Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ilişkiden sonra yatmayı denedinizmi?ayaklarınızı kaldırıp
1 saat kadar o şekilde çok hamile kalan var biliyosunuzdur eminim ama gene hatırlatim dedim

yeganecim, sen spermin hizini biliyor musun? cikis yolu bulsa agzindan cikar, ustune bi dunya turu atar sonra da yumurtayi da dollerr..o 1 saat yatakta kalmalar, amuda kalkmalar hep fasa fiso...iliskiden sonra 3-5 dk yatisin kafii anacim...ben de ilk onceleri oyle yapiyordum, baktim benim docam bana garip garip bakiyo, bu kadin naapmaya calisiyo diye..ben de internetten arastirdim ve spermin ferrari'den hizli olabilecegini ogrendim canim naniknanik

canim teste negatif çiktigini söeldin ama kirmizilar i tam görmedin silmiyou sudenaz bende silmiyorum canim.amcamin gelini ole oldu nerdeyse 1ay sonra ogrendi hamilelğini şimdide erkek bbek bekliyoalrcanim can çikmaidkca ümit kesilmez:)

evet kızlar iş spermin hareketliliğinde katılıyorum sana ebrubu bende neler yaptım 2 sene oldu daha bişey yok inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlere pes etmek yok deyilmi arkadaşlar naniknanik

Yegane canim denemediğim bişi kalmadi bzim ilk hamilleğimi sadece 2 ilkişkide oldu canim yani ister takvim tut istersen sabah kadr yat rabbim nezmna verckse ozman oluyo canim bzie dusuen sabretmeini ögrenmk.kzialr bugunelrimzin tadini çikartmaya calişalim nolur birbirmizin bize ihtiyaci var :) benim size sizn moralinize ihtiyacim var mesela

Sğl canim yukledimeşimde turkceye cevidi :) diyoallahim işimzbuna mi kaldi diyedalda geciyo benle ben kaçiyomşimdilik biyere caya davetlim kib

canım benim hayırlısı Allahtan. amcanın gelini nezaman yapmıştı testi? bende bugün arkadaşımdan duydumda öle bişi kanda çıkmaması da ilginç. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Ama olacaksada bir an önce olsada acabalardan kurtulsam. hep diyorum yine diycem Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

ayy alemsin ebru çok güldüm hesırnaşık şey dogrudur valla belki bana denk gelmiştir ne bilim 3 aydan sonra öle denemiştim tık yoktu yatınca tuttu denk geldi demek yavrucum öldü tabi ama yeni başlıcam işte çalışmaya tekrardan hayırlısı mirmirmirmir

canim yaa..hangisi kotu bilemiyorum....ben 2 senedir bisii olsun diye bekliyorum, ama TIK yok gamyoncuiremsu

Canlarım ben bugün hastalandım. Benim tarihi 4 Aralık olarak değiştirirmisiniz. Bütün hamişşleri kutluyor , bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara da tez zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum. a.s.

ya tabiki orası öle canım ne zaman uygun görürse mevlam o zaman
biz kolaylaştıralım takdiri allahtan kıslarr dua edeli bu ay hepimizin tutsun inşallah nufüs patlaması yaşansın kaydirigubbakcemile3

canım sakın kistim var diye üzülme. bende karnım ağrıyo ve adetim 7gün geçti diye gitmiştim bendede kist görmüştü dr. ama haplar sayasinda çok şükür 1ayda geçti.
bi bakıma iyikide kistim olmuş diyorum kist olmasaydı (jinekolojik muayne olamam utanırım diyodum) dr a gitmeyi hele gene çocuk meselesini hiç düşünmüyoduk. her işte bi hayır vardır derler ya... aynen ondan. 15 günde bir dr gider oldum.
bak şimdi ilk aşılamamı bile yaptırdım.
bugünlerde geçecek yeterki ilaclarını düzenli kullan

ayy canım benım msjın başını görunce içim hop ettı yahuu :) inş haftay aguzel hberler veiriisn bıze

ay canım inşlh.ağtım var o çift çizgiyi göreyim 2 tane test alıp yapçam yanyana koycam. 4 çizgi olsun diye.kaydirigubbakcemile3
okadar çok test alıp yaptımki eczaneciler zengin oldukaydirigubbakcemile3
ama bende bitaktik geliştirdimsengözlerimebaksanab
herseferinde farkılı farklı eczaneden test alıyorumki. ilk aldığıma sıra gelinceye kadar beni unutsunlar diyekaydirigubbakcemile3 ama işe yaramadı çünkü okadar çok aldım ki hepsi beni tanır oldu...
bendeeeeeeeeee artık eşimi gönderiyorummmmm test almayakaydirigubbakcemile3

mirmirmirmir
yok canım o öyle demek istememiştir. yardım amaçlı söylemiştidir deeee...
seni gayet iyi anlıyorum bende düşüyorum o hatalara... iyi sen ağlamamışsın ben bu aralar böyle şeylerde çok ağlar oldum.
galiba herşey şu içinde bulunduğumuz hassas duygulardan vede hassas durumdan kaynaklanıyo arkadaşım
eşin seni seviyo canım. biz yeterince üzülüyoz. onları bari üzmeyelim dimiii. belli etmemekle iyi etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…