Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canancım sğl çok iyiyiz canım
sen nasılsın görunmuyordun bıkaç gundur sen nasılsın okul nasıl gidiyor?

eger görürsemde erken hastalanmış olucam beni adette düzüensizlikmi başlıyor ne..

elınde test varsa yapsana canım buayda ilaç kulanmıştın dimi sen
canımeşindemuayene olmuşmuydu senin bide eşin görunse doktora
buarda pek gıtmıyosun kayınvalıdene sanırm):kaydirigubbakcemile3

canancım sğl çok iyiyiz canım
sen nasılsın görunmuyordun bıkaç gundur sen nasılsın okul nasıl gidiyor?

okul yoğun bu ara yazılılar falan, adetim yeni bitti ama benim canım hiç uğraşmak istemiyo müthiş bi isteksizlik var bebek falanda çok düşünmüyorum rahatım aslında:teytey:

sogukmu orası havalardandır canım dıkkat et kendınne sen bıze eşine ve BEBİŞİNE LAZIMSIN UNUTMAAA

Haalk egıtımde ingilizce kursu acıyormus kızlar burda kayııt yaptırdık bızde eltım duymuş o gıdıyo olunca bnde heveslndım bırlıkte kayıt yaptırdık ben de ugraşlar arıyorum kndıme bulundugumz ilcede bransıma göre iş bulmam bıraz zor unıv mezunu istıyolar

canım niye geç olsunki benim yengem 42 yaşında oğlunu aldı kucağına.çiçeklerin için üzüldüm canım yaa keşke yeni evine getirme şansın olsaydı.insan bahçeli eve alışınca daireler çok zor oluyor,allahtan benimki bahçeli çocuklar rahatça oynayabiliyor yazın tadını bahçede çıkartıyorum.
filizim hadi testini çabuk yap hamiş haberini bekliyoruz hayırlısıyla.
canım sakın ihmal etme inş bebişin gelir hayırlısıyla.yumoşlarda ne güzel kendiliğinden çatlamış:dance:maça devam.
eger görürsemde erken hastalanmış olucam beni adette düzüensizlikmi başlıyor ne..
melekcim inş adetin değilde bebişinin yerleşmesidir tatlım.:ecrin_bebek:
kadriye canım teşekkür ederim eklediğin için bende 9 aydır çalışıyorum düşükten sonra temmuzda gitmiştim dr'a sonra bıraktım.yani ilasız çalışıyoruz.birde bu ayın 4ünde gitmiştim hormonlarıma bakıldı fsh değerim 10.79 muş yumoşlar tembel tembel yatıyorlarmışklava:dr sınırda kolay hamiş kalamazsın dedi p.tesi nasipse tekrar başka bir dr'a gideceğim bakalım o neler diycek.:bbo:

Vadiyi isliyodukbıızde bıttı koiş yatı bmnde yatayımcanım bzı bıraktık calışmalrı hadii
sen git 90dakkayı iyi degrlendır canım uzatmalr olda nuda değerlendır bellimı olur uzatmada kaznırsızn maçı belkimm iyi gceler canım kib

arkadaşlar benimki dün geldi beni aralık listesine alabilirsiniz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

gunaydin kislarrr...bugun akrabam aradi, hamileymis...sesi titriyordu, ne guzel bir duygu icindeydi kim bilir...cok sevindim...insalllah sorunsuz bir sekilde alir bebegini eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…