- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #16.681
pumpkins gunaydin canim, nasilsin
günaydınn ebrucummmsositososito
iyiyim sen nasılsın,napıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pumpkins gunaydin canim, nasilsin
Günaydın kızlar,
hala adet olmadım ben ya 9 gün geciktim, arkadaşım bana sen kan testini çok erken yaptırmışsın ben adetim 2 hafta geciktikden sonra yaptırmıştım değerim 0.495 çıkmıştı doktor 2 haftalık hamilesin demişti diyor, valla ben de biraz heyecanlandım kan testimi 6 gün geciktikten sonra yaptırdım acaba böyle bişey olabilirmi? hiç adet belirtim yok adet olmadan önce göğ.şişer ve acırdı şimdi şiş ama ağrı yok, karnımda şişkinlik var ama adet ağrım yok, ne oluyor anlamıyorum yarın doktordan randevu aldım dua edin kızlar ya süprüz bişeyler olsın buna çok ihtiyacım var...
canım iyi olmana çok sevındımde4 bucuk aylıkolmuş cınsıyetı bellı olmamaışburda3 aydn sonra söyluyorlar cınsıyetını sneınle edeplı çıkmış desene :) sqaklamış kendını derlerya.
not : cinsiyetı erken bellı olan anne adayları espırı mahıyetınd esöyledım
canlarim bir arkadas (rapunzell) asagidaki duayi yazmis, cok etkilendim..alinti yapiyorum
darisi tum isteyenlere
Ey alemlerin Rabbi olan Yüce Allahım ...
Ey kainatın bir tek yaratıcısı olan yüca Rabbim...
Ey yaradılmışların bir tek yaradanı...
Ey kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesizi
Ey bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı Yüce Allahım sonsuz şükürler ve sonsuz hamd sanadır...
Rabbim her türlü sıkıntı ve musibetten sana sığınırız...
Sen herşey, hakkıyla bilen ve duyansın...
Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme Rabbim ...
HZ.MUHAMMES MUSTAFA(s.a.v)Yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyorum ve sadece senden istiyoruzz Ya Rabbim..Sen herşeye kadir olansın.Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...OL EMRİNİ BİZLEREDE SUN ..
Rabbim senden başka gidecek yerimiz sendne başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim..
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi...
Bizim dualarımız katında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi...
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum..
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kuraba hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönü ile hayırlarla dopdolu olan Evlatlar basib eyle.
AMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN İNŞALLAH
Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun ...
selam canım,burdayız sen nerelerdesin,napıyosunkaydirigubbakcemileslm kızlar nerelerdesiniz??:)))))