- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #13.621
kizlar hepinize cok tesekküe ederim.
Allah herkeze nasip etsin yavrularini sagliklica kucagina almayi.
bu arada hamile arkadaslar , ya benim regl olacakmisim gibi karnim agriyo normal mi dersiniz???
yarin doktorda kesin ögrenecegim. bakalim hayirlisi
kizlar biraz önce test yaptim. ikinci cizgi cok hafifti. yani hamileyim. :))))
ama daha esime söylemedim. ilk size yaziyorum.
pazartesi doktora gidecegim. umarim bu sefer normal bir hamileliktir. dis gebelik degildir.
ne olur benim icin dua edin. dualara ihtiyacim var. size pazartesi sabah yazarim.
herkese sevgiler.
kızlar yumurtlama döneminde mide ağrısı ve mide bulantısı olurmu.dunden beri mde bulantısı yasıyorum sadece bulantı kasıklarda ağrı falan yok
eşin keske böle yapmasa aslında erkekler içlerine atıyorlar onlarda çok uzluyor msjını gözlerim dolu bı sekılde okudum canımbenneyaptımki.......................................[/QUOTEya ben cok durgunum kızlarr bugun.dün akşam eşimle sakalşırken abarttık sanırım eşim kalktı az dikkat et dedi
ya bebeğe bişe olsa dedi.bende boşver der gibi umursuzca elimi sallayarak bebeiş yok dedim.nerden biliyorsun diye bana bir kızdı bi bakışı var anlatamam.neden olmayacağını düşünüyorssun die kızdı.bende olacak biliyorum ama şimdi olmayacak dedim biliyorum dedim.dahad kkızdı neden öyle diyorsun sen dikkat et hiç dikkat etmiyorsun diye.bende olsa hissederdim dedim yumusatmak için ortamı oda maşallah benden tecrübeli 5-10 gunlukse anlamazsın dedi.
sonra neyse saatler geçti falan benimki uyudu.üstü acıldı kapatayım dedim o arada yok dedi ne yok kapatmayayım mı dedim üstünü.-eşim uykusunda cok konusur- ne yok diye tekrar sordum bebiş yok dedi.üzülüüyormusun dedim evet dedi.
ya canım cok sıkıldı bu ay cok rahattım ama eşim beni bu ay cok strese soktu.o kafasına cok takıyor bu ay.rahat ol bosver diyorum ama onada tak etti herhade arada bir diyor neden bizim bebeğimiz olmuyor yada bizim bebeğimiz su bebek kadar olacaktı dimi diye soruyor.bunaldım yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?