• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet bende öyle duymustum cnm bencede sen ısını garantıye al çatlatma ıgnesı hemen catlatırsıa yumurta bıldıgım kadrıyla 24 saat duruyo ama doktorununda bı bıldıgı vardır belkıde ıgneden sonra yumurta hemen catlamıyodur ama ne farkedrkı sen dedıgın gıbı yap ona bakarsan spermde içimizde 24 saate kadr kalıyo gün içinde yumurta catlasa bıle karsılasırlar
bend öyle düşünüyorum, ayy İnşallah bu ay gelir bebişimiz yaaa kaydirigubbakcemile

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (07.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat

umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat

selam kızlar ben geldimm nasılsınız
aranızda henüz tanışmadığım arkadaşlar var ama kısa zamanda kaynaşacağımızdan eminim
ben henüz bumuyani ile tanışıyorum yani ilk o beni karşılamıştı

gececı ben varım cnm :) nasılsın

ayyy 2 dakika arayla yazdık sen beni geçtin
ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor herhangi br değişiklik varmı sende
bende yok valla doktora gittim geçen ay bahsetmiştim belki hatırlarsın bir sorun görünmüyor dedi bana tahliller felan yaptı işte gebekliğe engel bir sorun yok dedi 5 ay daha olmazsa gel dedi neyapacaksa artık bilmiyorum
eee sen doktora gidecektin en son bıraktığımda gittinmi ne oldu canım

gıttım cnm hormon degerlerım yuksek cıktı ılacla tedavı oluyorum pazartesı yenıden ılaclarımı almaya baslıcam. bu ay ılgınc bısey oldu bende testte cıft cızgı cıktı sevındım falan ama ertesı gun regl oldum ınanılmaz kotu bı duygu..

senın adınada sevındım hıc bı sorun olmamasına ınsallah bır an evvel gelır bebegın. bak sorunda yokmus kafana hıc takma oluruna bırak olurmu cnm

gıttım cnm hormon degerlerım yuksek cıktı ılacla tedavı oluyorum pazartesı yenıden ılaclarımı almaya baslıcam. bu ay ılgınc bısey oldu bende testte cıft cızgı cıktı sevındım falan ama ertesı gun regl oldum ınanılmaz kotu bı duygu..

senın adınada sevındım hıc bı sorun olmamasına ınsallah bır an evvel gelır bebegın. bak sorunda yokmus kafana hıc takma oluruna bırak olurmu cnm

aaaaa demek test yanılttı seni ayyy ne kötü bişeydir o yaaa allah kimseye yaşatmasın
ahhh canım kafama takmmıyorum diyorum ama gelde içime sor içim kaynıyor resmen sadece kendimi avutuyorum neden olmuyor diye sorunum yoksa eğer neden 6 ay olmadıki acaba dedim eşimde bir problemmi var eşime sperm tahlili yaptıracaz eğebir dahaki ayda olmazsa yaptıracaz birdahaki ay ovülasyon testi alıcam ama bulamıyorum eczanelerde pek yok gitti gidiyora baktım göremedim yada ben bulamadım bakalım şartık herşeyin hayırlısı canım inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebene canım :Saruboceq:

cnm bak dr ne demıs sana sorun yok demıs onun ıcın uzulme ben yıllarıdr beklıyorum bak senın daha yenıymıs allah benım kadar bekletmesın ama uzulme olucak ınsalah bebegın. bızde eger olmazsa sıperm analızı yaptırıcaz dr dedıbakalım ben sana bulayım ovulasyon testı satan yer bekle cnm yazıcam 2 dk ıcınde

cnm bak dr ne demıs sana sorun yok demıs onun ıcın uzulme ben yıllarıdr beklıyorum bak senın daha yenıymıs allah benım kadar bekletmesın ama uzulme olucak ınsalah bebegın. bızde eger olmazsa sıperm analızı yaptırıcaz dr dedıbakalım ben sana bulayım ovulasyon testı satan yer bekle cnm yazıcam 2 dk ıcınde

canım yaaa benim sorun yokda bakalım eşimde vermı yokmu
hem doktor bu zamana kadar neden bakalım demedi illa okadar beklemek zorundamıyız biz bir dahaki ay olmazsa yaptıracaz belli bir zaman geçtikten sonramı yapıyorlar

canım yazdığın link açılmıyor nedense bende buldum biyer orda varmış ama bilmiyorumki illa kredi kartıylamı alınıyo yani eve teslim edilince kapıdan ödeme yapılmıyormu peşin

bazı yerler yapıyodur pesın yada soyle yap bı eczaneye soyle depodan getırtsınler pazartesı dr gıdıcem ıstersen benım eczacıma sorarım senın ıcın istanbulda nerdesınkı sen

hımmmmm canım çok teşekkür ederim zahmet verdim sana
kız bunlar baya pahalıymış
aslında doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırmak daha sağlıklı ama kim gidip gelecek hastaneye benide felaket araba tutuyorki o gün ölüp ölüp diriliyorum 2 gün midem bulanıyo valla hiç gelemiyorum arbalara binmeye yanımda poşet taşıyorum ıııyyyyiiiiiiii

Back
X