Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bendede var muhtemelen üşüttüm sende öylesindir canım büyük bir ihtimalle içini ferah tut bu aya olmazda bir dahaki ay
strestende kesilir rahatla biraz...

belki usutmus de olabilirsin canım eminim tamamen psikolijiktir..yani umutlanmak ve umutlandırmak istemiyorum sonra uzuluyoruz

evet haklısın sonra çok üzülüyoruzz.inşallah Allahım fazla aratmaz yokluğunun acısını fazla yaşamadan hamiş kalırız inşallah.:Saruboceq:

slm cnım gözünaydın hadi bende gördüm bügün keseyi minicık 3mm sadece bizde bayramdan önce gitcez bakalım kalbını duycakmısız inşallah allahım herkese bu duyguyu tattırır rabbım acılarını gostermez bı problem olmadan kucagımıza alırız inşallah:ecrin_bebek:

hsay26 senin de gözün aydın cnm ne kadar mutlu oluyor insan dimi ufacık şeyden ben de açıp açıp bakıyorum kağıda.allah hepimize sağlıklı hamilelik ,isteyenlere de sağlıklı bebişler diliyorum bu mübarek günlerde.allahım hep yanımızda.

------------------------------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
haftaya salı rahim filmi cektiricem randevu aldım
ama cok korkuyorum daha önce cektiren var mı

korkma canım hazırlanman ve kalkman dahil 10 dakkalık bir işlem.zaten yapışıklık falan yoksa sorun yaşamadan cıkıyorsun 5 dak.içindede sonucunu alıyorsun.yarım saat önce yapılan iğnede ağrı kesici ve olası krampları gidermek için.

cnm slm ultrasonda ilk bugün gördüm.çok mutlu oldum.akşamdan beri stres sıkıntı en sonunda bugün gördüm minicik daha .ufacık.eşim bakıp bakıp duruyor o da bugün göreve gitti.götürcekti görüntüyü ben vermedim ufacık kağıdı paylaşamıyoruz.bi de bebiş doğsa allahım okdar farklı bir duyguki anlatamam.onun için yiyorum içiyorum dikkat ediyorum herkes çok mutlu herkes kendine pay çıkarıyor.umarım allah tüm isteyenlere allah nasip etsin.:CüvCüv:

Sudenaz222
canım benim adetim 25 eylül ama ben ekimde düşünüyorum canım beni 25 ekim olarak kaydedermisin.Bu ay gene korunuyorum bir kaç ay önce düşük yaşadım umarım ekim uğurlu gelir...

Slm kizlar herkese hayirli geceler saolun iyi dilekleriniz icin canlarim bu duyguyu anlatamam sadece yaşaninca anlatilir emin ol o masaya yatmak bile okadar koymuyo insana allahhepinize tattirsin inşallah

kızlar bidahiki ayda hamiş olmassam doktora gidecemve catlatma ignesine başlıcam ama inşallah hamiş kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…