Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım bugün nasılsın. iyileştin mi biraza.s.

saol arkadaşım iyileştim allaha şükür kulagım açıldı duyuyorum artıkk hihoyyythihoyyyt
bugun canım sıkıldı biraz apartmanımıza yeni gelin gelmişti hamileymiş şok oldum:1shok: valla komşumun gelinleride ikinciye hamileymiş ne mutlu onlara bende işte birazburukluk yaşadım anca anca kendime geliyorum senağlamaaglamak aglamamak arasında kaldım garip bir duygu

ben adet oldum kızlar..ama hiç üzgün değilim ..herşeyin hayırlısı ..geçen ay 10 gün geçikmeli geldi..bu ayda 3 gün önceden geldi hayırlısı bakalım..kafasına göre takılıyor..sabahtan beri hala pembe sildikçe geliyor bir acayip yani..2 gün sonrada hormon testi yeniden yapılacak sonuç hala yüksek olursa klomene çalama iğnelerine başlanacak kızlar..herşeyin hayırlısı olsun..inanın hiç üzğün değilim..yeni tarihede 10-12 si yaz canım..

suayacım, kusura bakma benim PC sorun verdi kapattım ve dr a gittim. Ne yazık ki yumurtam gelişmemiş 14.5 mm dedi...prolaktinim mi yükseldi acaba..orada havalar bozuktur şimdi, UK de psıkologlar depresyona girmeyin sakın diye bağrınıyorlardır, aman dikkat et kafamçokkarıştı dr Cuma gel tekrar bakalım dedi, ama gidebileceğimi sanmıyorum...Hem işten ne diye izin alabilirim bilmiyorum...sen fsh, prolaktin , troid ve şeker gibi değerlerini öltürdün mü...

ebrubu canim ...bilmiyorum serophene veya ganophene fln kullaniyormusun yani ilaclara ragmen mi gerekli boya gelmemis yumurtalar..keske gidebilsen cuma doktora.....doktor bana serophene verdi ama ben yumurta takibi yaptirmiyorum gerekli gormedi heralde bende anlamadim..
walla canim 30 a yakin test yapti doktor 2 ay once acaba bu dediklerin varmiydi ama vardir heralde eger genelde bakilan seylerse onlarada bakilmistirr...

evet burda havalar cok soguk gri yagmurlu....\ah bi turkiyeye tasinsakk ne guzel olurrduu

herseyin hayirlisi canim...

bu arada bugun adet gunum ama daha olmadim..
ama olucam gibi geliyor hafif kasik agrimda varr

ay ins gelmez kirmizilarr yarabbim

gülücük üzülmemene sevindim dedigin gibi hayırlısı olsun canım kaydirigubbakcemile5
angeleyes neden test yapmıyorsun bak merak ettim şimdi negatif çıkarda üzülürüm diyemi korkuyorsun canımm eger öyle düşünüyorsan yapma bende günüm gelmeden yaptım sonu hüsran oldu allah gönlünün muradını versin :teselli:
suaya inşallah hamilelik belirtisidir agrıların hadi bakalım güzel haber verin kızlar morel bulalım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımcım ben 2 ay once gonaphene ve çatlatma iğnesi vurundum, ama sonraki ay yumurtam çatlamadı. Kist olur endişesiyle dr um 1 ay bekleyelim dedi. Bu reglimin ilk 3-5. gününde dr a gidemedim ve gonaphene e başlayamadık.

Bildiğim kadarıyla UK de bizdeki gibi ayrıntılı vermiyorlar sonuçları..Eğer buraya geleceksen bence yeniden yaptır.

İnş hamişsindir de bu yüzden regl olmazsın :teytey: kutlarız...ama dediğim gibi hayırlısı öncelikle...stres yok, çalışma var sengözlerimebaksanab

pazartesi olmam gerekiyodu olmadım o gün test yaptım negatif çıktı sonra hemşire bir arkadaşıma sordum idrarda bazen yanılma olabiliyo beklerim diyosan hafta sonuna kadar bakle tekrar yap dedi
yada hemen bir kan ver orda hemen sonucu alabilirsin dedi ben herhangi bir belirti yaşamıyorum hasta olucagıma dair o yüzden içim rahat bekleyip cuma sabahı tekrar yapıcam sonuca görede bir dr görüşücem ne olabilir diye şu anda beklemedeyim çok şükür takıntılı değilim nasip işi allah nasip ederse olur diye düşünüyorum ama adet belirtim olmadıgı için belkide bu kadar rahatım inşallah güzel haber alır sizinle paylaşırım ilgin için de teşekkür ederim allah hepimize nassip etsin

amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem stres yapma zaten en büyük faktor yaparsanda geçiyor yani benim öyle olmuştu stresten adetin gelmedi 10 geçti test yaptım bir şey çıkmadı 2 3 gün sonra adet olmuştum

gunaydın kılzar sanırm bıkaçgundur yasaklıydım girmdim msj yazmadım.nasılsınz?
buaraa belı den rhtsızm demiştimya.bya kotu oldum.kayınvalıdelrdeyım yatıyorum şimdi.dun doktordaydık dınlededi.simitin ustune oturacagım bayraama akdr pek gıremme herhalde kayınvalıde bırakmıyo ayakta durayım yat diyo surekli :) sağolsun şimdi msjlarınzı okuyyam buarada listeyi bi arkadaşa devredyım kı gönullu :))

canım bnde yazamdım bnde herhalde banalndım dedım :) ama buraım.beyzmelek listeyı bı surelıgıne sana devretsem olurmu canım ben 1hafta kadr sadece msjlarınzı okuablırm snaırm

canim buyuk gecmis olsun...aman fazla kipirdama, azcik rahatla kendine gel..bak ne guzel kayinvaliden de sana bakiyor, ne sanslisin :mymeka: :lepi:

beyazmelek lısteyı snaa devrdım dedım ama kayınvalıdenelr varsa ilğilenmezsın dimi sen
kızlar geriye donuk msjalrınzı okudum hepsini ama cvp yazamdım kusra bakamyın emı hepinizi optum

evt canım çok sukur simdidışarda bılgısayrın başında görse benı kızar ben şimdi çıkayım d aöğledn snra gelırm yıne

Kadriyecim nasılsın bayadır yazamadım ama takip ediyorum,canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen yorma sakın ,dr.ve kayınvalidenin sözünü dinle.klava: kendine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…