Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canım yapmadım daha.adetim cuma günü.her gün pembe ya da kahve lekelenmelerim oluyor.bugün de sabah kalktım yüzüğmün yan taraları isilik gibi pütür pütür olmuş.tam sivilce gibi değil ama...Adet döneminde hiç sivilcem olmaz benim normalde.midem ara ara bulanıyor çok değil.Ama baş dönmesi ve halsizlik,karında şişkinlik,halsizlik ve iştah açılması var.canım çok tatlı ve yemek yemek istiyor.bilmiyorum dediğim gibi umutsuzum.Bugün bir arkadaş anlattı oğlunda 4 ay normal yoğunlukta bol bol adet olmuş,4.5 aylıkkken karın ağrısı şikayetiyle doktora gidip hamile olduğunu öğrenmiş.herşey olabiliyor.Allahım hayırlısını versin.a.s.a.s.a.s.

Aslen azeriyim ama dededelerim buraya yerleşmiş burada doğdum büyüdüm.sen nerelisin?

sen hamile misin? ya da kaç aydır bebek istiyorsun? konyada nerde oturuyorsun? belki yüzyüze görüşme şansımız olur?

hamile değilim malesef.2 düşüğüm oldu.2. düşümden sonra tekrar başladık calışmalara 5 ay olacak ama olmuyor.butun testlerim iyi.
konyada kuleye yakınım.

hamile değilim malesef.2 düşüğüm oldu.2. düşümden sonra tekrar başladık calışmalara 5 ay olacak ama olmuyor.butun testlerim iyi.
konyada kuleye yakınım.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr adet oldum malesef

bu arada benim dr. istanbula taşındı..yine dr. değiştirmek zorunda kaldım..şimdi alman hastanesine gidiyorum..burdaki dr. da bana dediki sana mutlaka laparoskopi yapılması lazım...3 ay daha gonaphene kullan olmazsa operasyon yapalım dedi..tamam dedik...şimdi çatlatma iğnesiz kendi başıma 3 ay kullanıcam ilacı..başka hiç bir sorun çıkmıyor çünkü..soru işareti olan tek yer tüpler...Allah sonumuzu hayır etsin inşallahhhhh...

ekleyin benide 24 kasım....

sudenazcım olsun canım yeni ay yeni umut,bakarsın laparoskopiye gerek kalmadan gelir bebeğin.........

Ben de anıta yakınım.görüşürüz işallah.Allahım tez zamanda sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize.Aminnnnnnnnnnnnnnnnn.

Sudenaz hayırlısı olsun.sabır sabır.Allahım bizlerin de gönlüne görte verecek inanıyorum.iyi akşamlar.

Ben geçen yıl Ali Acara gittim canım tıpa.Sorun yok.tahlillerim yapıldı.bir kaç ay sonra da korunmayı bıraktım zaten.Ama Allah nasib ederse doğumum için bayan doktor düşünürüm,anıt hastanesinde naciye hanım ya da konya hosbitalda Tülin hanım.Başlangıçta kontrollerimi ve testlerimi erkek doktora yaptırırım ancak doğumda bayan düşünüyorum.Senin doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…