Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

belki ne zaman anne olacağımızı bilmiyoruz belki bu ay hamişiz belki 2ay sonra olacagız ,

ama hergecen gün anneliğe bir adım daha yaklaşıyoruz unutmaaa.
bi arkadaş ayzmış bana bunu çok hoşuma gıttı arkadaşlr bnde paylaşmk istedim nekadr da doğru değilmi

çok alaaksız bışı olck ama arkadaşlr buradkı puanlarını zsizi mutlu ediyomu benı çokmutlu ediyo puanımın yukselemsi :))) bilmem anlaatbıldımmı demk istediğim illakı hergun bakarım puanıma ve elıımden geldıgınce puan vermeye calışıyorum arkadşalra benım hoşuma gıdıyo cunku punınım artması

ayyy ben çok acıktım cokacimcoook bişeyler hazırlamak için mutfağa gittim burası coşmuş yaaa :dance:

:roflol::roflol::roflol: sen var ya seeeenn :roflol::roflol::roflol: sabaha insallah.:icecream:. az kaldi kizlar bakin bu ayda ne cabuk gecti, bir bakmisim 6 kasim gelmiiisss sırnaşık şey

canim ben senin adini bilmiyorum yaa.. hihoyyyt

ayy çok tesekkur edrım kızlar çok sğlun bende tıcket yapmaya ugraştım ama bakın bakaımolmuşmu kızlar

şimdi kızlar oldumu nerımancım sen kendı tıcketını görebılıyosun dimikendı ekranındann

eee çıkmadımı kızlar gördunmu siz ben göremedım bıda msj atayım bakın bıda
olmamış anammm yaptığın sitede çıkan adrese önce bi tıkla düzgün olmuşmu bi kontrol et düzgünse o adresten kopyala yapıştır o zaman sorunsuz olur canımmm yerimseniben

benim tickerim gözüküyo canim, seninki hala yok, asi melegin dedigi gibi yapiver. eveeet kizlar bu kizin cok uykusu geldi, gitsin kocasinin koynuna sokulsun misil misil uyusun.. hadi size iyi sohbetler iyi gecler tatli rüyalar..

benim tickerim gözüküyo canim, seninki hala yok, asi melegin dedigi gibi yapiver. eveeet kizlar bu kizin cok uykusu geldi, gitsin kocasinin koynuna sokulsun misil misil uyusun.. hadi size iyi sohbetler iyi gecler tatli rüyalar..

iyi geceler tatlı rüyalar caımmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…