Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Sabret sen canım çıkmayınca eşinde üzülücektir... Akışına bırak biraz kafanı başka şeylerle meşgul et o zaman daha çabuk geçer 3 günnn gamyoncuiremsu[/QUOTE]

ne kadar başka bişey düşünebilirsinki her yerde karşıma bebek çıkıyo eee bebek görüncede acaba benimki ne zaman gelecek diye düşünmemem elde değil burda bilee bebekkkk neyseki siz varsınız en büyük destek sizlersiniz :teselli: a.s.

kurban oldugum RABBİM ; bu guzel mubarek aylarının yuzu suyu hurmetıne evlat sahıbı olmak ısteyen butun musluman kullarına hayırlı evlatlar nasıp et..kımseyı evlatsız bırakma.ve bizleri daha agır ve cetin sınavlara tabı tutma.......amin

ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsun kardeşim ....a.s.Rabbim bu mübarek recep ayının cuması dualarımızı kabul etsin

kızlar benim de bu sabah kalktığımdan beri sol kasığımda bi ağrı var ya üşüttüm ya daaaaa........hayırlısı olsun artık eskisi kadar takmıyorum zaten .Rabbim hayırlı vakti ne zamansa o zaman verecektir inşallah.....

nilhancım aynen bende de var o ağrı 2 3 gündür.inş hayra alamettir .bebişler bize sürpriz yapar belki ne güzel olur dimi kıııız:CüvCüv:

lisetde yanlişlik varsa yazin kizlar düzelteyim

kadiyecim öncelikle hoşgeldin.listeyi en son benim güncellediğim haliyle al çünkü burcubiriktir adet oldu.yeni tarih vermedi.birabire tedavi oluyor o yüzden vermedi.sultanım83 yeni tarihini verdi ben yzdım.ayrıca yeni gelen arkadaşlarda var canım onlarda eklendi.benim en son yaptığıma bak canım yalnış olmuş oluyor....

kadriye listedece çok eksik oldu canım benim yayınladoğıma ordan al canım.asi melek te eklenmedi.önceki sayfalarda.nalan82 hamişlerde ama yine listede var çıktı canım bir daha bak kadriyeeeeeee

Son düzenleyen: Moderatör:
lemis81 hamilemiymiş aa dün sohbet odasındaydı aşılama oldum limon testini yaptım limon dibe çöktü galiba hamileyim diyordu... bugün mü kesin belli olmuş Kadriye.....öyleyse çok sevindim hakkaten demek limon testi tamamdır..

bi de benim adet dönemine yakın koltuk altlarım aşırı terliyo sizde de böle oluyo mu arkadaşlar

kadriyecim, enel listenin son halini hazırlamıştı, istersen senin eklemeleri onun üzerine yap çünkü senin bu yaptığın liste çok eksik olmuş.

kadriyecim ben sadece beklemede olanlar listesine dokunmadım diğerlerini ekledim silinecekler varsa sildim.hamişleri düzenledim sadece bekleme listesine karışmadım haberin olsun canım.listenin ilk halinide senden almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…