- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.441
İnşallah canım...Unutmamışsın kızım olduğunu....hadı bakalım canım inş kızına kardes gelıyordurkaydirigubbakcemile3
Tamam yarın yapıcam bekleyin dua edin nolur...selam kızlar nasılsınız filizim yapta kurtul bari canım bizide merakta bırakma güzel haberllerle gel inşallah..
eger görürsemde erken hastalanmış olucam beni adette düzüensizlikmi başlıyor ne..
canancım sğl çok iyiyiz canım
sen nasılsın görunmuyordun bıkaç gundur sen nasılsın okul nasıl gidiyor?
canım niye geç olsunki benim yengem 42 yaşında oğlunu aldı kucağına.çiçeklerin için üzüldüm canım yaa keşke yeni evine getirme şansın olsaydı.insan bahçeli eve alışınca daireler çok zor oluyor,allahtan benimki bahçeli çocuklar rahatça oynayabiliyor yazın tadını bahçede çıkartıyorum.güzel temmenilerin icin tesekkür ederim canim
evet adetimde gecikmeler oluyor, 2 senedir korunmuyoruz ama hala olmadi
emekli degilim canim, is bulamayinca kendimi emekli ilan ettim:1closedeyes:
yeni tasindim canim ciceklerim artik yok bircogunu getirdim ama bazilari kaldi
eski evim bahceliydi simdiki balkonlu
cicekleri cooooook seviyorum hertürlüsünü, hatta hertürden bir adet cicegim olsun istiyorum ama artik yerim yok
bide kiz bebis istiyom acaba 36 yas cokmu yeniden bebek icin?:1no2:
filizim hadi testini çabuk yap hamiş haberini bekliyoruz hayırlısıyla.
Canım bence bir test yap hemen bayağı olmuş senin gecikme başka belirtilerinde varmı?
Ayyy cumartesi yapmayı düşünüyorum bende artık bekleyemiyem.Çok halsizlik var,bacaklarım ağrıo,uykum var.............:CüvCüv:acaba????
canım sakın ihmal etme inş bebişin gelir hayırlısıyla.merhaba kızlara.s. bugun doktorla randevum vardı . .iki gun once gitmistim yumurtama bakacaktı bir tane gorumsu biraz daha buyumesini bekliyelim iki gun sonra gel catlamamıssa igne yapalım demisti . . . .bugun gittim igneye hiç gerek kalmamıs çatlamıs yumurta:) hemen bugun ve yarın esinle birlikte oluyosun dedi :) çok heyecanlıyım ya insallah bu sefer olur . . . .esim gelse kapıdan geldi gibi baslayacazcalısmaya ama bu seferde o gecikti . . . .
melekcim inş adetin değilde bebişinin yerleşmesidir tatlım.:ecrin_bebek:eger görürsemde erken hastalanmış olucam beni adette düzüensizlikmi başlıyor ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?