- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.001
canım bugün nasılsın. iyileştin mi biraza.s.
londradayim canim evet burda bu doktor isleri cok zor..esim eylukde sperm testi yaptirmak icin aradi doktoru 45 gun sonraya gun verdi dusun..bizde turkiyeye gittik ayni gun icinde sonucumuzuda aldik..ve normal cikti..yani esimdede sorun yok..
ins en kisa zamanda burdan hamis haberleirmizi veririz birbirimize canim
angeleyes inşallah hamilesindir canım hiç geçikirmiydi günün?
ebrubu canim ...bilmiyorum serophene veya ganophene fln kullaniyormusun yani ilaclara ragmen mi gerekli boya gelmemis yumurtalar..keske gidebilsen cuma doktora.....doktor bana serophene verdi ama ben yumurta takibi yaptirmiyorum gerekli gormedi heralde bende anlamadim..
walla canim 30 a yakin test yapti doktor 2 ay once acaba bu dediklerin varmiydi ama vardir heralde eger genelde bakilan seylerse onlarada bakilmistirr...
evet burda havalar cok soguk gri yagmurlu....\ah bi turkiyeye tasinsakk ne guzel olurrduu
herseyin hayirlisi canim...
selam kızlar nasılsınız dün gündüz girdim ama fakat birşeyler yazamadım sorun vardı sanırım eşime dedim beni bloke etmişler oda geldi yok canım falan bakalım bir dedi degilmiş allahtan eşim yazık kalkıp benim sorunlarımla ilgileniyor ay kıyamam yaaaaaaaaaaa
gunaydın kılzar sanırm bıkaçgundur yasaklıydım girmdim msj yazmadım.nasılsınz?
buaraa belı den rhtsızm demiştimya.bya kotu oldum.kayınvalıdelrdeyım yatıyorum şimdi.dun doktordaydık dınlededi.simitin ustune oturacagım bayraama akdr pek gıremme herhalde kayınvalıde bırakmıyo ayakta durayım yat diyo surekli :) sağolsun şimdi msjlarınzı okuyyam buarada listeyi bi arkadaşa devredyım kı gönullu :))
gunaydın kılzar sanırm bıkaçgundur yasaklıydım girmdim msj yazmadım.nasılsınz?
buaraa belı den rhtsızm demiştimya.bya kotu oldum.kayınvalıdelrdeyım yatıyorum şimdi.dun doktordaydık dınlededi.simitin ustune oturacagım bayraama akdr pek gıremme herhalde kayınvalıde bırakmıyo ayakta durayım yat diyo surekli :) sağolsun şimdi msjlarınzı okuyyam buarada listeyi bi arkadaşa devredyım kı gönullu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?