E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.001
orası öyle tabiiki ama ben tedbirimi almadan yatmazdım :))))ayda 1 kere yumurtlama anacığım bikaçkere olsa neyse:))))hayırlısı olsun canım dilerim birgün hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah büyük vardır hepimizinkinin zamanı beklemekten başka dua etmekten başka haa bide yumurtlama dönemlerinde gece eşlerimizi uykudan uyandırıp cilve yapmaktan başka çaremiz varmı:)))))))illa sokacam seni yatağa :))))şaka tatlım hayırlısı bakalım dediğin gibi 1 kere bile hatta Mevlam verecekse yoktan var eder o çok şükür
olmamış anammm yaptığın sitede çıkan adrese önce bi tıkla düzgün olmuşmu bi kontrol et düzgünse o adresten kopyala yapıştır o zaman sorunsuz olur canımmm yerimsenibeneee çıkmadımı kızlar gördunmu siz ben göremedım bıda msj atayım bakın bıda
ecrıncım masalalh 4gun gecmiş inş hamişsindir tatlımm
benim tickerim gözüküyo canim, seninki hala yok, asi melegin dedigi gibi yapiver. eveeet kizlar bu kizin cok uykusu geldi, gitsin kocasinin koynuna sokulsun misil misil uyusun.. hadi size iyi sohbetler iyi gecler tatli rüyalar..
kızım ben dondan kilottan anlamam yaptığım şeyin altında link var tıkla ona düzgünse adres cubuğundan kopyala yapıştır yap mause la kopyalama yap bişey olmazzzzee canım done yazıyo ama kopyaladımda mause dan kopyala yaptım ama bişi olmz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?