• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya kızlar iyiki varsınız.yakınlarımla bile paylaşamadıgım konuları sizinle paylasıyorum. kadriyecim ilgin için tesekkürler canım.bu tesekkür butonunun kalkmasıda hiç iyi olmamış yani....

arkadaşlar ne olur umutlu olalım ben dün ikinci aşılamamı yaptırdım doktorum çok umutlu olmasa bile ben umutluyum inşallah olacak birbirimiz için dua edelim hayırlısı olsun

kızlar az önce eski bir arkadaşımla konuştum. 2 senedir evli. çocuğu olmayınca doktora gitmiş. doktor da malesef eşinin sperm hareketi sıfır ancak tüp bebeğiniz olur demiş. aradan birkaç ay geçmiş veeeee

arkadaşım şimdi tedavisiz 2 aylık hamileymişşş :nazar:

hiçbir zaman ümidi yitirmemek lazım demek ki :icecream:

kızlar az önce eski bir arkadaşımla konuştum. 2 senedir evli. çocuğu olmayınca doktora gitmiş. doktor da malesef eşinin sperm hareketi sıfır ancak tüp bebeğiniz olur demiş. aradan birkaç ay geçmiş veeeee

canım yaa dogru söylüyosun valla ümidimizi yitirmemek lazım.içimizi rahat tutmalıyız ki muradımıza erelim. biz iyice stres yaptık ama stres olmamakda elde deil yani. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar ne olur umutlu olalım ben dün ikinci aşılamamı yaptırdım doktorum çok umutlu olmasa bile ben umutluyum inşallah olacak birbirimiz için dua edelim hayırlısı olsun

a.s inşallah bu sefer tutar canım arkadaşların hamile haberleri aldıkça bizlerde seviniyoruz umutlanıyoruz...

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (13.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

GÜNCEL LİSTEEEEEEEEe

profil resmi olmayan arkadaşlar....

resmi olmayanların hepsinin mesaj sayıları 100 den az...tahminimce bu yüzden resminiz kaldırılmış olabilir...

100 e tamamlayıp bide öyle bakalım....

süper bı haber buyaa rabbım saglıkla kucagına alamyıda nasıp etsın arkadasına

herkese iyi akşamlar nasılsınz mısafırlerim gitti eşim gelemden bı bakım dedım buay çok durgunuz ya hanı hamişlerr..

kızlarrrrrr perşembe günü saat 13.30 a randevu aldım....bakalım laparoskopiyi konuşucaz...

ve bu aradada pazar günü Aydın' a kayınvalidemlere gidiyoruz...zeytin toplamaya :))

1 hafta yokum malesef...

özellikle bumuyani ' ye duyurulur :utangac::utangac::utangac::utangac:

kızlarrrrrr perşembe günü saat 13.30 a randevu aldım....bakalım laparoskopiyi konuşucaz...

ve bu aradada pazar günü Aydın' a kayınvalidemlere gidiyoruz...zeytin toplamaya :))

1 hafta yokum malesef...

özellikle bumuyani ' ye duyurulur :utangac::utangac::utangac::utangac:

mesaj alınmıştır canım :)
ayy zeytın toplamak çok zor yaaa
2 3 gun topladık bizde buyıl ilk kez topladım et kırıldı heryerımdne aman man kalsın :) ama zeytın yagını yemesı çok kolay

kızlar bugün çok kötü sol bacağımdan belime vuran bir ağrı var genelde adet olduğumda böyle belim ağrır daha önce adet olmadan şiddetli ağrım olmazdı ve ayrıca daha adette olmadım bu gün 3 gün oldu geçeli acaba hamilemiyimde adet olmadığım içinmi ağrıyor

ya kızla r masallah nekadr çok dınlıyosunz kendınızı bnen hıç farkındaolmuyorum adetolcagıumda agrım faln varmı bılmıyorum acaba ebenmı dıkkatsıızm sızmı çok ınceduusnuyosunz yaa

Back
X