- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
sudenazcım ben adet oldum.
kısmet değilmiş.
inş. 27 MAYIS inş..
hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun...
RABBİM hepimizi küçük meleklerimize en kısa zamanda kavuştursun...
sudenazcım.
Bu topikte mi yoksa başka bir yerde mi 4444 adet tefriciye okuyalım mı paylaşıp,ne dersin?
Of Kizlar Selam... Bende Hamile Kalamiyorum Anladim Artikin... Hiç Bir Belirtim Yok 7 Gün Var Adetime Ve Ben Boşum...
Ay Ne Bilim Ya Sanki Hiç Olmuycak Gibi Abuk Sabuk Düşüncelere Kapiliyorum.... Bizimki Geç Olunca Dahami Kiymetli Olur Ne Dersiniz ? :)) Herkes Haber Bekliyor... Annemler Kayinvalidemler Herkes... En çok Da Ben Ve Eşim.... Rabbim Nolur.... Gönder Meleklerimizi .....senağlama
günaydın kızlar..ne haberler...istirityecim moral bozmak yok...bak ben 10. ayıma girdim..her ay ykılıyom sonra toparlanıyom..ne yapalım bizde sabırla o güzel günün gelmesini bekliycez...kimi çok çabuk yakalıyo bu mutluluğu kimide bizim gibi uğraşıp duruyo...kaderimiz bu deyip bekliycez canım..üzme kendini
sudenaz sende ne var ne yok bakiiimmmmm....varmı bi değişiklik.....
Ay Ne Bilim Ya Sanki Hiç Olmuycak Gibi Abuk Sabuk Düşüncelere Kapiliyorum.... Bizimki Geç Olunca Dahami Kiymetli Olur Ne Dersiniz ? :)) Herkes Haber Bekliyor... Annemler Kayinvalidemler Herkes... En çok Da Ben Ve Eşim.... Rabbim Nolur.... Gönder Meleklerimizi .....senağlama
dün gece ovulasyon testi yumurtladığımı göstertti......kaçırmadık yaniiiiii....sabaha kadar bel altında yastıkla uyudum valla..sabahta duşumu aldım işe geldim.....inşallah tutmuştur......
dün gece ovulasyon testi yumurtladığımı göstertti......kaçırmadık yaniiiiii....sabaha kadar bel altında yastıkla uyudum valla..sabahta duşumu aldım işe geldim.....inşallah tutmuştur......
bende bu testten yapmıştım kafamı daha çok karıştırdı sen kaçıncı günde başlamıştın..
kız inşallah iyi dikmişindir bacaklarını... spermler kolay gitsinler diye bi ayaklarımızdan kendimizi ağaca asmadığımız kaldı...delümüyüz neyüz...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?