- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.061
ben burdayım canımmm yeni geldim nasılsınn????
herkese merhaba !
ben yeni üye oldum siteye..
böylece bebek aşkıyla yanıp tutuşan biri daha katılmış oldu aranıza..
allah hepimizin duasını kabul etsin de tez zamanda iyi haberleri alalım inşallah..
bikaç gün önce benim de regl olmam lazımdı.. yine günüm geçti..ama o kadar düzensiz oluyorum ki , "acaba hamile miyim" diye sevinemiyorum bile.. yine düzensizliktendir diyorum
bir doktora görünmem lazım, beş ay oldu tık yok , ama kötü haber alıcam diye çekinip gidemiyorum bile
ama ertele ertele de nereye kadar yani
Canım bebek aspirinini genelde kan pıhtılaşması sorunu olanlara veriyorlar.Kanı sulandırma amacıyla.bu arada bazi ilaç lardan bahsettiniz..ayin 5 inde dr.a gittiğimde tekrar klomen vermişti...yaninda bebek aspirinide kullanabilirsin dedi...ama ben almadim...ne amaci var acaba bilen varmi? Alsamiydimki?
Niye ağlıyosun bu kadar şeker hormonlarında sorun yokmuş işte ne güzel.Çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilebu arada kızlar ben geçen ay adetim gecikti diye doktora gittim bebiş çıkmadı sonra horman testi için kan aldılar kan sonuçlarım normal çıktı bu ay hamile kalamadım malesef senağlama acaba konturol amaçlı yaptırmam gereken başla bişey varmı?
kızlar bana cvp yazarmısınız lütfen senağlama
bu arada kızlar ben geçen ay adetim gecikti diye doktora gittim bebiş çıkmadı sonra horman testi için kan aldılar kan sonuçlarım normal çıktı bu ay hamile kalamadım malesef senağlama acaba konturol amaçlı yaptırmam gereken başla bişey varmı?
bu arada kızlar ben geçen ay adetim gecikti diye doktora gittim bebiş çıkmadı sonra horman testi için kan aldılar kan sonuçlarım normal çıktı bu ay hamile kalamadım malesef senağlama acaba konturol amaçlı yaptırmam gereken başla bişey varmı?
Ben her gittiğimde vajinal ultrasonla bakıyor doktorum iyice kontrol ediyor.Seninde bakılması lazım Allaalla doktorun ilgisizse aklında soru işaretleri kalıyorsa aklında değiştir canım doktorunuCADIARZUevlenmeden önce adet düzensizliğinden dolayı ultrasona girmiştim adet geciktiğinden dolayı kan vucudumda kiste dönüşmüştü tedaviyle geçti ondan sonra bi daha ultrasona girmedim aradan 1 seneden fazla geçti
Pşşiit benide ekleyin tekrar listeye..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?