Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar sıla ve gurbet gelini iyi olmanıza sevindim bebişlerinizde iyiymiş allah saglık versin size güzel hamilelik geçirirsiniz inşallah..

Ebrubu vallahi şuan dörtgözle bekliyorum halen başlamadı adetim.İnş.hamileyimdirde ondan olmuyorumdur.
Birde ben bu gece rüyamda güya oğlum varmış 3 - 4 yaşlarında ama nasıl şeker bir cocuk nasıl tatlı güzel bir cocuk ben ona Annecim naptın anlat bakalım diyorum oda bişler anlatmaya başlıyo annecim diyo sabah uyanmak istemedim inanın hiç bitmesin istedim bu rüya ( Allah hepimizin kucağına en yakın zamanda bebişlerimizi almayı nasip etsin.

ayy karakiz insallah hayirlara cika..cok guzel ruya gormussun...insallah hamilesindir canimcim...bazen regl birkac gun atabiliyor, fazla stres yapma ..rahat ol :)

merhaba kizlar

son adetim 14.10. da idi

hala adet olmadim

gecikmeler hep olurdu ama bukadar degil

acaba hamilemiyim:uhm:

bugün ayagim agiriyor diye doktora gittim oda röntgen cekmek isteyince

durumu anlattim, röntgen istemedim

bir kizim olsa :ecrin_bebek::asigim:

kelebebek adetin hiç gecikiyormuydu? canım istersen bi test yap inş hamişsindir.bu arada profiline baktım ay ay o çiçeklerine bayıldım çok güzeller ya.bende çiçeklerin her çeşidini çok seviyorum ve çiçek bakmaya bayılıyorum,o bahçendeki güller gibi güzel tatlı bir kızın olur inşallah tatlım.he birde emekli yazıyo nerden emeklisin canım? karakız rüyan hayırlara çıkar inş tatlım.rüyada erkek çocuk çok güzel bir haber alacağına delalettir canım inşallah sende hamişsindir.

güzel temmenilerin icin tesekkür ederim canim

evet adetimde gecikmeler oluyor, 2 senedir korunmuyoruz ama hala olmadi

emekli degilim canim, is bulamayinca kendimi emekli ilan ettim:1closedeyes:

yeni tasindim canim ciceklerim artik yok bircogunu getirdim ama bazilari kaldi
eski evim bahceliydi simdiki balkonlu

cicekleri cooooook seviyorum hertürlüsünü, hatta hertürden bir adet cicegim olsun istiyorum ama artik yerim yok

bide kiz bebis istiyom acaba 36 yas cokmu yeniden bebek icin?:1no2:

turkuaz canım ben de bu ay klomen kullandım iki defa günde ve 12.gün doktora gittim 20mm ve17mm olmak üzere 2yumurta olmuş bikaç tane de küçük varmışbenim gittiğim doktor yurtdışına gitmişti onun yönlendirdiği doktor çatlatma iğnesine gerek yok dedi ama ben şüpheliyim çünkü çatlamamıştı.ertesi gün aşılamam oldu ama hiç ümidim yok sen sevin canım en azından yumurtalarının çatladığını biliyorsun hayırlısı olsun

Canım bence bir test yap hemen bayağı olmuş senin gecikme başka belirtilerinde varmı?

filizim sen yine çok yi sabretmişsin. ben daha öncede yazdım adet olacağım gün yaptım çıktı. sen de yap yarınaa. alalım inş senden de güsel haberler..kaydirigubbakcemile3

Ayyy cumartesi yapmayı düşünüyorum bende artık bekleyemiyem.Çok halsizlik var,bacaklarım ağrıo,uykum var.............:CüvCüv:acaba????

merhaba kızlara.s. bugun doktorla randevum vardı . .iki gun once gitmistim yumurtama bakacaktı bir tane gorumsu biraz daha buyumesini bekliyelim iki gun sonra gel catlamamıssa igne yapalım demisti . . . .bugun gittim igneye hiç gerek kalmamıs çatlamıs yumurta:) hemen bugun ve yarın esinle birlikte oluyosun dedi :) çok heyecanlıyım ya insallah bu sefer olur . . . .esim gelse kapıdan geldi gibi baslayacaz calısmaya ama bu seferde o gecikti . . . .

slm kızlar
çoktandır okuyorum yazdıklarınızı.. 1 kere listeye eklenmiştim adet olunca moralim bozuldu bi daha ekleneyim istemedim..kadriye yok ama ilgilenen başka biri varsa eklermi beni?? adet tarihim 26 kasım..

merhaba canım kadriye burda nıck degisti sadece . . .bumuyani nıck ona ait o mesajını gorur ve ekler listeye . . . .hepimizin morali an geliyo bozuluyo, uzuluyorum ama guçlu olmalıyız canım asla umudumuzu kaybetmemeliyiz :1no2: bende ara ara giriyorum siteye yoksa cok uzuluyorum ...Allah gonlumuze gore versin insallan

kizlar ben galiba hasta olacagim. kasiklarim iki gündür agriyor. erken hamilelik testlerinden yaptim 2 gün önce. negatif gösterdi. ama beklemekte cok zor yaaa.!!!! 23 olmadi 26 kasimi bekliyecegim. bazen bir kacgün gecike biliyor. nasil gececek bu günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…