Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

valla benimde ateş hala yüksek sabah 36,9 du ama demin tuvalete girdim sölemesi ayıp.açık pembe kan gedi .şimdilik yok gelen ama sökecek gibi.bi halt anlamadım valla.. :1shok:

kızlar size veda ediyorum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
beni listeden çıkarın kızlar. değil kasım aralık belki 2009 da bile çift çizgiyi zor gürücem.
bilmeyenler için anlatayım. ben buay ilk aşılamamı oldum vede olmadı. 2.aşılamaya start vermek için gittiğimdede 2 tane kistimin olduğunu öğrendim. vede şimdi nekadar bisüre kullanacağımı bilmediğim doğum kontrol haplarından içmem gerekiyo. sonrada uzun bi süre dinlenmem gerekiyomuş.
dr a; sonramı 2.aşılama dedim. hayır dedi. beni istanbulda bi tüp bebek merkezine yönlendirecekmiş.senağlama bana aşılama bi daha yok. direk tüp yolu göründü. ama tüpe de ekonomimiz yetermi bilmem. şimdilik söylediği rakkam bile beni çok aştısenağlama.

beni listeden silin kızlar. kendinize iyi bakın. belki arada uğrar bi dolaşırım sizi.senağlama

Allah hepinizin kucağını boş bırakmasın, hepinize hayırlı evlat versin:Saruboceq:

selam kızlar.biliyonuz ben geçen ay aşılama oldum.ve kimyasal gebelik ve gitti.şimdi doğal yoldan hamileyim.ama değerimi dr düşük buldu.pazartesi tekrar etcem.idrarda çıkmaıştı adetim geçti kan testi yaptıddım çıktı.yanlız geçen ayki kanama dan adet dönemim yumurtlam dönemim birbirinr girdi.bakalım herşey olumlu olursa ultrasoında belli olcak.a.s.

selected herşeyde bir hayır vardır canım böyle düşün olurmu hem belkide ara verdiğin zamanda kendiliğinden hamiş kalırsın olamazmı çok örneği var burda topla kendini arkadaşım

çok tebrik ederim canım Allah kucağınada almayı nasip etsin.
moralini bozma iyi şeyler düşün ki iyi olsun.
değerin düşmiycek yükselcek canım. bu kez bebişin sesinle kalacak. bol bol dua et. bende burdan sana dua ediyorum. pztsi değerini bana yaz olurmu canım.
tekrar tebrik ederim:CüvCüv:

tamam canım yazarım buraya .a.s.

selected herşeyde bir hayır vardır canım böyle düşün olurmu hem belkide ara verdiğin zamanda kendiliğinden hamiş kalırsın olamazmı çok örneği var burda topla kendini arkadaşım

inşlh öyle olur canım çok sağol.
bana en çok koyanda şu hapları kullanmak zorunda oluşum.
bugüne kadar 2.5 yıldır bebeğim olsun diye koşturan ben... şimdi bu haplardan içiyorum.
dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorum.
dr um bana tüp dedi yaaa senağlama

Son düzenleme:

Nilufer merhaba canım, seni tanımıyorum ama yazdıklarını okuyunca sana yazmak istedim. Tabii haber yeni olduğu için üzgünsün ama bir an önce kendini toparlamaya bak. Unutma ki yüce Allah nasip edince oluyor bu işler ve de unutma ki zor elde edilir güzel şeyler. Doğum kontrol hapını kullandıktan 2-3 ay sonra kistlerin kaybolduğunu duymuştum. Dr kontrolünde olmaya devam et bence. Bir de bu aylardan sonra iyi bal, çörek otu ve tarçın karışımını ye...benim yumurtalığım gelişmiyordu, şu an tosuncuk gibi olmuş. Henüz hamile değilim belki ama bu bile insanı güçlendiriyor. Sakın üzülüp sitres yapma, ben prolaktin yüksekliğine yakalanmıştım...dedim ya herşey yüce Allah tan..belki bu şekilde sınav veriyoruz tatlım. Polyanna cılık diyebilirsin ama kistli de olsa yumurtan oluluyor, bir de hiç oluşmayanları düşün, ya da eşinde hiç spermi olmayanları...benim bir arkadaşımın eşinde 1 tane bile yoktu sperm....ya da düşünsene hamile olurdun, ama bebeğin sorunlu olurdu... :1hug:
ayrıca başka bir dr a da görünmen iyi olur bence...belki farklı bir yorum getirir....kocaman öpüyorum seni ki güç versin sana...sevgiler

canım bu msjını da yeni okudum.. benim bildiğim birkaç kere aşılama denendikten sonra tüpe geçiliyor. Bence kesin bütün testlerini, rahim filmini al bir 1 dr a daha görün...ben de seninle aynı dönemlerden beri deniyorum..üzüntü hormonlarını tamamen etkiler..derin nefes al ve yılmak yok de

hersey olumlu olmak ve sabretmekten geciyor . . . . .çok zor ama hep guzel seyler dusunmek insanı motive ediyor . .nasılsa Allah nasip etmisse o gunu yasayacagız..... Allah baska dert vermesin ....olumsuz dusunme kafaya takma ve stres hamilelik olusumu olumsuz etkiliyo bunu biliyorum...

valla benimde ateş hala yüksek sabah 36,9 du ama demin tuvalete girdim sölemesi ayıp.açık pembe kan gedi .şimdilik yok gelen ama sökecek gibi.bi halt anlamadım valla.. :1shok:

canımcım belkide yerleşme kanamasıdır iyice sökülesiye kadar bekle hayırlısı olsun hakkında

ayyyyyyyyyyy canım benim yaaaaaaa kıyamam ben sana :teselli:üzülme lutfen herşeyde vardır bir hayır dogum kontorol hapı bıraktıktan sonra hemencecik gelir belki bebeşin herşey allahtan içini ferah tut sen hep burda bizlere destek vermiyormuydum fıstıgım allahım hepimize verecek birazdaha sabır okk kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı ugurlu olsun saglıklı bir şekilde tutunsun sana bebeişn :teytey::teytey:

hadi bakalım insallah sevinçli haberlerini duyarız canım . . .:) Allah herkese oncelikle sabır versin ve hayırlısını etsin

inşallah canım bekliyorum bakalım evet ilk baş hayılısı olsun

beni 17 kasıma alırmısınız????perlin ve ndk beraber bekleyelim bende aynı tarih....

çok sağol canım. iyiki varsınsenağlama
kısmet diyorum artık. başımıza ne gelirse Allahtan. vardır bundada bi hayır belkide..
ama üzülmemek elde değil.senağlama
inşlh. senin :CüvCüv: haberin gelir bu ayda bende sevinirim. teyze oluyom diye. :Saruboceq:

TABİKİDE ÜZÜLMEMEK ELDE DEGİL KOLAY DEİL ANLIYORUM SENİ AMA HAYAT DEVAM EDİYOR VE KALDIGIMIZ YERDEN HAYATA POZİTİF BAKMALIYIZ DİMİ yerimseniben FISTIGIM İNŞALLAH TEYZEESİ İNŞALLAH GELİRDE HEPİMİZ MULU OLURUZ BAKALIM NASİP KENDİMİ FAZLADA KAPTIRMAMAYA ÇALIŞIYORUM

selam arkadaşlar.. bu ay niye böyle oldu. hem çok az hamişimiz var hem de moraller bozuk gibi. selected_79 allaha sığın. asla moralini bozma canımm. rabbim hepimize nasip edecek inş. benim de çok az kaldı. ama bu ay umudum pek yok yaa heyecan falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…