Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah canım en kısa zamanda bir iş be bebişin olur.iyiyim canım yarın kontrolüm var.bakalım neler olacak?hepinizi öptüm.

İnşallah canımm...İyi olmana çok sevindim kanaman yoktur umarımm. Hadi bakalımm bebişini gör rahatla canımm...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş...(AMİN)

kadriyecim iyi dileklerin için teşekkür ederim. tanrım tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
sudenazcım senin de geldiğine çoook sevindim. senin elinden çıkan listeye bakıyorum şimdi... çoook keyifli.
kızlar bu aralar pek giremeyebilirim. bir arkadaşın düğün hazırlıkları var onlara yardıma gidiyorum. ama yine de takip ediyorum sizi. unutmayın beniiiiiii sengözlerimebaksanaba.s.

arkadaşlar geççmişe bakma fırsatım olmadı ama listeyi güncellediğinizde bakarmısınız yeni adet tarihim 2 eylül eğer değişmemişse değiştirirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

TEŞEKKÜRLER CANIM ÇOK İYİYİM...UMARIM SENDE İYİSİNDİR...İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL Bİ İŞTE BULURSUN KENDİNE :1hug:

Sudenazcım seni yeneden buralarda görmek çok güzel doğru söylüyosun herşey nasip kısmet meselesi hiç benklemediğin bir an süprizle karşılaşırsın sen sakin ve rahat ol bu sayfaya geliyorum hep sen yoktun çok merka etmiştim seni iyi olmana çok sevindim canım benim

HOŞGELDIN CANIM NASILSIN BANA KIRGINMISN HALAAAAA:uhm::a015:

ŞİMDİ OKUDUM CANIM MESAJINI HOŞBULDUK KİM BEN Mİ SENİNLE Mİ KIRGIN OOOOOOOOOOOOO BEN ONU UNUTALI ÇOOOOOOOOOK OLDU HATIRLAMIYORUM ÖYLE BİŞEYİ CANIM SANA DA ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUNhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:uhm::uhm:

HATUNLAR HERKESE SELAM ;
DÜN KUZENİM BEBEK İSTEĞİ İÇİN DOKTORA GİTTİ;
ONA AÇ KARNINA FOLİBOL VE CORASPİN VERMİŞ,

CORASPİN BEBEĞİN TUTUNMASINA YARDIMCI OLUYORMUŞ, DÜŞÜĞÜ ÖNLÜYORMUŞ.
BENİM DOKTORUM CORASPİN VERMEMİŞTİ BANA;
BİRDE BEN FOLİBOL U TOK KARNINA İÇİLMESİ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM.
BU AÇ KARNINA DEMİŞ,

HER DOKTOR FARKLI BİRŞEY DİYOR, KİME GÜVENECEĞİZ BELLİ DEĞİL.

ARANIZDA CORASPİN KULLANAN VARMI ???????????????????

Son düzenleme:

canım yaa inan çok sevindim kistler gitmiş:))
bencede en doğrusu bu.. bekliyosun bekliyosun gelmiyor.. hiç ummadığın zamnada geliyor bebeişler.. ben inanıyorumki seninde bebişin artık gelciek çok az kaldı cnaım.. çok öptüm seni kib.. inş bu ay klomenle hamiş kalırısın canım.. hadi hayırlısı olsun cnaım..
a.s.

günaydın kızlar.
2 gündür annemdeydim orda fazla giremedim.şimdi evdeyim ama geç kalktım.dün annemlerde tüm öğlen uyudum akşam üstü 7 de kalktım.ona rağmen akşam evde 12 de yattım bugün 11 de uyandım.ben çok miskin biri oldum ya.saat 1 de kontrolüm var o olmasa daha kalkmayacaktım.
hepinize kucak dolusu sevgiler öpüyorum.

canım yegenımıze selam söyle bugun onu görmeye gidicekmişisnya doktora teyzeleri onu çokkkk opüyor tammımı canım

tamam canım söyleyeceğim.zaten sizleri çok seviyoruz.en kısa zamanda kardeşler istiyor yanına bebişim.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

bende 27 Ağustosda adet olmam gerekiyor. ama umarım olmam da çift çizgiyi görürüm. Beni de listenize ekleyebilir misiniz?

Selam arkadaşlarrrr. 4 ağustosta bekledğm adetim halen gelmedi. test yaptım negatif. ((senağlama

canım boşuna üzülme daha adetin 2 gün gecikmiş idrar testinde sonuç hemen çıkmayabilir 7 gün sonra tekrar yap o zaman daha iyi sonuç alabilirsin yerimseniben

bende 27 Ağustosda adet olmam gerekiyor. ama umarım olmam da çift çizgiyi görürüm. Beni de listenize ekleyebilir misiniz?

hadi inş. canım hayırlısıyla iyi haberler bekliyoruz. en sonki listeyi bulayım bende kendimi gelecek aya ekliyeceğim senide eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…