- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.661
Ben 5 aydır bekliyorum bu ay adet olmadım kis vardı myralon içtim ama düzenli içmedim aradlarda 3 tane unuttum 5 kasımda hap bitti 8 kasımda adet olmam lazımdı ama olmadım 10 kasımda sadece leke geldi biraz okadar daha olmadım test yapıyorum hep negatif beklemek çok kötü ya doktor bekliceksin dedi başka birşey demedi valla psikolojim bozuldu
ayy bir de dun annemlere gittim..kardesim "abla seni ruyamda hamile gordum " deyince icim nasil burkuldu anlatamam..onlar cocuk dusunmedigimi saniyorlarsoylemedim...ben de sakaya vurdum oglan gorduysen iyi haber alcan benim sayemde diye ...bu hafta anlasilan zor gececek bana...yarindan itibaren bekleme basliyor...regl olacak miyim olmayacak miyim endisesi
maalesefki adet oldum,.kesin hamileyimdir diyodum.hamileliğe dair bütün belirtiler vardı.halbuki ne kadarda umutlanmıştım..senağlamasenağlamaşunu kesinlikle söylüyorum.hamilelik belirtisiyle,adet belirtisi aynıııı.sakın gereksiz yere umutlanmayın..benim gibi.senağlamasenağlamaALLAH HERKESE HAYIRLISINI VERSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?