E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #8.521
Canim hosgeldin nasilsin..bebisin nasil..
NEler oldu canim ins simdi her sey yolundadir..
Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun. Şimdi sağlık durumunuz iyi mi?
şimdi çok iyiyiz canım sağol sen nasılsın?
canım çok zor zamanlar geçirdik.kanamam durmadı hastaneye yattık.kürtaj falan dedi doktor neyseki kanamayı durdurdular.bebeğim gayet iyi bizi biraz korkuttu ama şimdi iyiyiz.allaha şükür inşallah iyi olur bundan sonra.hala evde dinleniyorum.riskimiz hala var.2 li test yaptırdık sonucunu bekliyoruz.inşallah iyi haberler alırız.bakalım hayırlısı.sağol canım.
Çok iyi canım o zaman.Maşallah , hep böyle iyi olun sonuna kadar inşallah. Sağlıkla kucağına alabilmeni dilerim. Sağol canım , ben de çok iyiyim çok şükür.. a.s.
Ay canim benim cok cok gecmis olsun..Cok sukur atlatmissin..Ama sakin is yapma bak bosver ev batsin kirlensin sonra yapilir..Bol bol dinlen olurmu esini calistir bir sure:)
size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım
canım çok zor zamanlar geçirdik.kanamam durmadı hastaneye yattık.kürtaj falan dedi doktor neyseki kanamayı durdurdular.bebeğim gayet iyi bizi biraz korkuttu ama şimdi iyiyiz.allaha şükür inşallah iyi olur bundan sonra.hala evde dinleniyorum.riskimiz hala var.2 li test yaptırdık sonucunu bekliyoruz.inşallah iyi haberler alırız.bakalım hayırlısı.sağol canım.
selam kızlar.herkese iyi akşamlar ben geldim.
bebeğimle çok zor dönemler geçirdik ama iyiyiz allaha şükür.sizleri çok özledim.nasılsınız bakalım?
selam arkadaşlar.. enel ve burser geçmiş olsun .. rabbim yaşatmasın bi daha sıkıntılı zamanlar inş. güsel bi hamilelik ve rahat bi doğum diliyorum rabbimden sizler için.. ben bişi sormak istiyorum. yeni adet tarihim 5 eylül. ben bu ayın 30unda falan gitsem kan testi yaptrsam çıkar mı acaba sonuç net olarak.?? yardımcı olursanız sevinirm..
yok canım oldum tabikii... ağustos 7 sat.agustosda adet olmadınmı
[/B][/B]yok canım oldum tabikii... ağustos 7 sat.
hayır bi şüpheden dolayı diil... eşimle çok istiyoruz ve adet günüm gelmeden öğrenip sürpriz yapmak istiyorum.. bi de beklemenin dayanılmaz sıkıntısı var tabii.. daha adetime günler kala yapılan idrar testleri falan hanii.. can sıkıcı yanii.. tek sebebi bu.
hayır bi şüpheden dolayı diil... eşimle çok istiyoruz ve adet günüm gelmeden öğrenip sürpriz yapmak istiyorum.. bi de beklemenin dayanılmaz sıkıntısı var tabii.. daha adetime günler kala yapılan idrar testleri falan hanii.. can sıkıcı yanii.. tek sebebi bu.
yardımın için sağol.. yani beni daha 15 gün var mı yok mu gelgitleriyle dolu günler bekliyo. keşke aklımdan atabilsem.. dualarını bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?