- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.021
bu arada bır yıllık evlıyım bebek olursa kıstte erırmıs öyle dedı bılgısı olan varmı kızlar aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama zaten geç yaptın olsa çıkardı bende yaptım çıkmadı bence ümitlenme sende bak benimde daha bugün geldi
kızlar ben çıkıyorum walla bugün canım çıktı mahvoldum..
bi halsizlik var zaten üstümde sabah da okul var malum baharcım takma kafanı olucak olucakkkk:))))9
iii geceler öpüldünüzzzzz
selam kızlar bende yenı üye oldum aranıza katılmak ıstıyorum benıde kabul edermısınız
canım ben amelıyattan korkmuyorum gozu karayım azıcık
belırsızlıkler canımı sıkıyor
tek tupum kapalı cıktı hsg de ayrıca hem yumurtalıkta hemde kenarında kıst var 9 aydır hamıle kalamıyorum
dr un bırı dıyo ozel hastaneler para ıcın lap onerıyolar laparoskopı ıle tupunu kaybedebılırsn kıst engel degıl gebelıge tek tupledekalabılırsın dene dıyor
bırı kkıstlerın alınması lazım tuplerın durumunu gormek ıstıyorum gercekten kapalı olmayabılır dıyor
ondan karısık kafam.nerde yaptıracagımı bılmıyorum bıde
ozeller bayagı pahalı
devlette aynı ozen gosterılırmı onuda bılemıyorum
sudenaz geçmiş olsun listeye benide eklemişsin saol umarım bu liste hepimize uğur getirir
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
ayy çok tatlısınız vallaa..... ben bunu daha yeni gördüm.....kadriyecim tarihelrimiz aynı.... bakalımmm ama ben bu ay pek ümitli değilim.... çünkü çatlama iğnesini eşimin iş seyahatinden dolayı erken vururldum....yaniiii..... olamyacak gibiii bu aydaaa...........
gunaydn canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
kıslar şayet dış gebelikse, mide bulantısı olurmu ?