- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.641
mrb arkadaşlar,uzun süredir ben de forumu takip ediyordum,ama yeni üye oldum,eşimle biz de yaklaşık 2,5 yıldır çocuk istiyoruz,ama olmuyor.hem eşimde hem de ben de sorun var,bazen kendimi o kadar üzgün hissediyorum ki.....hiçkimseyle de paylaşılmıyor bazı şeyler,ancak yaşayan anlayabilir.RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah,hayırlı ve sağlklı evlatlar nasip etsin,isteyen dileyen ve hakkında hayırlı olan herkese........:Saruboceq:
14 Kasım'da regl olmam gerekiyor ki umarım olmam:):):)
En erken acaba ne zaman kanda çıkar?
canım buarada sen naptın ne durumdasın..
rahim filmi adetin 8.günü çekiliyor
canım ben adetimi bekliyorumki inşallah hastalanmam ilacımı kullanıyorum ve bende mide bulantısı ve baş dönmesi var galiba ilaçtan oluyo ve gögsümdende süt gelmiyo moralimi bu ay oldukca yüksek tuttum inşallah düşmüştür prolaktinim :1hug::1hug::1hug:
canım ben dostinex iki ay kullandım düşmedi prolaktin benimki hiperprolaktin emar bile cektirdim ama sonuçlarım normal şimdik parlodel kullanıyorum bu ilaç hem prolaktini düşürüyo hemde gebe kalmayı kolaylaştırıyo gögsümden süt geliyodu ilacı kullandıktan sonra gelmedi inşallah düşmüştürbende de prolaktin vardi, Dostinex kullandim, dustu iki ay fazladan kullandim ki artmasin..ama simdi kullanmiyorum, hamilelik olur da etkiler diye Allah sabir versin hepimize :lepi:
canım ben dostinex iki ay kullandım düşmedi prolaktin benimki hiperprolaktin emar bile cektirdim ama sonuçlarım normal şimdik parlodel kullanıyorum bu ilaç hem prolaktini düşürüyo hemde gebe kalmayı kolaylaştırıyo gögsümden süt geliyodu ilacı kullandıktan sonra gelmedi inşallah düşmüştür
tam da benim ovulasyon gunlerim...sakincalari var mi :1shok: bir de cok aciyor mu, her dr yapabilir mi
biraz acımıstı benimkisi ama çok çok da bir acı olmadı
herkese göre değişiyor bagzıları hiç acı hissetmiyor
bazılarıda cok acıdı diyor
ben bir agrı kesici içtim öyle gittim
Pinarcim merhaba tekrar...basliklara baktim konuyla ilgili, herkes aciyo demis...zaten guzel seyler kolaylikla elde edilmiyor..bunu dusunerek bir cesaretle yaptirayim diyorum, ama dr um once yumurtalik takibini deneyelim, sonra yapariz diyor...bir kere denedim ve sonraki reglimde bir yumurtam catlamamisti..kist olacak diye de cok korkuyorum....dostinex kullaniyordum, onu da biraktim, nuksetmesinden korkuyorum...:1rolleyes: iste bu korkular birikince de tekrar prolaktinim yukselir...:tomato: :teytey:
bişey söyleyeyim mi onları bende okudum ve korkarak gitmiştim
boş yere heyecan yapmışım ilacı verirken değilden
rahim ağzını açmak için alet var ya o acıttı canımı biraz baska bişey değil
canım 3 yumurta çok güzel. zaten drlar aşılamada 2veya3 yumurta istiyorlar. tam idealsin yani. bak benim 2tane vardı bu ay topladım cesaretimi yaptırdım ama okadar kolayki hiç anlamadan geçti operasyon.
anlıyorum ben seni.. zorlamaylada olmaz. önce sen kendini hazır hissetmen gerekiyo. sen ne zaman TAMAM dersen.a.s bak drun bile çözmüş seni
kafanı rahat tutmaya çalış tamammı canım. bi bakmışsın süpriz yapmış gelmiş bebişinkurban bayramında bayram ziyaretine gittiğin herkese :ecrin_bebek: haberini verini veririsin inşlh.
canım ben adetimi bekliyorumki inşallah hastalanmam ilacımı kullanıyorum ve bende mide bulantısı ve baş dönmesi var galiba ilaçtan oluyo ve gögsümdende süt gelmiyo moralimi bu ay oldukca yüksek tuttum inşallah düşmüştür prolaktinim :1hug::1hug::1hug:
Pinarcim, bakalim Cuma gunu soyleyecegim dr uma...yumurta takibinden once film istiyorum diye, bakalim o ne diyecek...su an anormal derecede agrim var...adet dongum 21 gun arayla..korktugum taraf reglimin 8. gunu benim ovulasyon gunumle cakisiyo..o filmi cektirdikten sonra da hayatta deneme olmaz...Allah'tan hayirlisini dilemekten baska care yok...
anka kusu hoşgeldın canım listeyı sıksık göndermıyorum sayfa doluyo hemencecık göruntu kalabalııg gibi gelıyo bna aam siz istersenız gönderırm tabı canım benım
:) senın ansıl gııdyo.annelık nasıl bebiş ansıl canım hersey yolunda dimi?alkısına tesekkur edıyorum bnde canım öpuyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?