Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

belirtilerin enlerdi canım, ne kadar sonra hamile kaldın
3-4 ay sonra hamile kalabildim çok kasık ağrısı oluyor göğüslerim şişti özellikle uc kısımları irileşip çok hassaslaştı idrara daha çok çıkmaya başladım mide bulantısı ilk zamanlarda pek olmadı zaaten 6. haftadan itibaren atrıyormuş daha yeni başladı bulanmaya bu gün bulantıdan yataktan kalkamadım kahvaltı bile yapamadımm

cevabin icin tesekkür ederim canim, ozaman yarin yine is basi desene :))
ya hani eczanelerde satilan ovulasyon testleri varya, onlardan aldim tek kullanimlik, ayni hamilelik testi gibi yapiyorsun, clearblue nin var galiba türkiyede clearplan mi ne diye duydum. ama google ye yaz ovulasyon testi diye cikar bence, yada hemen bi eczaciya sor canim, eger bu ay tutarsa o test gercekten ise yariyo, ben hep 14. 15. gün yumurtluyorum zannediyordum ama demekki simdi yumurtladim, calisirken sag kasigim da cok fena agirdi, kirlencekmisim gibi. bakalim hayirlisi olsun artik.
benimkinin markasi evial, türkiyede varmi bilmiyorum. birde pre-seed diye bir jel varmis, tr dede var galiba, onuda bi google ye sor bence yada eczaneye, ben burda sordum ama numunelik bi tane verdi, bu jel spermleri besliyormus, bende yumurtlamadigim icin kullanmamistim, yarin onuda kullancam insallah..

canım bu birgünlük değil 3-4 gün kadar sürüyor bende kendi hesabıma göre ilişki gününü hesapladım o günlerin hergününde ilşikiye girmedim ama yine tuttu allahıma çok şükür :Saruboceq: o yüzden çalışmalara devambide inan mutlaka bu sefer olacak diye ben çok inanmıştım canım kaydirigubbakcemile3

neriman yumurtanın ömrü 24 saat tabiiki veren Mevlam asi meleğin dediği gibi verir ama ben olsam kesin kaldırmıştım varsın 1 gün uykusuz kalsın:))))2 yanına sokulup cilve yapsan zaten uyku muyku kalmaz :))))

kızlar bu yumurtlama günleri önemli tamam ama çok takmayalım lütfen ya, strese sokuyo bunlar bizi, hem hemen adetten sonra adetten bi kaç gün önce bile kalnlar var

canım benım sen kocişi kaldır çalışın siz değrlendırın bugunu ne olur neolmaz

neriman yumurtanın ömrü 24 saat tabiiki veren Mevlam asi meleğin dediği gibi verir ama ben olsam kesin kaldırmıştım varsın 1 gün uykusuz kalsın:))))2 yanına sokulup cilve yapsan zaten uyku muyku kalmaz :))))

evt canım sna katılıyorum nerimancım iki cilve yap eşine dagıt uyksunu sen oınun orda saat kaç 1 saat kala bılew kldırsan eşını olur canım nolck kı 5 dakkalık iş değilmi?

kızlar bu yumurtlama günleri önemli tamam ama çok takmayalım lütfen ya, strese sokuyo bunlar bizi, hem hemen adetten sonra adetten bi kaç gün önce bile kalnlar var

aman aman söyleyenede bak sen negzuel bunalrı senden duymk canım benımmm :) bak öğrenmeye başladın sende

asimelek canım eylule yazsam adını pek göremıycksın diye dusundum cunku ekımde bıtıyoya lıste cok karışıkoluyo eylulu eklemem artık ama istersen eylule yazayım sen bılırsın yınede

aman aman söyleyenede bak sen negzuel bunalrı senden duymk canım benımmm :) bak öğrenmeye başladın sende

cnım ben başkaları için hep çok umutluydum sürekli sohbet ettiklerimin hepsi hamiş nerdeyse bak send eolacaksın en kısa zamnda iiçimde öyle bi his var gerçekten:CüvCüv:

canim benim biliyorum bakma 14. gün yazdigima, ama calismalarimizi biz 11. gün bi baslatiyruz ya her gün yada gün asiri iste 17. günlere kadar devam ettiriyoruz.
ya icimi okudun gercekten ya, bugünkü su cift cizgi beni cok heycanlandirdi.. ümitlenmicem bu ay diyorum hep ama yinede bu kadar ugrastim, ovulasyon testi, ates ölcme, besleyici jel falan :roflol::roflol:
ama allahim hayirlisi neyse onu eylesin .. vakti gelmisse gelir bulur bizi bebislerimiz arkadaslar. ama takmiyorum gercekten suanlik cok rahatim, is güc derken aklima gelmiyo yani. sadece buraya gelince aklima geliyo ama okadar yani sırnaşık şey
cok tesekkür ederim iyi geldi..

benssenb canim ya cok sagol, 24 saat ömrü evet biliyorum testi bugün öglen 15 sularinda yaptim, agrilarim aksam oldu, saat 20 gibi. yani esim sabah 10 da isten gelcek, yettirmeye calisicam inallah :roflol::roflol:
yok kiz kiyamam uyandirmaya, yazik garibim ben zili caldigimda bana kapiyi acti ama uykudan kalkmisti gözleri kapaliydi, o haliyle bile bir görevmis gibi yerine getirmek istedi, ama ayakda uyuyodu yani kiyamam ben askima, olsun hayirlisi olsun, olacagi varsa olmustur zaten, evet arkadasin dedigi dogru, ben ilk bebegimde 1 kere iliskiyle hamile kalmistim.. yani demek istedigim o ki, istedigimiz kadar gece gündüz calisalim ama vakit o vakit degil ise olmuyor iste.. allahim kucaklarimizi en kisa zamanda doldurur insallah

uyumadık canık uyurmuyuz dhaa erken hem.send eiçindne nasıl gelıyosa ole yap canım herseyde vardır bı hayır

orası öyle tabiiki ama ben tedbirimi almadan yatmazdım :))))ayda 1 kere yumurtlama anacığım bikaçkere olsa neyse:))))hayırlısı olsun canım dilerim birgün hepimiz bebişlerimize kavuşuruz Allah büyük vardır hepimizinkinin zamanı beklemekten başka dua etmekten başka haa bide yumurtlama dönemlerinde gece eşlerimizi uykudan uyandırıp cilve yapmaktan başka çaremiz varmı:)))))))illa sokacam seni yatağa :))))şaka tatlım hayırlısı bakalım dediğin gibi 1 kere bile hatta Mevlam verecekse yoktan var eder o çok şükür

ben oluruna birakiyorum kadriyecim, allahim hayirlisini eyle diyorum..
ne stres ne bisey.. aksine bu ay cok rahatim. zaten olmasada gecen ayki gibi üzülmicem, 17. kasimda istanbulada ucuyorum, onunda heyecani var suan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…