• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

valla umutsuz senin içinde üzüldüm inş.en kısa zamanda senin haberlerinide alırız hadi seninki geldi en azından olmadığını biliyosun yaben neyapayım

ama zaten geç yaptın olsa çıkardı bende yaptım çıkmadı bence ümitlenme sende bak benimde daha bugün geldi

evet CANIM FAZLA UMUTLANMAMAK LAZIM AMA İDRAR TESTLERİ YALNIŞ SONUÇ VEREBİLİYOMUŞ BEN BİAZ DAHA BEKLEYİP TABİ GELMESSE ONDAN SONRA KAN TESTİ YAPTIRCAM

canım zaten kist küçükse bir kaç ayda adetle geçiyomuş ayrıca soğan kürüde kistlerie iltihaba akıntıya karşı iyi geliyomuş

doğru sölüyosun bi de zaten düğün fotosu yani makyaj rötuş herşey değiştiriyo insanı sende ilerde foto koyrasın bende bakarım artık...

kızlar ben çıkıyorum walla bugün canım çıktı mahvoldum..
bi halsizlik var zaten üstümde sabah da okul var malum baharcım takma kafanı olucak olucakkkk:))))9
iii geceler öpüldünüzzzzz

canım ben amelıyattan korkmuyorum gozu karayım azıcık
belırsızlıkler canımı sıkıyor
tek tupum kapalı cıktı hsg de ayrıca hem yumurtalıkta hemde kenarında kıst var 9 aydır hamıle kalamıyorum
dr un bırı dıyo ozel hastaneler para ıcın lap onerıyolar laparoskopı ıle tupunu kaybedebılırsn kıst engel degıl gebelıge tek tupledekalabılırsın dene dıyor
bırı kkıstlerın alınması lazım tuplerın durumunu gormek ıstıyorum gercekten kapalı olmayabılır dıyor
ondan karısık kafam.nerde yaptıracagımı bılmıyorum bıde
ozeller bayagı pahalı
devlette aynı ozen gosterılırmı onuda bılemıyorum

çok saçma ya..nasıl yani para için..

şöyle söyliyim..ben 1 sene önce hsg çektirdim ve iki tüpümde açık çıktı...sonra hemen ilaç tedavileri falan yinede olmadı...1 sene geçti sonunda bunu yaptırmak zorunda kaldık..sonuç olarakta...tüplerimin ikiside meğerse kapalıymış..hemde açılamayacak derecede....sen düşün artık gerisini...ben bu konuyu çok araştırdım.
ve gördümki hsg lere inanmıycaksın...

burda çok kişiyle karşılaştım hsg de açık çıkıp kapalı olan veya hsg de kapalı gözüküp açık çıkan..

bunları sende araştırabilirsin...

laparoskopiyle sadece tüpler değil rahimde ve tüplerde bi tahribat olup olmadığı..yapışıklıklarada bakılıyor..

bana dr. dediki..tüplerin açık olsa bile işlevini kaybetmiş..ağır tahribat altındaymış (nedeni daha önce geçirdiğim bi ameliyat )

rahmimde yapışıklık ve kistler yardı..onları temizlediler...

ben alman hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım..aryık içim rahat..şüphem yok..

ve ben sonuç olarak 1,5 sene sonra boşa vakit ve para harcadığımı anladım..tek çarem tüp bebekmiş....

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (18.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.

ayy çok tatlısınız vallaa..... ben bunu daha yeni gördüm.....kadriyecim tarihelrimiz aynı.... bakalımmm ama ben bu ay pek ümitli değilim.... çünkü çatlama iğnesini eşimin iş seyahatinden dolayı erken vururldum....yaniiii..... olamyacak gibiii bu aydaaa...........

ümidim benımde yok ama rabbım nasip edeck dıyorum ve ne yaparsk yapalım sonucu değiştiremıyız imtihan olmaya geldık dunyaya inş imtihanı hakkıyla kazananlardan oluruz:Saruboceq:

Back
X