- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.541
arkadaşlar bende 15 gün önce küretaj oldum minik meleğimin kalbi atmadı ayrıldık kuzumla...senağlama
biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum benide yazın listeye...
dolayısıyla adet tarihim belli değil beklemedeyim ilk adetten sonra inşallah
canım çok geçmiş olsun..kolay bi durum değil..Allah sabır versin
bekledeyim dedin..adetin geçti galiba....bize tahminide olsa bir adet tarihi verirsen ekleriz listeye canım....ağustosun kaçında olman lazımdıda olmadın? a.s.
canım tebrik ederim adet günün ne zamandı birde ne kadardır uğraşıyosun.
HADİ BEKLEDİM DİYELİM.
NASIL SAKLICAM
KOCAM SORMAZMI HASTALANMADIN MI DİYE ;
BİRLİKTE OLMAK İSTERSE NE DİCEM .
NASIL KIVIRACAM ÜFFF YAAA
NASIL KAFAM KARIŞTI BİR BİLSENİZ.
söyle gitsin be güzelim bu arada kç günün geçmişti birde ne zamandır istiyodun? Tekrara tebrik edrim bu arada Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasib etsin.
kızlar mutlu bir haberim var :sm_cool::sm_cool:
ÇİFT ÇİZGİ bu sefer tek çizgi çıkmadı .
sabah dayanamayıp test yaptım. beni görmeliydiniz.
korka korka baktım sonuca
ve bu sefer ÇİFT ÇİZGİ sositosositosositosositosositososito
:teytey::teytey:
BEBEK GELİYORR
selam sudecik naber iyimisin ? ben idare ediyorum işte beklemeye devam 30 ağustos evlilik 1. yıldönümüm eşime mutlu haberi vermeyi çok isterdim ama nasip inşallah hepimizin en kısa zamanda olur bende bu ay ateş takibi yapıyorum.a.s.
selam kızlar.herkese iyi akşamlar ben geldim.
bebeğimle çok zor dönemler geçirdik ama iyiyiz allaha şükür.sizleri çok özledim.nasılsınız bakalım?
ana kızlar ayın 21 i olmuş ya ve 5 gun geçmiş benım ama ahstaalnmadım ee ayrın termal sualra gidiyoruz napsamkı ablamda gelcek oraya acaba ona getirtsemmı test bide orda sabah idrarıylamı yapsam yada pazar gunu goncez bekelsemde olmazsam pazartesı hastanede kan testımı yaptırsam bana bi fikir verinn canlarım benım guzel duşuncelrinize ihtiyacım varrrrrr
süper bi haber canım yaaaa....tebriklerrrrr :teytey:
Bence hiç bekleme söyle kocana....erken bi yıldönümü hediyesi dersin..ben çatlardım valla asla saklayamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?