- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #11.981
3-4 ay sonra hamile kalabildim çok kasık ağrısı oluyor göğüslerim şişti özellikle uc kısımları irileşip çok hassaslaştı idrara daha çok çıkmaya başladım mide bulantısı ilk zamanlarda pek olmadı zaaten 6. haftadan itibaren atrıyormuş daha yeni başladı bulanmaya bu gün bulantıdan yataktan kalkamadım kahvaltı bile yapamadımmbelirtilerin enlerdi canım, ne kadar sonra hamile kaldın
canım bu birgünlük değil 3-4 gün kadar sürüyor bende kendi hesabıma göre ilişki gününü hesapladım o günlerin hergününde ilşikiye girmedim ama yine tuttu allahıma çok şükür :Saruboceq: o yüzden çalışmalara devambide inan mutlaka bu sefer olacak diye ben çok inanmıştım canım kaydirigubbakcemile3selam kizlar yeni hami$lerimizi tebrike diyorum,allahim saglikla kucaginiza versin insallah, darisi basimiza..
ben calistigim icin fazla yazamiyorum ama inanin herseyi okuyorum, hatta 2 gün öncemiydi neydi, baya bi yazdim buraya ama kimsecikler yorum yapmamis, üzüldüm acikcasi( durumumu özetlemistim ama olsun caniniz sagolsun..
onun haricinde ben bu ay ovulasyon testi kullaniyorum, bugün 18. günümdü, ve cift cizgiyi anca bugün görebildim niye böyle oldu anlamadim gitti. 11. günümde baslamistim testlerle. artik ben yumurtlamiyorum ve yumurtlamicam diyodum kirlenim dr umu aricam diyodum. ama cok sükür gec de olsa yumurtladim ama gelin görünki biz bugün calisamadik, cünkü ben yarim saat önce isten geldim ve esim uyumustu, sabah 4 de ise gidecek, uyandirmaya kiyamadim. en son calismamiz carsamba olmustu. simdi size bir soru: yarin öglene dogru calissak ise yararmi? yoksa bu ayi unutayimmi, gecmi kaldim?? cevap verirseniz sevinirim
selam kizlar yeni hami$lerimizi tebrike diyorum,allahim saglikla kucaginiza versin insallah, darisi basimiza..
ben calistigim icin fazla yazamiyorum ama inanin herseyi okuyorum, hatta 2 gün öncemiydi neydi, baya bi yazdim buraya ama kimsecikler yorum yapmamis, üzüldüm acikcasi( durumumu özetlemistim ama olsun caniniz sagolsun..
onun haricinde ben bu ay ovulasyon testi kullaniyorum, bugün 18. günümdü, ve cift cizgiyi anca bugün görebildim niye böyle oldu anlamadim gitti. 11. günümde baslamistim testlerle. artik ben yumurtlamiyorum ve yumurtlamicam diyodum kirlenim dr umu aricam diyodum. ama cok sükür gec de olsa yumurtladim ama gelin görünki biz bugün calisamadik, cünkü ben yarim saat önce isten geldim ve esim uyumustu, sabah 4 de ise gidecek, uyandirmaya kiyamadim. en son calismamiz carsamba olmustu. simdi size bir soru: yarin öglene dogru calissak ise yararmi? yoksa bu ayi unutayimmi, gecmi kaldim?? cevap verirseniz sevinirim
neriman yumurtanın ömrü 24 saat tabiiki veren Mevlam asi meleğin dediği gibi verir ama ben olsam kesin kaldırmıştım varsın 1 gün uykusuz kalsın:))))2 yanına sokulup cilve yapsan zaten uyku muyku kalmaz :))))
kızlar bu yumurtlama günleri önemli tamam ama çok takmayalım lütfen ya, strese sokuyo bunlar bizi, hem hemen adetten sonra adetten bi kaç gün önce bile kalnlar var
Selam kızlar... Nasılsınız? Bu arada ben hala regl olmadım. Beklemedeyim. Bu kez kararlıyım 1 hafta geçmeden test yapmıcam...
aman aman söyleyenede bak sen negzuel bunalrı senden duymk canım benımmm :) bak öğrenmeye başladın sende
Kızlar benim 5 gün var.bugün hafif pembe bir iki damla geldi.işallah olmam.Allah hayırlısı ile nasib etsin hepimize hamileliği.
canım bu birgünlük değil 3-4 gün kadar sürüyor bende kendi hesabıma göre ilişki gününü hesapladım o günlerin hergününde ilşikiye girmedim ama yine tuttu allahıma çok şükür :Saruboceq: o yüzden çalışmalara devambide inan mutlaka bu sefer olacak diye ben çok inanmıştım canım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?