- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.401
aminnnnnnnnn allahım herkeze enkısa zamanda yaşatsın o güzel duyguyu
sıla nasıl gidiyor cnm hamilelik
Hım ben hep oraya bakarım ve çıkar..17sini veriyo ama 20si olcak hala tık yok......
kelebebek adetin hiç gecikiyormuydu? canım istersen bi test yap inş hamişsindir.bu arada profiline baktım ay ay o çiçeklerine bayıldım çok güzeller ya.bende çiçeklerin her çeşidini çok seviyorum ve çiçek bakmaya bayılıyorum,o bahçendeki güller gibi güzel tatlı bir kızın olur inşallah tatlım.he birde emekli yazıyo nerden emeklisin canım? karakız rüyan hayırlara çıkar inş tatlım.rüyada erkek çocuk çok güzel bir haber alacağına delalettir canım inşallah sende hamişsindir.
bilgisi oln varmı kızlar bana bir anlatsanız. klomen kullandım ben. dünde dr a gittim 3 tane yumurtam 17 mm olmuş ve çatlamış dedi iğne falan vermedi cumarteside çağırdı ben şimdi neye dikkat etmem gerekiyo bu süreçte...
Canım bence bir test yap hemen bayağı olmuş senin gecikme başka belirtilerinde varmı?merhaba kizlar
son adetim 14.10. da idi
hala adet olmadim
gecikmeler hep olurdu ama bukadar degil
acaba hamilemiyim:uhm:
bugün ayagim agiriyor diye doktora gittim oda röntgen cekmek isteyince
durumu anlattim, röntgen istemedim
bir kizim olsa :ecrin_bebek::asigim:
filizim sen yine çok yi sabretmişsin. ben daha öncede yazdım adet olacağım gün yaptım çıktı. sen de yap yarınaa. alalım inş senden de güsel haberler..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?