Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet kizlar bende kasim ayi icersinde eger olmadiysa aralik ayinda hayirlisiyla cift cizgiyi görmek istiyorum. Allah tan hayirlisi, birinci denemede dis gebelik olmustu ve üstünden 7 ay gecti.
eger basardiysak 3 haftalik olmam lazim. henüz bir belirti yok. gecen gün basim dönüyordu. midemde yanma var. belimde olan agrim fitiktan mi bilemiyorum. ama umutla bekliyorum.
Allah herkese hayirli saglikli cocuklar nasip etsin.

tesekkür ederim sila_84. umarim sirayla hepimiz istedigimiz saglikli bebeklere kavusuruz. yasadigin yer yurtdisi yaziyor. bende almanyadayim. kaderler ayni yani. sen neredesin?

tesekkür ederim sila_84. umarim sirayla hepimiz istedigimiz saglikli bebeklere kavusuruz. yasadigin yer yurtdisi yaziyor. bende almanyadayim. kaderler ayni yani. sen neredesin?

inş canım. evet canım aynı kader. gurbet geliniyim. özbekistan taşkentteyim cnm. sen ne zamandır evlisin??

kizlar nekadar sanslisiniz aileleriniz yaninizda ben gurbetteyim cok yanlizim bana yardim edende yok bana bakanda esimde bakamiyor bana cunki hasta ben mecburen herseyi yapmak zorundayim keske bende ailemin yaninda olsaydim annem kardeslerim bana bakardi umarim (varsa)bebegime bise olmaz((((

kızlar ben geldim hala hastalanmadım yarın dr randevu aldım testle falan ugraşmadan direk muayne ultrasona giricem inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin bana

kızlar ben geldim hala hastalanmadım yarın dr randevu aldım testle falan ugraşmadan direk muayne ultrasona giricem inşallah güzel haberlerle dönerim dua edin bana

insallah güzel sonuclari verirsin canim a.s.
hadi bakalim iyi sonucla dönde halay cekelim :teytey::teytey:
saka bi yana,allah hayirlisini versin canim,iyi haberlerini bekliyoruzzzz

üzülme allah sana saglık versin herşeyin üstesinden gelirsin anladığım kadarıyla seninde 5 yaşında kızın var allah bağışlasın işte sana en iyi arkadaş benimde beş yaşında bir kızım var herşey onlar içinkaydirigubbakcemile3

Kadriyecim arkadaşım geçmiş olsun çok dinlen dinlenmeden geçmez
tabikide listeyi bakarım canım bana verdigin için teşekkür ederimmm akşam gündüz fırsat bulurum canımm

günaydın arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum size çünkü eşimi ve benimle ilgli sorun çıktı eşimde morfoloji sorunu vardı ve keçi boynuzu kürü+havuç suyu ile sperm sayısını yükselttik son test sonucu iyi çıktı benimde yumurtalıklarımda kist çıktı birisi kayboldu ama bir diğeri yani sağ tarafımda 1cm çikolata kisti var bu hamileliğe engel değilmiş . bu ay tekrar bebek için çalışmalara başlıcaz benim yeni adet tarihim 10 aralık benide eklermesiniz

canim gunaydin, umarim guzel ve hayirli haberlerle donersin bize kaydirigubbakcemile3 bisii sorcam, muayene vajinal ultrason mu oluyor? yoksa baska turlu mu?

ben 3 yillik evliyim silacim. benim bir arkadasimda özbekistandaydi bir ara. esi ve kendisi is icin. tekstil sektöründeydiler, hemde taskentte.
sen neler yapiyorsun orada? esinle sende is icin mi gittiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…