E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #12.721
ebrubu::::::::::::::::::::::::::::::: 25 kasım
aybala42::::::::::::::::::::::::::: 26 kasım
hazall_24............................ 27 kasım
benssenb::::::::::::::::::::::::: 27 kasım
bumuyani(kadriye24):::::::::: 28 kasım (19. ay )
Ssouthernssun::::::::::::::::::: 28 kasım ( 2 ay )
Ecrin Ceylin......................... 29 kasım ( 9. ay
nergıs55:::::::::::::::::::::::::::::::::
funda216544...............................29Kasım
sizce yumurtlamamınz oldumu kzıalr sankı benımold buaya erken oldu gibi geldı ateş de olçmedım buay.sadece calşma gunlerını ayarlamaya calışıyoruz
pazar
salı çalıştık bide cuma gunu calışalım diyoruz
merhaba arkadaşlar. kadriyecim benide bekleyenlere yazmışsın ya içime bir umut serptin. hatırlıyorsan 2 gün kala test yaptırmıştım. ve sonuç hüsrandı çarşamba regl olmam gerekiyordu. perşembe ve bugün az az farklı renkte geliyor. için için acaba diyorum yine yaaa. ama hep göğüslerim yüzünden okadar farklı sızlamalar varki. kızlar sizcede acaba diyebilirmiyim. gecikmeden kan testi yaptırıp negatif sonucu aldığı halde o ay hamile olduğunu sonradan öğrenen varmı yada böle bişey duyan????
kedi, bir dost tavsiyesi...takma kafana...psikolojik olarak kendimizi o kadar kaptiriyoruz ki, sonunda uzulenlerimiz oluyor...ins. hamilesindir, ama sunu da belirteyim...hamile olsan bile sitres cok zararli
sağol canım. aslında stres yapmıyorum. ümidimde kalmadı testten sonra. ama hani böle insanın içi acaba der ya aslında umutlu değilsindir ama bir yanında der işte. sanırım psikolojik olarak böyle yaptığım için regl olamıyorum dimi. tamam düşünmicem diyorum her seferinde ama işte. anlıyosunuz beni biliyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
ankakuşu bari sen anlat bize
hamilelik belirtilerini
Hamileyim arkadaşlar:ecrin_bebek:yaşasııın umarım allah hepinizin kucaklarını doldurur bebişlerinize kavuşturur:sm_cool::sm_cool:
ebrucum nekadar güzel yazmışsın çok güldüm vallaa.aynen öle benim içimdede bir aptal varrrr. ve ben onu susturmak için epey çabalıyorum ama susmuyo. bir sökülsemde rahatlasam. ay hala gülüyorum Allahta seni güldürsün emi. haklısın canım çok haklısın artık o aptalı susturma zamanı)))) Yeganecim ben 3 aydır onu deniyorum ama hala bir icraat yok
ben ilkine öle kalmış ta bu ayda denicem şimdi hayırlısı allahtan kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?