Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

cnm sen yazdında ben sana yazamadım kapalıymış senin özel msj hanen öyle yazdı..........................

cnm bence bekle ben adetim 6 gün falan geçti öyle yaptım öyle daha heyecanlı oluyor beklemek

ilgin icin tsk ederim canim, evet gabila bende beklicem :)) ama 2 gün falan anca beklerim herhalde, yada bekleyebilirim, cünkü hep günümde gelir, bi gecen ay iste 2 gün gec geldi.
hayirlisi olsun diyorum artik ne diyim. dualarinizi eksik etmeyin kizlar...
sana cok güzel ve saglikli bir hamilelik dönemi diliyorum canim...:1hug:

enel_17 sölediklerini dikkate alıcam cnm teşekür ederim.allah hepimize nasip etsin güzel sağlıklı doğumlar.hem bebek hem bizim adımıza.sevgiyle kal

merhabalar beni de listenize eklerseniz sevinirim..16 eylül...hadi şu liste önce dolsun, sonra tek tek hamişler listesineeeeeeeee hepimizzzzzzz

enelcim msjını aldım cnm ama ben sana atamıyorum durumuna üzüldüm.ben daha çok yeniyim hiç bir şey bilmiyorum.hayırlısı artık cnm öğrencez dimi yavaş yavaş.netten araştırıyorum sürekli.bakalım artık

HOŞBULDUK ENELCİM BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN GÜZEL YEĞENİMİZ NASIL ANNESİNİ ÜZMÜYORDUR İNŞALLAHa.s.

iyiyiz şükür birkaç gündür.ama şimdi midem bulanıyor.arada oluyor işte.olsun şikayet etmiyorum.herşey çok güzel olucak.

arkadaşlar size selam verdim,
ama kimse bana cevap vermedi,
listenizden çıktım diye unuttunuz mu beni,

oysaki ben sizleri hala takip ediyorum.

şirvancım olurmu öyle şey.bu aralar oruç falan çok kişi olmuyor.insan bilgisayar başında çok kalınca olmuyor canım.burdayım ben ara ara.nasıl gidiyor hamilelik bakalım?

bende konu açmak istiyorum ama nasıl yapıcagımı bilmiyorum yardımcı olaçak arkadaş varsa sevinirim a.s.hayırlı iftarlar herkeze şimdidencokacimcoook

kadriyecim beni neden sildin cicim ben hala beklemedeyim ki haber veremedim malum bütünlemelerim yani sınavlarım vardı kusura bakma tatlım ama hala adet olmadım hal bi umut bekliyorum bakalım test mi yaptırmadım bekliyorummmmmm

kadriyecim, teşekkürler beni de eklemişsin..ellerin dert görmesin...inşallah bu liste hayırlısıyla hamişler listesine dönüşür...herkese sevgiler...

iyi geceler kızlar,bugü pek sessiz herkes,ramazan mayıştırdı galiba hepimizi...kızlar bişi sorucam ben, bugün benim 17.günüm ve göğüslerimde feci bi ağrı var,ateş ölçümü yaptım bu ay ilk defa yumurtlamam 12 günümde oldu,akıntım filan geçti,ateşim bu sabah 36.6 idi.şimdi eğer benim yumurtlamam bitmişse (ki belirtiler öyle gösteriyo) bu göğüs ağrıları neden olabilir..benim kafam iyice karıştı..fisfisfisCADIARZU fikriniz varmı bu konuda...

inşallah canım ama bekliyom.... bişey çıkarmı bilmem bi umuttttttt sağol güzelim ilk haberi kk ya vercem zatennnnn ii geceler hayırlı ramazanlarrrrr

Buarda ayzancim listede adini göremdim sanirm unutmusuz sne görebilyomusn ben mi farketmedim acaba

canım ilgine teşekkürler,benim genelde her ay olur adetime yakın göğüs ağrılarım ama bu kadar erken olmamalı..listede varım tatlım eylül 19 hayırlısı olur inşallah hepimiz için..sevgiler

iyi geceler kıslarrr..
aslında pek hatta hiç umudum yok ama beni de eklermisin kadriyecim..9 Eylül..inş Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine tüm bebiş bekleyenlerin karnıcığını meleklerimizle dolduruverir..Amin...

Bişi sorabilirmiyim arakdaşlr benimson adetim 21 agustostu sizce yumurtlma nezman olur benim ateş olcmeden pek bii anlamadim ben buya akintimda 2gun olce vardi dun yokru bugun yine var kafam karişti azcik

canım ben her ay burdan hesaplıyorum tahmini yumurtlama günümü..benimde son adetim ağustos 21 di,12.günümde yumurtlamam başladı,benimde akıntım dün bitti,bakalım nolucak durumumuz..

http://gebelik.org/dosyalar/fertilitecalc.html

ya kızlar listeye baktımda şimdi eylülde bekleyen ne çok kişi var ne kadar kalabalık öyle kesin bu ay çok hamiş çıkıcak inşallahhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…