Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evt canim eşininm birikim yapmasi gerk şimdiok sen sakin dokunma adama bak sonra hiiii ...

evt canim eşininm birikim yapmasi gerk şimdiok sen sakin dokunma adama bak sonra hiiii ...
kız dur yetişemiyom senin yazdıklarınakaydirigubbakcemile3
çişini yap diyon kimisi çişi varken gidiyomuş daha iyi tutsun diye be canım bende öyle yapmayı düşünüyodum.
benim çıkmam gerek iğne saatim geldi
k.i.b

Ok canimama ole gitme çişim sikiştirisa sonra yani sna umitiszlik olmasinda biz arkadşain diş gebelik oldu erken kaltigi içn canim

kızlar iyi akşamlar.nerelerdesiniz.ya benim sol bacağım çok ağrıyo iki gündür. hep adet olmadan 1 gün önce ağrırdı. ya daha 9 gün var. niye böyle.

Yaaeşim işe gitckti bende ben cips istiyorum dedim.çiaklim birlikte allaim sen eve gel ben gideyim dedi ok dedim yakindkai market kapanmiş azcik uzakta ki 3 5 adim uzakta bi market daha var oraya bakaim dedim.uff yaa gec kalcm dedi bnde sinir oldum gondum arkami.yaa gel alalim dedi de dönermiyim bida. Eve geldim ya insnarar niyekizdin der dimi beni sayar yaaa

Ay canim benim erkekler boyle bizler kadar ince dusenemiyorlar bazen...
BElki sen kizginsin diye aramamistir simdi arasam gene laf soyler diye..
Sen moralini bozma canim bosver boyleler malesef

canım üzülme yaa inan bak oda seni kırmak istememiştir geç kalmış bak kendin yazmışsın demekki hassaz zamanlarındasın alınmışsın o sonra yaptıgını düzeltecektir hatta yarın hem cips almaya gidelim der hem cola almaya der.canım üzülme sakın onuda üzme senin üzüldügünü bilmesi onundaa üzülmesidir.

mavıorman nekadr var adetıne canım sneın nekadrlık evlısn kaçaydır dusunuyosuzn canım ilk aylarsa eger olur ole heycanlar canım normal yanı amaolmasada buay umitsizlige kapılma tatlım

adetim geçti normalde ayın 20sinde adet olmam lazımdı,ben 1 yıllık evliyim evlendikten beri hiç korunmadık oluruna bıraktık,hap falan kullanmak istemedim güvenemedim,4-5 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyo:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…