Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kizlar hepinize cok tesekküe ederim.
Allah herkeze nasip etsin yavrularini sagliklica kucagina almayi.
bu arada hamile arkadaslar , ya benim regl olacakmisim gibi karnim agriyo normal mi dersiniz???
yarin doktorda kesin ögrenecegim. bakalim hayirlisi

Normaldir canım. Sen içini ferah tuta.s.

canım tebrik ederim RABBİM tamamına erdirsin,hihoyyytsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:sm_cool::teytey:.darısı tüm bebiş isteyenlere.dualarım tüm anne adaylarıyla.:Saruboceq:

ya ben cok durgunum kızlarr bugun.dün akşam eşimle sakalşırken abarttık sanırım eşim kalktı az dikkat et dedi
ya bebeğe bişe olsa dedi.bende boşver der gibi umursuzca elimi sallayarak bebeiş yok dedim.nerden biliyorsun diye bana bir kızdı bi bakışı var anlatamam.neden olmayacağını düşünüyorssun die kızdı.bende olacak biliyorum ama şimdi olmayacak dedim biliyorum dedim.dahad kkızdı neden öyle diyorsun sen dikkat et hiç dikkat etmiyorsun diye.bende olsa hissederdim dedim yumusatmak için ortamı oda maşallah benden tecrübeli 5-10 gunlukse anlamazsın dedi.
sonra neyse saatler geçti falan benimki uyudu.üstü acıldı kapatayım dedim o arada yok dedi ne yok kapatmayayım mı dedim üstünü.-eşim uykusunda cok konusur- ne yok diye tekrar sordum bebiş yok dedi.üzülüüyormusun dedim evet dedi.
ya canım cok sıkıldı bu ay cok rahattım ama eşim beni bu ay cok strese soktu.o kafasına cok takıyor bu ay.rahat ol bosver diyorum ama onada tak etti herhade arada bir diyor neden bizim bebeğimiz olmuyor yada bizim bebeğimiz su bebek kadar olacaktı dimi diye soruyor.bunaldım yahu.

kızlar yumurtlama döneminde mide ağrısı ve mide bulantısı olurmu.dunden beri mde bulantısı yasıyorum sadece bulantı kasıklarda ağrı falan yok

Bizde de tam tersi ben olmuyo işte diye stres yapıyorum o olur merak etme diye beni sakinleştiriyo .ÇOk rahat adam ya.ama belki o da için için üzülüyordur. Beni kayınvalidem çok bunaltıyo

şimdiye kadar ben stresliydim ama şimdi eşim strese girdi.oda takıyormus meğer dedim 1 aydır kafasına asırı taktığını farkettim.benim annenmde kayınvalidemde sorardı.ama eşim sanırım ikisinede uyarı yaptı cunku annem söylediklerime kızıyormusun ben bişe demiyorumkı eşin üzüldüğünü söyledi dedi.ozamandan beri ikiside sormuyor.
bu arada bnde samsunluyum

o zaman 2 gundur yumurtaarım çatlıyor desene.hamilelik desem yumurtlama gubleri bitmeden adet gecikmeden bulantı olmaz.demekki çatlama zamanım.hiç olmazdı bulantı.

Ay çok sevindim hemşerim benim.Bizde elazığdayız eşimin işi dolayısıyla bende gurbetteyim yani. 3 yıl burda kalıcaz

duydum ovulasyon testini bana pahalı grldi.monitorlüsüne baktım ben. bu arada cok sanslısın sadece 3 yıl gurbettesin ben hep konyada kalacağım.

Benim test 28 ytl içinde 5 tane var monitörlüler evet çok pahalı ama şimdiye kadar 5 kutu adım o fiyata gelicek bu gidişle

Evet ama bizim bu 7. ayımız biraz daha bekliyeyim diyorum ama belki bu ayda olmazsa bi daha ki ay gidebilirim siz ne zamandır istiyorsunuz

cnım biz 2 yıldır istiyoruz gebe kaldım daha önce ama düşükle sonuclandı.sonrakı denemelerimz 5 ay oluyor sanırım.

eşin keske böle yapmasa aslında erkekler içlerine atıyorlar onlarda çok uzluyor msjını gözlerim dolu bı sekılde okudum canımbenneyaptımki.......................................[/QUOTE

iyi akşamlar arkadşlar nasılsınız hamiş hbaeri varmı diye hzılı hızlı okudum sayfalrı ama
hadi guzel hbrlerinizi beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…