Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım lütfen bu kadar üzülmeyin. :teselli: her şeyin bi zamanı vardır olacaktır elbet. kimlerin, ne zor şartlarda çocuğu oluyo sizlerin niye olmasın. hiç olmayacak denilenlerin bile çocuğu olduğunu gördüm ben. mucizeler oluyor her gün etrafımızda. tanrı yaşamlarımıza dokunuveriyo. nolur üzülmeyin. bak ne güzel bir adım atmış randevu almışsın. pazartesi her ne olursa olsun gideceksin doktora, sudenaz da doktorunu değiştirdi. bunlar çok güzel gelişmeler. hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda alıcaz, ben inanıyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

beni unuttunuz 1 ekim

iyiyiz canım.çok teşekkür ederim.büyüyor içerde ne yapsın.neden aralığa kadar ümidi kestin?inşallah isteyen herkese versin rabbim canım.

inşallah canım,ama aralık ayına kadar özel bi çaba sarfetmiycem,dr,ilaç vs..aralık ayında eşim örnek vericek eğer onda bir sorun çıkmazsa ben rahim filmi çektirip direk aşılama yaptırmayı düşünüyorum izmirde...
SUDENAZ ve MUZURPERİ ve isteyen diğer arkadaşlar lütfen ümit etmekten vazgeçmeyin ama,hayatıda gebeliğe endekslemeyin.hayatta dikkat edin istediğiniz bir şeyi önemsememeye başladığınız zaman o mutlaka size geliyo,çok üzerine düşüpte önemsediğimiz zaman yorulduğumuzla kalıyoruz...dualarımız sizinle,hepinizle..sevgiler..a.s.

anladım canım.belki o zamana kadar gerek kalmaz inşallah.izmirde görüşürüz belki hamiş gelirsin hadi hayırlısı olsun, :1hug:

arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkürler insan ister istemez isyan ediyor onların oldu benim niye diyorsun allaha karşı geliyorum ama allah öyle bir dert verirse görürüm o yüzden artık allaha dua ediyorum beni affet diye allah vakti zamanı belirlemiş bizde burda can çekişiyoruz bu arada 16 gün var adetime dün acayip kasık agrım oldu bugunde devam ediyor acaba neden oluyor?

kıslar slmmmm ben geldim.sabah erkenden gittik doktora ve gördük,çıktısını da aldık evet çok ufakkkk.bakıp duruyorum ultrason kağıdına.eşimde öyle bakıpduruo.bugün ve yarın testlerim var başladık bakalım hadi hayırlısı.haftaya çarşamba gene gtcez.eğer kese büyümüşse kanamam lekelenmem olmamışsa her şey normal ve güzel dedi doktorum.şuan çok mutluyum çünkü dün çok paniktim ya hayırlısı umarım herkesin hamileliği benim de tabii sağlıklı ve multu geçer.haftaya da büyü inşallah bebişim.allahım çok şükür yarabbim

hadi hayırlısı olsun.kız demedim mi ben sana endişelerin yersiz diye.hadi sağlıkla büyüsün inşallah.

cnm ya evet haklısın ama işte insan merak endişe heyecan herşeyi bi arada yaşıyor.allah herkese nasşip etsin

canım sakın isyan etme herşeyin bi vakti zamanı var bu arada 16 gün kaldıysa yumurtluyorsundur bu günleri iyi değerlendir....

merhaba kızlar...bugun adetim tam sokuldu gecikmisti yani o yuzden hesaplarıma gore yeni tarihim 8 ekim duzeltebilir misiniz rica etsem..

öncelikle herkese hayırlı ramazanlar,biraz geç oldu ama hamiş olanları tebrik ediyorum,Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder inşallah. arkadaşlar buraya yazıldı mı bilmiyorum ama doktorumun bana söylediği birşeyi yazmak istiyorum. hamile kalmak için adetin ilk gününden saymaya başlıyorsunuz.9-10-11 . günler ilişkiye ara veriyorsunuz.sonrasında 12-14-16-18-20. günlerde ilişkiye giriyorsunuz. verdiğim araları saymazsak benim de bu ay 3. denemem olacak.2 ay kist için d.kontrol hapı kullandım,iltihap vardı.. çok şükür hepsi geçti. Allah inşallah tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.

amin canım ınsallah bekleyen herkese hayırlısını versin Allah.....sana da gecmis olsun diliyorum insallah en kısa zamanda da hamiş haberini alırız

ya kızlar yarın adet olmam gereken tarih.gecen gün içerden iğne batırır gibi kasımalarım olmustu birde ara ara ağrı gelip gitti anlıktı yani.bugunde adet olacakmısım gibi karnım ağrıdı 1 saate yakın yattım tuvalette gidiyorum yok kırmızılar.sonra birdenbire kesildi kasıklarımdakı ağrı.yani beklemekten başka yapacak bişe yok biliyorum ama.yani gebelikte bu tur şeylerr olurmu adet gunlerinizede bu tur ağrılar yaşanırmı?

canım hamilelik belirtisi oldugunu sanmıyorum...ben mesela 7 sinde adet olcaktım ama gelmedi bir turlu hafif pembe bi akıntı geldi ve gozukmedi bir daha birer gun aralarla...kasıklarımda hafif agrılar ve bel agrılarım vardı 3 gun gecip hala olmayınca acaba dedim ama bugun adetim geldi

hımmmmmmm.bende zaten fazla heveslenmek istemedim.daha oyle bi akıntı falan yok.ama dedim belki.bir umut işte.ama dedimya şu anda ne arı ne bişe hiçbirşey yok birden bire başladı ve kesildi 1 saat içinde.

ecemcim gözün aydın canım hadi bakalım bebişinide görmüşsün bence resmine bakıp durma nazar deger sonra allah korusun gerçi batıl inanç ama olsun yinede dikkatli ol serdi degerlendirmeye çalışıcam ramazandada pek olmuyor o yüzden bu aydan ümidim yok allaha kalmış bir şey artık...

belki usutmus de olabilirsin canım eminim tamamen psikolijiktir..yani umutlanmak ve umutlandırmak istemiyorum sonra uzuluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…