Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canim hosgeldin nasilsin..bebisin nasil..
NEler oldu canim ins simdi her sey yolundadir..

canım çok zor zamanlar geçirdik.kanamam durmadı hastaneye yattık.kürtaj falan dedi doktor neyseki kanamayı durdurdular.bebeğim gayet iyi bizi biraz korkuttu ama şimdi iyiyiz.allaha şükür inşallah iyi olur bundan sonra.hala evde dinleniyorum.riskimiz hala var.2 li test yaptırdık sonucunu bekliyoruz.inşallah iyi haberler alırız.bakalım hayırlısı.sağol canım.

Ay canim benim cok cok gecmis olsun..Cok sukur atlatmissin..Ama sakin is yapma bak bosver ev batsin kirlensin sonra yapilir..Bol bol dinlen olurmu esini calistir bir sure:)

Çok iyi canım o zaman. Maşallah , hep böyle iyi olun sonuna kadar inşallah. Sağlıkla kucağına alabilmeni dilerim. Sağol canım , ben de çok iyiyim çok şükür.. a.s.

net bağlanır bağlanmaz hemen sizlere baktım.liste bayağı kabarmış.hamişlerimiz var.inşallah en yakın zamanda sizleri hamiş göreceğim.inşallah sizlerin hamişliği benimki kadar zor geçmez.kimseye nasip etmesin allah.devlet hastanelerinde anestezisiz kürtaj yapıyorlar bağırta bağırta.allah herşeyin hayırlısını versin.hastane günlerim cehennem gibiydi.hepinize sağlıklı bi hamişlik diliyorum canlarım.çok teşekkür ederim.en başından beri bana destek olan arkadaşlarımdansın bitanem.çok sağol.allahım gönlüne göre versin.öpüyorum seni.
bu arada eşimle benimde evlilik yıldönümümüz bugün.bunuda sizlerle paylaşayım.evde ufak bi kutlamamız oldu.ben fazla dışarı çıkamıyorum diye.öpüyorum sizleri.

Ay canim benim cok cok gecmis olsun..Cok sukur atlatmissin..Ama sakin is yapma bak bosver ev batsin kirlensin sonra yapilir..Bol bol dinlen olurmu esini calistir bir sure:)

yeni eve taşındım canım.eşyaları bile ben toplamadım ben yerleştirmedim.herşeyi eşim ailem ve kayınvalidem yaptılar.daha yeni bitti.ve eve net bağlanınca ben yattığım yerden girmeye başladım.eşime de çok zor oldu.ben böyle düşünmedim hamileliğimi.ama bünye zayıf olunca böyle oldu.hayırlısı artık.sağol canım.

cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin ne güzel bitane için gidip iki bebiş haberi almak benimde 9 haftalık oldu 2 hafta önce bi düşük tehlikesi atlattım ama çok şükür şimdi herşey yolunda dün ayaklarını bile oynattı çok büyük mutluluk allah bütün isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla tekrar tebrik edrim cnm a.s.

cnm çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra hep iyi haberler alırsın bende 9 haftalık hamişim bende bi düşük tehlikesi geçirdim moral çok önemli bnmki üzüntüye bağlı bi şeymiş eniştem vefat etmişti 2 hafta önce ona üzüntüyle düşük tehlikesi geçirdim ama dün doktorum iyi şeyler söledi atlatmışım tehlikeyi 4 gün de büyük gidio muş inşallah hepimiz hep hayırlı sonuçlarla karşılaşırız inşallah kendine çok iyi cnma.s.

selam arkadaşlar.. enel ve burser geçmiş olsun .. rabbim yaşatmasın bi daha sıkıntılı zamanlar inş. güsel bi hamilelik ve rahat bi doğum diliyorum rabbimden sizler için.. ben bişi sormak istiyorum. yeni adet tarihim 5 eylül. ben bu ayın 30unda falan gitsem kan testi yaptrsam çıkar mı acaba sonuç net olarak.?? yardımcı olursanız sevinirm..

agustosda adet olmadınmı

[/B][/B]yok canım oldum tabikii... ağustos 7 sat.

7 agustosta olduysan eger yeni adetin olmadan kan testin doğru çıkmaz ancak adetini geçmesi gerekir benimde başıma gelmişti adet tarihimden bir gün önce yaptırıcaktım dr doğru çıkmaz geçmesini bekle demişti en azından 1 gün tabi yine sen bilirsin niye erken yaptırmayı istiyosun şüpelerinmi var çünkü adetine daha var

hayır bi şüpheden dolayı diil... eşimle çok istiyoruz ve adet günüm gelmeden öğrenip sürpriz yapmak istiyorum.. bi de beklemenin dayanılmaz sıkıntısı var tabii.. daha adetime günler kala yapılan idrar testleri falan hanii.. can sıkıcı yanii.. tek sebebi bu.

anladım inşallah hamilesindir ama hiç bir testten şu anda doğru cevap alamazsın çünkü adetine daha var birde en doğru kan testidir idrarda her zaman yanılma payı çıkabiliyo senide çok iyi anlıyorum o beklemeler gerçekten sinir bozucu ama daha erken hamilelik varsa bile günü geçmeden çıkmaz be canım sen bekle derim

tahminen zaten şu arlar senin yumurtlama dönemin olmalı eger degilsen bile sen bu hafta bol bol çalış kalma şansını ykseltirsin bizede o güzel haberleri verirsin canım

yardımın için sağol.. yani beni daha 15 gün var mı yok mu gelgitleriyle dolu günler bekliyo. keşke aklımdan atabilsem.. dualarını bekliyorum..

arkadaşlar bende 15 gün önce küretaj oldum minik meleğimin kalbi atmadı ayrıldık kuzumla...senağlama
biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum benide yazın listeye...
dolayısıyla adet tarihim belli değil beklemedeyim ilk adetten sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…