- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
:roflol::roflol::roflol:Delürdükkk yineee
sudenazcım çok sağol canım.. teşkler.. değiştirimişsin.. inş olmam bu ay adet.. inş bu listedekiler toptan hamiş kalaım bu ay rekor olsunn..
bende hiçbir belirti olmaması korkutuyo beni((((
sudenazcım canım sana zahmet benim regl tarihimi değiştiriimisin.. galiba 18 mayıs bu ay.. soldan yumurtlucam sanıırm... öyle olunca 29 günde oluyorum.. ona görede 18 mayıs.. sonra 15 mayıs geçince hevelenmyim boşunabugün 12 günüm .. ateş hala aynı.. sıvıda değişilik yok.. krem gibi şu an.. sanırsam 14 veya 15 günümde yumurtlucamm.. saol canım şimdidienn:))
slm arkadaşlar sudenaz yeni topini hayırlı uğurlar getirsin inşallah...şimdi gördüm ...kız ne zaman bu kadr yazdınız oku oku bitiremedim atlaya sekleye geldim işte...ee öteki konuyla mekik mi dokucam şimdi.
armagan ya sagdan yada soldanyumurtlayınca adet gunlerinde değsiiklikmi oluyor guns ayısında yani??
ben sunun için ozellikle ve onemle soruyorum benim sag taraf tıkalı ya bu ay sagda yumurtam geçen ay baktırmadım ondan evelki iki ayda sagda idi geçen aykeske baktırsaydım soldamıydı aklımda kaldı simdi. ates olcumlerime gore geçen ay 17. gun yumurtlamısım sagda iken oysa 15-16 falan yumurtuloyrum acaba solda olunca farklımı gunler sagsol farklımı yani ay anlatabildimmi. sen bunun nasıl anladın ?
armagan ya sagdan yada soldanyumurtlayınca adet gunlerinde değsiiklikmi oluyor guns ayısında yani??
ben sunun için ozellikle ve onemle soruyorum benim sag taraf tıkalı ya bu ay sagda yumurtam geçen ay baktırmadım ondan evelki iki ayda sagda idi geçen aykeske baktırsaydım soldamıydı aklımda kaldı simdi. ates olcumlerime gore geçen ay 17. gun yumurtlamısım sagda iken oysa 15-16 falan yumurtuloyrum acaba solda olunca farklımı gunler sagsol farklımı yani ay anlatabildimmi. sen bunun nasıl anladın ?
naber esracım şu senin yumurtalıklarının farklı zamanlarda yumrtladığını anlaman için dr kontrolünü aksatma canım.... benimde bi ay 28 öteki ay 30 olur ..hangisinden yumurtladığımı bende kasık ağrılarıma göre biliyodum
iyi giznurcum senden naberr.
bekliyoruz sag da tıkalı yerimde yumurtam bu ay ama umut dunyası yinede bekliyorum:)
4-5mayıs adet tarihim.
sudis kız burdayım biryerde değilim hergun okuyorum aradad yazıyorum gozundenmi kacti ne
arkadaslar eski sayfaya yazmaya devam ederseniz orda kalacak bazı konusmalar burayı actıkmadem nisan ayı bitti buraya yazalım ki bizde orayı kacırmayalım ben takip etmiyorum orası eskide kaldı diye çunku mesela
he bu arada sağdan yumurtladığım da regli siklusumda değişiyor.. 26 güne düşüyor..soldan olduğunda siklusum 29 oluyor.. ondanda anlıyorumm.geçen ay 26 günümde regl oldum.. bu ay sanırsam 18 yada 19 mayıs..
MAAŞLALLAH KISSSS HER ŞEYİNİ BİLİYOSUN VALLA VÜCUDUN SANA İYİ HİZMET EDİYOR....BENİMKİ NİN BANA GICIĞI VAR GALİBA :roflol: HİÇBİŞEY BELLİ ETMİYOR..SAĞI SOLU BELLİ DEĞİL...MAHVETTİ BENİ..HER AY TÜM BELİRTİLERİ GÖSTERİYOR AMA YOK....HİZAYA GETİREMEDİM Bİ TÜRLÜ...AMA Bİ GÜN KAZIK ATACAM ONA...HEHEH jeyyar jeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?