- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.021
inşallah canım en kısa zamanda bir iş be bebişin olur.iyiyim canım yarın kontrolüm var.bakalım neler olacak?hepinizi öptüm.
TEŞEKKÜRLER CANIM ÇOK İYİYİM...UMARIM SENDE İYİSİNDİR...İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL Bİ İŞTE BULURSUN KENDİNE :1hug:
HOŞGELDIN CANIM NASILSIN BANA KIRGINMISN HALAAAAA:uhm::a015:
kizlar bugün dr.a gittim..çok şükür kistler erimiş ama dr..her defasinda tekrarlayabilirmiş..bünye meselesi...tekrar klomen verdi..yarin başliyorum..hayirlisi olsun artik...bu ayda olmazsa tedaviye ara vermeyi düşünüyorum..çünkü artik özellerden ssk kalkinca maddi açidan zorlanacağim..bi muayene 90 ytl oldu ...ilaç indirimide yok artik özelden yazilinca..en az ayda 2 kere gidiyorum...her ay taksit gibi hastaneye para bağliyamiycam..sonuçta benim ve eşimin bi sorunu yok..hizlandirmak açisindan bu tedavi..varsin hizlanmasin..nasip valla hiç belli olmuyor nezaman hamile kalacağimiz...
canım yegenımıze selam söyle bugun onu görmeye gidicekmişisnya doktora teyzeleri onu çokkkk opüyor tammımı canım
Selam arkadaşlarrrr. 4 ağustosta bekledğm adetim halen gelmedi. test yaptım negatif.((senağlama
merhaba kızlar ben de artık çift çizgiyi görmek istiyorum.. 6 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bakalım nasip :)
benim de karnım cok agrıyor geliyormu acaba kırmızılar
bende 27 Ağustosda adet olmam gerekiyor. ama umarım olmam da çift çizgiyi görürüm. Beni de listenize ekleyebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?