Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyi aksamlar kizlar, kimsecikler yokmu? ya ben saat 5 de eve geldigimde ayiptir söylemesi wc ye gittim silerken kagitta cok acik pembe bi leke vardi, aha geliyo dedim ve pesiden meragima bir de test yaptim negativ di.. ama simdi saat 11 oldu hala yok bisey?? anlamadim gitti.. hic de düsünmedim yani takmadim, simdiye kadar yemek mutfak puzzle ugrastim durdum.. az önce wc ye gittigimde aklima geldi bi size danisayim dedim.. ama gelir yarina herhalde...gelmezsede üzülmicem yanii

canlarım benim,ben niye listede yokum diye düşünüp duruyordum.30 kasım diye yazılan benim galibaama siyah değilim ki ben hı hı

Son düzenleme:
kadriye canım benim tahminim üzerine hala yumurtlamam gerçekleşmedi ama yumurtlama haftasına giriyorum :)))seninde muhtemelen giriyor olman lazım 2 gün sonra falan gerçi adet siklusu önemli bu konuda kaç gün sürüyorsa ona göre yaa aslında hiçbiri önemli değil Allah verecekse verecek:)))yinede 3 günü geçmeden yapılan ilişkiler sonucunda hamile kalınıyormuş zaten tedbiri al taktir Allahın

Bumuyani gunaydin canim...benim adet dongum 21 gun arayla oluyor. Regl doneminde ovulasyonu olanlardanim. Dun acayip bir agri girdi sag kasigima, yuruyemedim bile, iki buklum oldum...Yumurtam catlamamis da kistlesmisse diye endiseleniyorum, bakalim dr bugun ne diyecek bana. Reglimin 3. gunu ama, toplamda 2 pedi dolduracak kadar bile akintim gelmedi.

Order Advanced Woman Calendar diye bir link var, super bir takvim..adet gununu falan yaziyorsun..sana muhtemel gunleri gosteriyor..hem takip acisindan da kolay olmus oluyor. umarim faydali olur canim

günaydın hanımlar , reglime 2 gün kaldı dün akşam dayanamayıp test yaptım negatif çıktı , düne kadar hissettiğim belirtiler psikolojikmiş ( üzülmedim desem yalan olur bu sabah kalktığımda da hiç bir şey hissetmeden uaynadım daha ilk ayda ben bu moda girersem vay halime

merhaba arkadaşlar. kadriyecim benide bekleyenlere yazmışsın ya içime bir umut serptin. hatırlıyorsan 2 gün kala test yaptırmıştım. ve sonuç hüsrandı çarşamba regl olmam gerekiyordu. perşembe ve bugün az az farklı renkte geliyor. için için acaba diyorum yine yaaa. ama hep göğüslerim yüzünden okadar farklı sızlamalar varki. kızlar sizcede acaba diyebilirmiyim. gecikmeden kan testi yaptırıp negatif sonucu aldığı halde o ay hamile olduğunu sonradan öğrenen varmı yada böle bişey duyan????

kedi, bir dost tavsiyesi...takma kafana...psikolojik olarak kendimizi o kadar kaptiriyoruz ki, sonunda uzulenlerimiz oluyor...ins. hamilesindir, ama sunu da belirteyim...hamile olsan bile sitres cok zararli

gunaydin kizlar

pinar 77 canim bende bazen oyle umutsuzluga dusuyorumki benimde 14. ayim bu ay..
ama ama aradada acaba bu ay mi tuttumu acaba geliyormu demektende kendimi alamiyorum.her ayin sonu husran gerce ama...
bilmiyorum ne yapmamiz lazim bizim offf offffff.....
Allahim duy sesimizi bizide meleklerimize kavustur amin

kedi, bir dost tavsiyesi...takma kafana...psikolojik olarak kendimizi o kadar kaptiriyoruz ki, sonunda uzulenlerimiz oluyor...ins. hamilesindir, ama sunu da belirteyim...hamile olsan bile sitres cok zararli

sağol canım. aslında stres yapmıyorum. ümidimde kalmadı testten sonra. ama hani böle insanın içi acaba der ya aslında umutlu değilsindir ama bir yanında der işte. sanırım psikolojik olarak böyle yaptığım için regl olamıyorum dimi. tamam düşünmicem diyorum her seferinde ama işte. anlıyosunuz beni biliyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

kizlar, zaten konu kafaya takmamak...bak istemeyip de hamile kalanlar, kafaya takmadiklari ve de o anin tadini cikardiklari!!!!!! icin hamile kaliyorlar....biz de burada oturup sn. leri, akintilari gozlemliyoruz dr edasiyla...goguslerimizi elleyip hmmmm aciyor, o halde hamile miyim diyoruz.... ben ne kadar bu sekilde dusunsem de yine ayni sekilde yapacagimi yapip, prolaktinimi tavan yaptiriyorum..ya da kist yapiyorum...olmadi rahim inceldi...amaaan bugun bi dr a gitsem de rahatlasam

kedicim, minnosum....o insanin icini bulsam bi guzel azarlayacagim :dilcikar: benim bir arkadasim 10 gun sonra regl oldu, o da sitres yapmiyorum diyordu...ama yapiliyor iste...ben 3 gun once regl oldum, halaaa bi sekilde o aptal icim umutlansana ya ustune gorduysen diyo..bu ic bu kadar insani yoruyo iste :uhm:

ama diger taraftan adet geciktiyse, hamile olma durumu da var...en iyisi herseyin hayirlisi, bak insanlar hastanelerde nelerle ugrasiyo deyip, relax olmakta kaydirigubbakcemile2 :teytey: a.s.

kızlar ilişkiden sonra yatmayı denedinizmi?ayaklarınızı kaldırıp
1 saat kadar o şekilde çok hamile kalan var biliyosunuzdur eminim ama gene hatırlatim dedim

ankakuşu bari sen anlat bize
hamilelik belirtilerini

valla bende dayanılmaz bir bel ağrısı olmuştu ve tek belirgin belirtim oydu. biraz da yorgunluk ve uyku. onun haricinde pek bi belirti olmadı. bu belirtiler pek belli olmuyo zaten. o yüzden son ana kadar ne çok ümitlenmeye ne de moral bozmaya değmez. aslında en güzeli ya hiç düşünmemeye çalışmak ya da hamile olduğuna inanmakmış.. ama çok da inanırsan sonra hayal kırıklığı büyük oluyo. keşke hiç düşünmemek elden gelse. allah büyük inşallah isteyen herkes en kısa zamanda muradına ersin:Saruboceq:

Hamileyim arkadaşlar:ecrin_bebek:yaşasııın umarım allah hepinizin kucaklarını doldurur bebişlerinize kavuşturur:sm_cool::sm_cool:

hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

ebrucum nekadar güzel yazmışsın çok güldüm vallaa.aynen öle benim içimdede bir aptal varrrr. ve ben onu susturmak için epey çabalıyorum ama susmuyo. bir sökülsemde rahatlasam. ay hala gülüyorum Allahta seni güldürsün emi. haklısın canım çok haklısın artık o aptalı susturma zamanı )))) Yeganecim ben 3 aydır onu deniyorum ama hala bir icraat yok malesef

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr az önce bir arkadaşımla konuştum oda yeni bir hamile haberi almış. hemde nasıl biliyomusunuz. 10 gün geçmiş adetinden kan testi yapmış çıkmamış. ikinci haftanın sonunda dr a gitmiş ultrasonda görmüşler. bilginizeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…