- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.181
selam arkadaslar ben de 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum :) bir sürü tarih gördüm yukarıda ama ne tarihleri olduğunu anlayamadım
selam kızlar nerdesiniz ben geldim kimse yoook!!!((
arkadaslar çift çizgiyi gördüm dün kasım hamişlerine ekleyebilirsiniz beni
darısı tüm isteyenlerin basına
Selamlar herkese... Benim dün regl olmam gerekiyordu, ancak bugün akşama doğru oldum. Bir gariplik var ama, hem hiç regl ağrısı çekmiyorum, hem de çok az ve koyu kahve kıvamda geliyor. Normal regl dönemlerim 2 gün çok şiddetli geçer ve mutlaka Apranax kullanırdım.
Başından beri gerçi, regl olucakmış gibi kendimi hazırlamıştım, hatta dünden beri normal ped de kullanıyorum. Ama bu şekilde olması garibime gitti. Normal midir sizce de...
Selamlar herkese... Benim dün regl olmam gerekiyordu, ancak bugün akşama doğru oldum. Bir gariplik var ama, hem hiç regl ağrısı çekmiyorum, hem de çok az ve koyu kahve kıvamda geliyor. Normal regl dönemlerim 2 gün çok şiddetli geçer ve mutlaka Apranax kullanırdım.
Başından beri gerçi, regl olucakmış gibi kendimi hazırlamıştım, hatta dünden beri normal ped de kullanıyorum. Ama bu şekilde olması garibime gitti. Normal midir sizce de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?