliklar olabiliyor işte.

canım adet günüm 28 temmuz ama adet göremeye hiç niyetim yok yerimseniben o yüzden beklemede olanlar listesindeyim. bu arada sudenaz nerelerde tatilemi çıktı oda?

canım adet günüm 28 temmuz ama adet göremeye hiç niyetim yok yerimseniben o yüzden beklemede olanlar listesindeyim. Bu arada sudenaz nerelerde tatilemi çıktı oda?

inşallah adet olmaz ve hamişş olursun canim.ben seni normal listeye aldim adet tarihin geçmediği için.beklemede olanlar listesini hiç düzelmedim o yüzden.sudenaz tatilde gelince o seni bekleyenler listesine alir.inşallah hamiş çikarsin bu ay bol şans canim.

kızlar ağustosun en sıcak günü 4 ağustos olcak bence. inanamıyorum 6 kişi aynı tarihi bekliyor. hadi hayırlısı diyelim. :teytey: topluca beklemedeyiz.:1hug:

ya kızlar ben sabırsızlanıyorum hastalanmama şurda 3-4 gün kalmış ama ben sabredemiyorum acaba şimdi test yapsam sonuç yanlış çıkarmı? :uhm: illa adet günün geçmesinimi beklemem lazım?

ya kızlar ben sabırsızlanıyorum hastalanmama şurda 3-4 gün kalmış ama ben sabredemiyorum acaba şimdi test yapsam sonuç yanlış çıkarmı? :uhm: illa adet günün geçmesinimi beklemem lazım?

canım hiç belli olmaz bazen erken döllenme olursa idrarda sonuç verebilir kişiden kişiye değişir eğer çok merak ediyorsan el bi idrar testi sabah beklemiş idrarınla yap belki silikde olsa çizgi çıkabilir. Benim ilk hamişliğimde adete 2 gün vardı silk çizgi çıkmıştı. Ama şunuda unutma eğer negatif çıkarsa bu hamiş olmadığın anlamına gelmez blki geç döllenme olabilir adetin 3 gün geçince bir daha yaparsın bence Allah gönlüne göre versin.a.s.

AMİN HEPİMİZİN ... a.s.

hoşgeldin asi melekk..Canım bence bekle şurda kalmış 3 günün adet olduğun tarihde yaparsınn. Şimdi çıkmazsa üzülürsün.. Benimde 3 günüm var ve adet günüme kadar gelmezse ertesi gün test yapıcamm şimdilik düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap.
İnşallah bu ay olurrr..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. a.s.

AMİN GÜZELİM....
bende aslında sabertmek istiyorum çünkü dediğin gibi negatif çıkarsa ister istemez üzülürüm ama eşim sağolsun sürekli kesin sen hamilesin diyerek beni daha çok sabırsızlaştırıyor içimden bi ses al bi test yap sonuç negatif çıksında ben ona sonra göstereyim gününü diyoo klava: neyseee ben dediğin gibi sabredeyim biraz

innnnnnnnnnnnnnnnşallah hamişsindir asi melekçim bize müjdeyi vermeyi unutma yalnız:hooray:

vermezmiyim kııızzzz zaten bi hamile kalayım ilk olarak müjdeyi size vercem sizin sayenizde niyetlendik buna o yüzden ilk öğrenme hakkı sizin :enbuyukkk:

valla kızlar, temmuzun bacağını kırdık falan diyoruz ama yine de az bu ay. sıcakan mıdır nedir? şööle biz güzel artsın rakamlar, bekleyenlerin bir bir yüzü gülsün de biz de umutlanalım di mi ama :))

kızlar size bişi itiraf etmek istiyorum..:1rolleyes:buraya üye olduğumdan beri moralim çok düzeldi bebiş konusunda ve şimdi daha umutluyum artık.benimle aynı dertten muzdarip insanlarla arkadaş oldum ve dertleşmek o kadar iyi geliyo ki anlatamam sizeyerimsenibeneğer bundan sonra hamiş olursam inanın önce Allah sonra sizler sayesinde olcak.sizinle bigün o mutlu haberi paylaşmak isterim:1hug:

evet ya ben de sana katılıyorum. beklemek daha kolay oluyo, hayal kırıklığına katlanmak da öyle.. iyi ki varsınız kızlarr. a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…