- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #7.401
AMİN GÜZELİM....
bende aslında sabertmek istiyorum çünkü dediğin gibi negatif çıkarsa ister istemez üzülürüm ama eşim sağolsun sürekli kesin sen hamilesin diyerek beni daha çok sabırsızlaştırıyor içimden bi ses al bi test yap sonuç negatif çıksında ben ona sonra göstereyim gününü diyooklava: neyseee ben dediğin gibi sabredeyim biraz[/QU
Sabret sen canım çıkmayınca eşinde üzülücektir... Akışına bırak biraz kafanı başka şeylerle meşgul et o zaman daha çabuk geçer 3 günnn gamyoncuiremsu
yok kadrıs hıc beklemıyorum ınankı cok rahatım ama hc mıdem agrımazdı benım anlamadım hem sıslık var hem agrıcanim güünn gecmedne belirti bekleme bence bi güünn gecsin sonra hayal kirilkigina ugrama emiii
vahim canim hoşgeldin sendeeeeeee
lisetde yanlişlik varsa yazin kizlar düzelteyim
kurban oldugum RABBİM ; bu guzel mubarek aylarının yuzu suyu hurmetıne evlat sahıbı olmak ısteyen butun musluman kullarına hayırlı evlatlar nasıp et..kımseyı evlatsız bırakma.ve bizleri daha agır ve cetin sınavlara tabı tutma.......amin
lisetde yanlişlik varsa yazin kizlar düzelteyim
nilhancım aynen bende de var o ağrı 2 3 gündür.inş hayra alamettir .bebişler bize sürpriz yapar belki ne güzel olur dimi kıııız:CüvCüv:
kadriye listedece çok eksik oldu canım benim yayınladoğıma ordan al canım.asi melek te eklenmedi.önceki sayfalarda.nalan82 hamişlerde ama yine listede var çıktı canım bir daha bak kadriyeeeeeee
enelcim kusura bakma senin de yazdığını görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?