- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #9.701
Selam canlarrr.Kızlar bir sorum olucak.Ovulyasyondan kaç gün sonra test yapmak gerek acaba?
Geçen ay reglim 10 temmuzdaydı.Her seferinde 5 gün erken oluyorum.Yani bu ay 5 eğlül olmam gerekiyordu.Ovulasyonum adetimin 17 ci günü oldu.3 tane yumurtam vardı her 3 ü çatladı.Şimdi göğüslerim böyüdü,kasıkta ve bacaklarımda agrılarım var.Belim de ağrımaya başlıyor.Acaba yinemi adet oluyorum yoksa.Ovulyasyon geç olduğu için adet de gecike bilirmi kızlar?.Bu sabah test yaptım.ikinci cizgiyi gördüm ama silikti koyu diğildi.Bir umut verin kızlar ne olur ya
Her 5 dakkada bir bakıyorum adet oldum ya değil diye
cnım benimde ole olmuştu hemen kanda gebelık testı yaptır ac tok farketmez hcg 5inüstündeyse hamilesindir bekleme hemen yaptır 1 saatte cıkar a.s.
Selam canlarrr.Kızlar bir sorum olucak.Ovulyasyondan kaç gün sonra test yapmak gerek acaba?
Geçen ay reglim 10 temmuzdaydı.Her seferinde 5 gün erken oluyorum.Yani bu ay 5 eğlül olmam gerekiyordu.Ovulasyonum adetimin 17 ci günü oldu.3 tane yumurtam vardı her 3 ü çatladı.Şimdi göğüslerim böyüdü,kasıkta ve bacaklarımda agrılarım var.Belim de ağrımaya başlıyor.Acaba yinemi adet oluyorum yoksa.Ovulyasyon geç olduğu için adet de gecike bilirmi kızlar?.Bu sabah test yaptım.ikinci cizgiyi gördüm ama silikti koyu diğildi.Bir umut verin kızlar ne olur ya
Her 5 dakkada bir bakıyorum adet oldum ya değil diye
Birileri varsa konuşmak istiyorum aslında bu konularda, ben 3 yıl ara verdim ama şimdi çok pişmanım bu yüzdenmi olmadı acaba daha
umut dolu msjin için çok teşekur edriz canim benim inş saplikla alirsizn bbeişinizi kucaginiza
enelcim sen nasilsin pek msjalsamiyoru seninle iyiisn dimi msjlarini okuyorum da bide halini hatrini sorayim dedim.naisl gidiyo oruçla aran tutabiliyomusn.
canım ilgine teşekkürler
hamilelik uyku modunda gidiyor , çalışınca çok zorlanıyorum.
yatasım geliyor. bulantılar yeni yeni başlıyor herhalde, şimdilik 2 kez çıkardım.
onun dışında herşy yolunda;
bugün 2. kontrolümüz var, kalp atışlarını duymaya gideceğiz.
inş. bir sorun çıkmaz......
ee canim 2 hafta olmuş nerdeyse niye yapmadin test
enelcım haklısn sen önce bebişini düşün seneye inş telafı edersın zaten bıara eşim 6gun iftarda yok arkadaşlr calışıyo bugun onu ugurlarken zoruma gitti ya.en çok bu zmnaalrda bı bbek hasretını arıyorum dıyorum şimdi olsa onla vakit gecerdi hiö sıkılmazdım aa napalım işte nasibimzde daha yok dmekki aslında buaydan bend eumitli değilim yanı yumurtlam gunu geldı geçti ne bilim pek içimde kıpırtı yok arkadşalr ya ama belkihep diyorumya enbeklemediğm anda bbeğimiz gelip ceee diyecektır bızeee
canım ya regl günüm ve 2gün sonra birer idrar testi negatif ama erkendi çok ya işte sonra 2 hafta sınavlar vardı ancak bitti işte aslında eşimde yapama test nolcaksa olur diyo ama ne bilim gizliden bi idrar yaparım pazartesiiiii bakalım ya kısmet ben öle çok stres yapmıyom artık allaha bıraktım gerekeni yapıppp canlar kendinize ii bakın aklınıza gelirsem bana dua edin ben sizlere ediyom :Saruboceq:
Kadriş ,enel canlarim nasillarsiniz
bu aralar ghiremiyorum siteye girsemde bi göz atip çikiyorum bizim yumurcak izin vermiyo sinirden laptopu yere atti 2 gün önce ancak o uyuyunca falan girebiliyorum ama sizleri çok özlüyorum valla bu site ve arkadaşlar bağimlilik yapiyor valla
inşallah en özel günlerinizde en güzel hediyeleri alırsınız.bol şans diliyorum sizlere.:1hug:
hoşgeldın canım evt bencede arkadşalr kk bagımlılık yapıyooooooo inş olmuştur canım inş bbeiş haberini böle özel gunlerde duymayı daha çok istiyo dimi canım
enelcım bilmiyorum kı canım yardımcı olamoycm kusura bakma emı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?