- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.741
kızlar ilişkiden sonra yatmayı denedinizmi?ayaklarınızı kaldırıp
1 saat kadar o şekilde çok hamile kalan var biliyosunuzdur eminim ama gene hatırlatim dedim
canlarım benim,ben niye listede yokum diye düşünüp duruyordum.30 kasım diye yazılan benim galibaama siyah değilim ki ben hı hı
merhaba arkadaşlar. Kadriyecim benide bekleyenlere yazmışsın ya içime bir umut serptin. Hatırlıyorsan 2 gün kala test yaptırmıştım. Ve sonuç hüsrandı çarşamba regl olmam gerekiyordu. Perşembe ve bugün az az farklı renkte geliyor. Için için acaba diyorum yine yaaa. Ama hep göğüslerim yüzünden okadar farklı sızlamalar varki. Kızlar sizcede acaba diyebilirmiyim. Gecikmeden kan testi yaptırıp negatif sonucu aldığı halde o ay hamile olduğunu sonradan öğrenen varmı yada böle bişey duyan????
ferrari ha anacim bzimkielr olsa osla murat131olur bee :)
Ebrubu inğilzce o site ama nasil yapcez şimdi
canim teste negatif çiktigini söeldin ama kirmizilar i tam görmedin silmiyou sudenaz bende silmiyorum canim.amcamin gelini ole oldu nerdeyse 1ay sonra ogrendi hamilelğini şimdide erkek bbek bekliyoalrcanim can çikmaidkca ümit kesilmez:)
yeganecim, sen spermin hizini biliyor musun? cikis yolu bulsa agzindan cikar, ustune bi dunya turu atar sonra da yumurtayi da dollerr..o 1 saat yatakta kalmalar, amuda kalkmalar hep fasa fiso...iliskiden sonra 3-5 dk yatisin kafii anacim...ben de ilk onceleri oyle yapiyordum, baktim benim docam bana garip garip bakiyo, bu kadin naapmaya calisiyo diye..ben de internetten arastirdim ve spermin ferrari'den hizli olabilecegini ogrendim canim naniknanik
ayy alemsin ebru çok güldüm hesırnaşık şey dogrudur valla belki bana denk gelmiştir ne bilim 3 aydan sonra öle denemiştim tık yoktu yatınca tuttu denk geldi demek yavrucum öldü tabi ama yeni başlıcam işte çalışmaya tekrardan hayırlısı mirmirmirmir
canim yaa..hangisi kotu bilemiyorum....ben 2 senedir bisii olsun diye bekliyorum, ama TIK yok gamyoncuiremsu
Yegane canim denemediğim bişi kalmadi bzim ilk hamilleğimi sadece 2 ilkişkide oldu canim yani ister takvim tut istersen sabah kadr yat rabbim nezmna verckse ozman oluyo canim bzie dusuen sabretmeini ögrenmk.kzialr bugunelrimzin tadini çikartmaya calişalim nolur birbirmizin bize ihtiyaci var :) benim size sizn moralinize ihtiyacim var mesela
merhabalar arkadaşlar buraya yeni üye oldum.14 aylık evliyim.Artık bizde bebek düşünüyorduk düne kadar ama dün doktora karın ağrısıyla başvurdum kistim olduğunu söylediler.İlaç verdiler,doğum kontrol hapı artık bir süre daha ertelemek zorundayız
ayy canım benım msjın başını görunce içim hop ettı yahuu :) inş haftay aguzel hberler veiriisn bıze
bugu bızm buranınpazarı.eşimde pazara gitmeyi sevmıyo bugun ahdı dedım bı snasımı deneyeyımde soaryım eşime pazar gidelimmi berabert dedim.yok deid gitmiycm dedi o gıtmeyınce bende sınr oluyorum karı kocalr bırlıkte gitmezmı yahu pazra.hayır deidmgitcez bırlıkte.bundna sonra bend egitmicem nerden alıyosan al deidm bnde kzıdım eşime.ayy ole bi laf ettı kı çokzoruma gitti kzıalr yaa neysmış SEN HAMİLE OLMADNA GİTMİCEM PAZRA DEDİ.ÖLE KOYDUKI O LAFI BANA KENDI FARKETMEID BENIM ALINCAGIMI BELKI AMA BELLI ETMK İSTEMDİM AMA ÇOK KOTU HİSSETTM KENDIMI YAA.NE BILIM SANKI BANA ÇOCUK OLUNCA DEĞR VERCK DİYE DUSUNDUM VE YA HIÇ OLMAZS A İYE DUSNMEKTENDE ALAMDM KENDIMI((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?