• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yok yok canım yapılacak bişi kalmadı börek buzlukta onları çıkartıp fırın a vercem baksana bende net başındatım arada kalkıyom ama olsun...

selam pumpkins sağol cnm cvbın ıcın benım esımde samsunlu hemserı sayılırız cnm doktor normal bı kıst dedı kendılıgınden kaybolur dedı bı baska doktorda dogum kontrol hapı kullan dedı ben ıstemedım bıran önce cocugum olsun ıstedım arada kasıklarıma agrı yapıyo ama ıste daha bakalım umarım kendılıgınden kaybolurda hemen hamile kalırım umarım herkes hamıs kalır

pek iii sayılmam canım ya görmüşsündür belki yazdım kırmızıları gördüm ama çok kafama takmıyorum artık aşılamaya adepte olmaya çalışıcam
ya bugün akşam misafir var koşturuyorum yaklaşık 16 kişinaniknanik
biraz karnım ve belim ağrııyna zor yapıyorum
sen neler yapıyosunnn????
:kahve:

oo maşallah canım kolay gelsın gelelımmı yardıma neelr yapcaksın anlat bakalım

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (20.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak
dilmuh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30ocak

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

)

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak (12.ay)
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
selinn_1687::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak
Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN

z.nihal değiştiridm canım subat ayı ugur getırsın inş

kadriyecim nasılsın canımm çalışmalar tam gazzz
hadi canım inşallahhh biran evvel hamişlerde görürüzzz seni sizleriii
bu arada canım kardeln nickli arkadaş benim arkadaş aranıza yenii katıldıı onada yardımcı olunn emiii kadriyecimmm öptümm cnmmm :CüvCüv:

bu arada canım kardeln nickli arkadaş benim arkadaş aranıza yenii katıldıı onada yardımcı olunn emiii kadriyecimmm öptümm cnmmm :CüvCüv:

canım kalpleımız bırmışbak bende tam sana ozeldn msj yazacktım nasılsın oğlusun nasıl hersey yolunda dimi kib ben de aynı hersey gecn haftalrda rahım fılmı cekıldım.doktorr rahım fılmıne guvenıyor galiba 2ay serbest bırakalım dedi.sonrasında tedavıye başlarız dedi.tahlılleirmizyapıldı hersey normal çıktı şimdilik beklıyoruz cALIŞMALAR DA TAM GAZ DEVM EDİYOR :)hihoyyyt

ARKADAŞIN KONUSNDADA GÖZUN ARKADA KALMASIN ABŞIMZ USTUNDEYERI VAR :)-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selam pumpkins sağol cnm cvbın ıcın benım esımde samsunlu hemserı sayılırız cnm doktor normal bı kıst dedı kendılıgınden kaybolur dedı bı baska doktorda dogum kontrol hapı kullan dedı ben ıstemedım bıran önce cocugum olsun ıstedım arada kasıklarıma agrı yapıyo ama ıste daha bakalım umarım kendılıgınden kaybolurda hemen hamile kalırım umarım herkes hamıs kalır

KİST Vrken hamile kaln olmuşmu dıye sormussun ya canım kıst varkn hamile kalınıyor bebek kıstı yer dıyorlar ama sen yıende doktorun ilaç verdıyse kullan canım :) bikaç ay sonra gelsın sağlıkla gelsın canım:CüvCüv:

canım kalpleımız bırmışbak bende tam sana ozeldn msj yazacktım nasılsın oğlusun nasıl hersey yolunda dimi kib ben de aynı hersey gecn haftalrda rahım fılmı cekıldım.doktorr rahım fılmıne guvenıyor galiba 2ay serbest bırakalım dedi.sonrasında tedavıye başlarız dedi.tahlılleirmizyapıldı hersey normal çıktı şimdilik beklıyoruz cALIŞMALAR DA TAM GAZ DEVM EDİYOR :)hihoyyyt

ARKADAŞIN KONUSNDADA GÖZUN ARKADA KALMASIN ABŞIMZ USTUNDEYERI VAR :)-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ahhh canımmm benimmm sende hep aklımdasın hep dua ediyorum sana sizlereeee bebişş iyii canımm teyzesii sağolasınn herşey yolunda allaha şükürr 5 e gircezz az kaldııı
ohh çok iyi canım sonuçlar gzl çıkmış maşlahh sana kadriyemmm senin bebiş nazlı annesiii gelcek yakınlarda inş ben innaıyorumm kocaman öptüm senii canımmm
sağol canımm ilginee bu arada :1hug: Şeniz

inş canım athlıllerimz hemencecık bıttı bıay bılealmadı inşbebeişimzde dahacok bekltmez:emir_bebek:
ahhh canımmm benimmm sende hep aklımdasın hep dua ediyorum sana sizlereeee bebişş iyii canımm teyzesii sağolasınn herşey yolunda allaha şükürr 5 e gircezz az kaldııı
ohh çok iyi canım sonuçlar gzl çıkmış maşlahh sana kadriyemmm senin bebiş nazlı annesiii gelcek yakınlarda inş ben innaıyorumm kocaman öptüm senii canımmm
sağol canımm ilginee bu arada :1hug: Şeniz

Back
X