• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

öğretmen evinin arka taraflarına denk gelio galiba bahsettiğin yerler değil mi??*
ya işlllah çabalarımız boşuna gitmez ne aşamalardan geçilio..:sm_confused:

inş. canım. valla önce gittim vajinal muayene yaptı. bişey yokz aten sadece telefonla randevu alıyorsun pkadar. vajinal muayene de çıktı pko olduğum. hemen regl 5. günü klomene başladık ve 2-3 günde bir muayene etti. 10 gün sonra yumurta istenen ölçüye geldi. eğer bu ay hamile değilsem klomeni önümüzdeki ay günde 3 adete çıkarcak. o da olmazsa iğneye başlayacak.

senin tedavi varmı? durum nasıl?

bende pazar günü yani yarın yapcam kızlar. kan testi yaptırcam. ama bugün sol kasığım ağıyorr. yumurtam da solda oluşmuştu. Heveslenmek istemiyorum ama çok heyecanlıyım.

bişey itiraf etcem kızlar. Adını vermek istemiyorum ama bu sayfada başka topice bir haftadır yazıyorum. beni içlerine hiç almadılar. listelerine keleyin dedim hiç eklemdiler. bende bu sabahtan itibaren karar aldım o topiğe girmicem. burayı buldum..
oh iyi yaptın canım seni istemeyenleri sen hiç isteme bak bizler negüzel dertleşiyoruz bende yaklaşık 1haftadır burdayım ama soğolsun herkes derdimi dinledi bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım aramıza hoşgeldin:içelim:

bende pazar günü yani yarın yapcam kızlar. kan testi yaptırcam. ama bugün sol kasığım ağıyorr. yumurtam da solda oluşmuştu. Heveslenmek istemiyorum ama çok heyecanlıyım.

bişey itiraf etcem kızlar. Adını vermek istemiyorum ama bu sayfada başka topice bir haftadır yazıyorum. beni içlerine hiç almadılar. listelerine keleyin dedim hiç eklemdiler. bende bu sabahtan itibaren karar aldım o topiğe girmicem. burayı buldum..

canım sen takma onları bende bi topikte aynı şeyi yaşadım amannn
sanki nolacaksa burası iii sen gel buraya heppp bekleriz...:hooray:

inş. canım. valla önce gittim vajinal muayene yaptı. bişey yokz aten sadece telefonla randevu alıyorsun pkadar. vajinal muayene de çıktı pko olduğum. hemen regl 5. günü klomene başladık ve 2-3 günde bir muayene etti. 10 gün sonra yumurta istenen ölçüye geldi. eğer bu ay hamile değilsem klomeni önümüzdeki ay günde 3 adete çıkarcak. o da olmazsa iğneye başlayacak.

senin tedavi varmı? durum nasıl?[/QUOT
canım bende pko var işte sölemiştim doktorum hapla tedasvi uyguladı ama yumurta oluşmadı onun için iğne ve aşılama tedavisine başlanacak ben tatilden sonra olmasını istedim şubatta olacak aşılma ama ben yine de topiği bırakıp gidemiyom...
4 . günüm bugün adette olmadım bakalım hayırlısı..kaydirigubbakcemile2

wintersun slm canım
hadi bakalım inş güzel haberler veririz..ben de beklemedeyim
senin adet döngün kaç gün..benimki 24-26 gün arayla old. için ne zaman yapmalıyım bilemiyorum :(

oh iyi yaptın canım seni istemeyenleri sen hiç isteme bak bizler negüzel dertleşiyoruz bende yaklaşık 1haftadır burdayım ama soğolsun herkes derdimi dinledi bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım aramıza hoşgeldin:içelim:

sağolun canım yaa,

diğer gruba çok sinirlendim. daha sabah geldim. hepiniz dertime ortak oldunuz.

kaç mezunusun canım sen ... biz ikimizde öğretmeniz onun için bütün tatiller beraber canım nerde çalışıyosun...

wintersun slm canım
hadi bakalım inş güzel haberler veririz..ben de beklemedeyim
senin adet döngün kaç gün..benimki 24-26 gün arayla old. için ne zaman yapmalıyım bilemiyorum :(

canım ben pkoyum normalde de gecikme hatta ay atlama oluyo ama ben ilk adet olduum günden itibaren kontrol altındayım hatta ilk adet olma yaşım 12 kilom 42 idi 6 ay sonra 60 kilo oldum ben... oz aman bi anormallik olduu ortaya çıktı ve ben o zmandan beri ilaç kullanıyorum ama 2 ay kullanıyorum 3-4 ay düzenli dewam edio sponra tekrar ilaç işte böööleee...
yine 2 ayn ilaç kullandım normal olması gerekiodu ama olmadı işin açıkcası biraz da doktora gitmek istemiyorum nasıl olsa şubatta aşılama olacak...:uhm:

ben 2002 mezunuyum. muttalip yolunda iki eylül kampüsünden mezunum. ben özle şirkette çalışıyorum. polatkanda. ben mimarlık mezunuyum. eşim bankacı. o haftasonu evde...

Back
X