Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım üzme kendini bende2.5 yıldır bebiş için dr dr koşturanlardanım. üstelik bizde problemde yok. hemde hiç korunmadık. yani Allah vermedimi vermiyor. verdimi de veriyo. herşey Allahtan.
bende bu siteyi tesadüfen buldum iyikide bulmuşum. insanın kimseye anlatamadığı, kimse soramadığı şeyleri burda birbirimizle çözüyoruz. bizlere herşeyi sorabilir, herşeyi anlatabilirsin. iyiki burdasın aramıza hoşgeldin. kaydirigubbakcemile5

kislaaarr gunyadinn sabah kalktim ve pembelikler beni ziyarete gelmis, benim listedeki yeni tarihimi 25 Kasim olarak degistirebilirsiniz, bu sefer de olmadi

biraz once dr umla gorustum, Cuma gidecegim..catlamamis yumurta catlamis mi diye bakacak...ama ben film cektirmek de istiyorum..ne zaman yapilir, bilen var mi

14 Kasım'da regl olmam gerekiyor ki umarım olmam:):):)

En erken acaba ne zaman kanda çıkar?

canım pazartesi yaptırırsan çakabilir ama bence yaptırma geç döllenme olduysa çıkmaz en iyisi adetin geçmesini beklemek böyle yaparak kendimizi yıpratıyoruz biraz rahat olalımki bebeğimizde gelsin dimi....yasakkelime

Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. En kısa zamanda bebişlerinizin haberlerini alırsınız...

canım buarada sen naptın ne durumdasın..

canım ben adetimi bekliyorumki inşallah hastalanmam ilacımı kullanıyorum ve bende mide bulantısı ve baş dönmesi var galiba ilaçtan oluyo ve gögsümdende süt gelmiyo moralimi bu ay oldukca yüksek tuttum inşallah düşmüştür prolaktinim :1hug::1hug::1hug:

bende de prolaktin vardi, Dostinex kullandim, dustu iki ay fazladan kullandim ki artmasin..ama simdi kullanmiyorum, hamilelik olur da etkiler diye Allah sabir versin hepimize :lepi:

bende de prolaktin vardi, Dostinex kullandim, dustu iki ay fazladan kullandim ki artmasin..ama simdi kullanmiyorum, hamilelik olur da etkiler diye Allah sabir versin hepimize :lepi:
canım ben dostinex iki ay kullandım düşmedi prolaktin benimki hiperprolaktin emar bile cektirdim ama sonuçlarım normal şimdik parlodel kullanıyorum bu ilaç hem prolaktini düşürüyo hemde gebe kalmayı kolaylaştırıyo gögsümden süt geliyodu ilacı kullandıktan sonra gelmedi inşallah düşmüştür

benimki de hiperprolaktin, ben de MR cektirmistim. normal cikmisti...su an reglim ve cok agrim var...kasiklarimdan bacaklarima dogru...offf

tam da benim ovulasyon gunlerim...sakincalari var mi :1shok: bir de cok aciyor mu, her dr yapabilir mi

biraz acımıstı benimkisi ama çok çok da bir acı olmadı
herkese göre değişiyor bagzıları hiç acı hissetmiyor
bazılarıda cok acıdı diyor
ben bir agrı kesici içtim öyle gittim

biraz acımıstı benimkisi ama çok çok da bir acı olmadı
herkese göre değişiyor bagzıları hiç acı hissetmiyor
bazılarıda cok acıdı diyor
ben bir agrı kesici içtim öyle gittim

Pinarcim merhaba tekrar...basliklara baktim konuyla ilgili, herkes aciyo demis...zaten guzel seyler kolaylikla elde edilmiyor..bunu dusunerek bir cesaretle yaptirayim diyorum, ama dr um once yumurtalik takibini deneyelim, sonra yapariz diyor...bir kere denedim ve sonraki reglimde bir yumurtam catlamamisti..kist olacak diye de cok korkuyorum....dostinex kullaniyordum, onu da biraktim, nuksetmesinden korkuyorum...:1rolleyes: iste bu korkular birikince de tekrar prolaktinim yukselir...:tomato: :teytey:

bişey söyleyeyim mi onları bende okudum ve korkarak gitmiştim
boş yere heyecan yapmışım ilacı verirken değilden
rahim ağzını açmak için alet var ya o acıttı canımı biraz baska bişey değil

Pinarcim, bakalim Cuma gunu soyleyecegim dr uma...yumurta takibinden once film istiyorum diye, bakalim o ne diyecek...su an anormal derecede agrim var...adet dongum 21 gun arayla..korktugum taraf reglimin 8. gunu benim ovulasyon gunumle cakisiyo..o filmi cektirdikten sonra da hayatta deneme olmaz...Allah'tan hayirlisini dilemekten baska care yok...

SAOL CANIM güzel dileklerin için allah hepimize nasip etsin süpriz yapmayı ama ben ümitlenmiyorum rahat olmaya çalışıyorum bakalım allahım izin verirse gelicek bebişlerimiz..

inşallah düşmüştür canım allah hepimizin yardımcısı olsun her zaman morelini yüksek tut
sabreden ermiş buradına bizde erecegız inşallahkaydirigubbakcemile5

canım inşallah seninki kolay geçer benimki çok kötü geçmişti allah yardımcın olsun arkadaşımız söyledigi gibi herkezin bünyesi bir degil..:1hug:

canım sağol. benim bulantılar tam gaz devam ediyo. çok perişan oldum kadriyecim, hiç keyfim yok. ama inşallah bundan sonra biraz düzelirim die bekliorum.
canım listeden yana şikayetim yok. ekim ayının hamişlerini göremedim de merak ettim ondan öyle yazdım.
bir de samsunlu sema vardı ya sema3455 mi neydi hani galiba o da hamile haziran anneleri topiğinde ismini gördüm ama emin değilim. haber vereyim dedim.
darısı sizlerin başına canım. en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi bekliorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…