- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.601
arkadaşım şimdi kan tahlili verdim kan tahlilinde regli olmadan bile sonuç alabiliyomuşuz...ama idrar tahlilinde kesin sonuç bir hafta ile 10 gün arasında değişiyor...saat üçte sonuçları alıcam dua ediyosunuz dimi he?
bende işyerine dönerken bebek mama tabağı ve biberon alıcaktım. Burdada rezerve diye bir karrt hazırlayıp akşam masaya koyucaktım. Hatta annem çağırdı olmaz gelemeyiz dedim.kendimce kocama bebeği müjdelicem. Peeeehhhhh hepsi hayal oldu. Bu fikride yine kk da bir arkadaştan duymuştum çok hoşuma gitmişti. Belki bir gün...........................
mrb arkadaşlar,uzun süredir ben de forumu takip ediyordum,ama yeni üye oldum,eşimle biz de yaklaşık 2,5 yıldır çocuk istiyoruz,ama olmuyor.hem eşimde hem de ben de sorun var,bazen kendimi o kadar üzgün hissediyorum ki.....hiçkimseyle de paylaşılmıyor bazı şeyler,ancak yaşayan anlayabilir.RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah,hayırlı ve sağlklı evlatlar nasip etsin,isteyen dileyen ve hakkında hayırlı olan herkese........:Saruboceq:
mrb arkadaşlar,uzun süredir ben de forumu takip ediyordum,ama yeni üye oldum,eşimle biz de yaklaşık 2,5 yıldır çocuk istiyoruz,ama olmuyor.hem eşimde hem de ben de sorun var,bazen kendimi o kadar üzgün hissediyorum ki.....hiçkimseyle de paylaşılmıyor bazı şeyler,ancak yaşayan anlayabilir.RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah,hayırlı ve sağlklı evlatlar nasip etsin,isteyen dileyen ve hakkında hayırlı olan herkese........:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?