Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın angel günün geçincemi yaptın testi kaç aydır beklioson sen inşallah en kısa zamanda kalırsın hamiş bende bekleyenlerdenim yapcak bişey yokki mevlam nasip ederse olur sabır lazım bize sabredecegiz..

Ben 5 aydır bekliyorum bu ay adet olmadım kis vardı myralon içtim ama düzenli içmedim aradlarda 3 tane unuttum 5 kasımda hap bitti 8 kasımda adet olmam lazımdı ama olmadım 10 kasımda sadece leke geldi biraz okadar daha olmadım test yapıyorum hep negatif beklemek çok kötü ya doktor bekliceksin dedi başka birşey demedi valla psikolojim bozuldu

Kisslarr gunaydinnn..oncelikle ben de tum ogretmenlerimizin ogretmenler gununu kutlarim…iyi ki varsiniz…
dun aksam esimle ufak capli kavga ettik…gozune nereden ilistiyse folik asit kutusu geldi…sen bu haplari almaya devam ediyorsun degil mi diye…ben de kullanmadigimi, 2 senedir kullana kullana bir anlami kalmadigini soyledim..o da basladi niye hep olumsuz tarafi dusunuyorsun vs die…ben konuyu buyutmemek icin yattim, aglamaya basladim..yanima geldi, agladigimi gorunce daha da bir sinirlendi…herseye olumsuz baka baka tum belalari kendimde toplamisim….sizce de haksiz miyim, o kadar sene oldu, o ilaci kulanmanin bana ne faydasi olacak ki…adet olacagim bu ay icinde, sonra da rahim filmi cektirecegim…eger hamile kalirsam kullanmayi dusunuyorum

angell myralonu bu ay bitirdin anladım kadarıyla ve düzensiz kullandıgın için o lekelenmeler dogum kontrol hapı o yapar düzensiz içmede lekelenmeler sıkma canını stres yapma myralon kullandıysan bu ay düşük ihtimal canım hamile kalman ama tabiki allah bilir

Zaten arada 3 tane unuttuğum için koruyuculuğu kalmadı canım ondan ümitlendim kısmet artık inşallah bayrama mutlu girerim aralık ayında hepimiz çifte bayram yaşarız bunu çok istiyorum

ayy bir de dun annemlere gittim..kardesim "abla seni ruyamda hamile gordum " deyince icim nasil burkuldu anlatamam..onlar cocuk dusunmedigimi saniyorlar soylemedim...ben de sakaya vurdum oglan gorduysen iyi haber alcan benim sayemde diye ...bu hafta anlasilan zor gececek bana...yarindan itibaren bekleme basliyor...regl olacak miyim olmayacak miyim endisesi

inşallah canım isteyen herkeze versin mevlam saglıkla inşallah. ben ilk denememde 4 . ayda kalmıştım ama ölünle sonuçlandı o şimdi yeni umutlarla başladık tekrarda ama herşeyşn hayırlısı saglıklı sıhatli vefalı evlatlar nasip etsin mevlam hepimize

banada 2 gün önce kardeşim söledi çocun vardı abla kucanda kimseye vermiodun diye güldüm bende çıkar belki rüyalar bellimi olur canımhihoyyyt

kızlar size bişey sorcam ben folık asit kullanımını bıraktım çünkü aşırı şişkinlik yaptı bende patlıcak gibi oluyodum hiç böle olan varmı yoksa benmi çok duyarlıyım bu ilaca

Canım bende 1 ay içtim çok şiştim migdem kötü oldu gittikçe kilo almaya başladığımı hissettim bıraktım zaten inanmıyorum hamile kalırsam içerim

maalesefki adet oldum,.kesin hamileyimdir diyodum.hamileliğe dair bütün belirtiler vardı.halbuki ne kadarda umutlanmıştım..senağlamasenağlamaşunu kesinlikle söylüyorum.hamilelik belirtisiyle,adet belirtisi aynıııı.sakın gereksiz yere umutlanmayın..benim gibi.senağlamasenağlamaALLAH HERKESE HAYIRLISINI VERSİN.

üzülme canım bidaki aya inşallah kalırız hepbirliktekaydirigubbakcemile3
bide şu mesajların altında çıkan resimleri nerden koyoyosunuz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…