Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kizlar adet oldum malesef.eşim kk ya girmemi istemiyor artık.daha kötü oluyomuşum okudukça psikolojimi bozuyomuşum.aslında banada öyle geliyo iyice kendimi dinler oldum çıldırma safhasına geliyorum.hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm kaydirigubbakcemile3

canım sonuc ne oldu... inşlh olumludur... ama sen sonuc ne olursa olsun bize yaz. biz senin hep yanındayız..:1hug:

günaydın kızlar
önce size belirtilerimi yada belirti sandıklarımı yazmak istiyorum. kasıklarda sürekli sancılar batmalareğilip kalkarken ani batmalar, göğüslerde dolgunluk hassasiyet sanki ucuna doğru çekiliyomuş gibi sızlamalar, belde ve sırtta ağrı, iştah artması, yoğun bir uyku hali, halsizlik, çok sevdiğim tatlıdan uzaklaşma ve tuzlulara saldırma, kasıklarda dolgunluk, kirpiklerde karışma, ara dönemde yoğun akıntıyla birlikte kanama ancak rengi çok açık pembe gibi, bu belirtiler herzamankinden okadar farklı ve değişiktiki kesin dedim. okadar inandımki. eşimle birlikte herşeye dikkat etmeye başladık. ağır kaldırmıyodum hareketlerime dikkat ediyordum. neyse dedimki 2 gün kaldı adetime kanda çıkar eşimede sürpriz yaparım. büyük bir heyecanla gittim kan verdim. 1 saat sonra alacaktım. ve emindim. nasıl söliyeceğimi eşime aileme karar vermiştim bile. sonucu almaya gittim. heyecanla açtım ve sadece 1 yazıyodu emin olamadım kadına sordum yani bu yokmu demek diye evet dedi gebelik yok. o an kendimi zor tuttum yıkılmamak için ağlamamak için. çok uzun yazdım özür dilerim hepinizden. ama ne olur hiçbir belirtiyi belirti saymayın. ben artık tekme atmadan inanmıycam bebeğimin olduğuna. okadar kırıldıki umutlarım ne olur sizde kırmayın umutlarınızı neolur :-((((((

ben yanıyorum yanıyorum kocamıda kendim gibi inandırdığıma yanıyorum. o ben yoldan gönüllü çıktım böle deyip üzme beni ben senin üzülmene üzülüyorum diyo aama yine de kıyamıyorum yaaaa. valla epey canım sıkıldı. sonrada vardır yaradanın bir bildiği deyip çekildim kenara. ama emin ol dilaracım bundan sonra bende düşünmicem. olucaksa zaten olucak kasmıycam artık yaaa

kıyamam sana yaaaa. nasılda aynı şeyleri yaşamışız dün. sürprizlerin bile hazırdı dimi bende neler düşünmüştüm. yok kabul arkadaşım bu ay regl günümüzütahmini bilelim oturup hesaplamayalım. hatta tahmini bile bilmeyelim. gerçekten hep aynı dertlerden muzdaribiz yaaaa.

Kedi79;
Bende geçen ay senini belirtilerinin aynısını yaşadım ,arkadaslarla kendimi hamiş ilan ettim resmen adetim falanda 3 gün geçmişti .Vee sonunda regl oldum. Hamile kaldığım ayda aynı belirtileri yaşadığım için acıkcası çok umutlyudum.
Bence en iyisi adet gününü beklemek ve geçerse idrar testi almak ...

yaaa tamam kabul beynimin oyunu bunlar bana. ama neden hala devam ediyolar. müthiş bir gaz var ve sancılar. adet sancısı gibi falan değil. sanırım regl den sonra dr. a gitmeliyim. sanırım başka bişey var bende çünkü bunlar normal değil

bende işyerine dönerken bebek mama tabağı ve biberon alıcaktım. burdada rezerve diye bir karrt hazırlayıp akşam masaya koyucaktım. hatta annem çağırdı olmaz gelemeyiz dedim.kendimce kocama bebeği müjdelicem. peeeehhhhh hepsi hayal oldu. bu fikride yine kk da bir arkadaştan duymuştum çok hoşuma gitmişti. belki bir gün...........................

mrb arkadaşlar,uzun süredir ben de forumu takip ediyordum,ama yeni üye oldum,eşimle biz de yaklaşık 2,5 yıldır çocuk istiyoruz,ama olmuyor.hem eşimde hem de ben de sorun var,bazen kendimi o kadar üzgün hissediyorum ki.....hiçkimseyle de paylaşılmıyor bazı şeyler,ancak yaşayan anlayabilir.RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah,hayırlı ve sağlklı evlatlar nasip etsin,isteyen dileyen ve hakkında hayırlı olan herkese........:Saruboceq:

ne olur üzülmeyin kizlar.....bu duyguyu o kadar çok yaşadim ki,sizi çok iyi anliyorum inanin,her ay aynibeklenti ve sonunda hayal kirikliği,ama ne yapalim,rabbim bize de nasi eder inşallah tez zamanda,güçlü olmak zorundayiz.....

nekadar güzel söylemişsin canım isteyen dileyen ve -hakkında hayırlı olan - herkese diye. bazen düşünmeden dua ediyoruz diye korkuyorum. istiyoruz ama hakkımızda hayırlımı bakalım. bazen dua ettikten sonra diyorumki Allahım ben istiyorum ama en hayırlısını yine sen bilirsin. Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım. Üzülmememek imkansız biliyorum ama hayat imtihan değilmi zaten. Yaradan murad edince vermeye el açtırırmış. duasından memnun olduğu kulunuda daha çok dua etsin diye uzatırmış istediğini sen yılma duadan. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı olacak şekilde evlatlar versin inşallah :Saruboceq: a.s.

selam kızalr üzülmeyin herşeyde vardır bir hayır allah sevdiklerinin sabrını ölçermiş bakalım dayanabileçekmi diye eli ayagı düzgün saglıklı gelsinde geç gelsin allah bize sadece sabır ihsan eylesin...

kızlar ben birazdan evden çıkıyorum doktora gidicem 2de randevum var doktor yumurtalıklara bakıcak aşılama diyecek ama ben istemedigim için sorucam nekadar neler yapılıyor çünkü biz yararlanamıyoruz sadece askeriye hastaneye gidersek özel olmuyor belki biraz ara veririm bende doktor işini hayırlısı bakalım.. dualarını bekliyorum..

canım gönülsızım üzüelme dedigin gibi belki biraz uzak kalsan sein için daha iyi olur elbet birgün allahım vericek bebişlerimizi herşeyde vardır bir hayır sıkma kendini..

gunaydin kizlarr..
adetime daha 8 9 gun var hayirlisi diyorum...Ama dusunmedende edemiyorum
bu kadar bebeis yolu goslerken dusunmemek takmamak elde olmuyorr ki..
nasil yapsak nasil etsekte biraz dusunmesek offffffffffffff

Arkadaşlar benim daha hastalanmama 2 hafta var fakat göğüslerim ve karnım çok şiş, nedendir acaba yumurtlama döneminde olurmu sizce....karnımın şişliği çok rahatsız ediyo beni daha önce hep düzdü, hamile olnunca nasıl alışıcam bakalım..:)))

kendını uzme canım olck inş hepimizin olcak :)
kimseyle paylaşamıyosan bze anlatt canım benımmm bız burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…