• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayy ne biliyim sormadımda canım, şimdi adamı cepten arayıp rahatsız etmekte istemedim belkide normaldir. bilemiyorumki daha da şiddetlenirse ararım artık. ayy belimide ağrıttı offf.
canım şimdi işyerindeyim çıkıyorum görüşürüz yine öpüyorumm

tamam canım dikkat et kendine eve git yatıp dinlen bari öpüyorum Şeniz

selam canlarım nasılsınız ozledım sızlerı esımın pcde ıslerı yogun oldugundan gıremedım kac gundur ne var ne yok bakalım

ukacım nasılsın agrın gectımı

yok canım ya mutfakda zor yemek yaptım, işten geldim zaten ağrım vardı, birde acayip bel ağrım oluyo şimdi buradan bakıyodum çatlatma iğnesinden sonra ağrı oluyormu diye..
sen napıyosun nasılsın, ya buarada bu kadar konuşuyoruz ismim Bilge :1rolleyes:

ela cım çok sevindim hamile olduğunu görünce inş.sağlıkla bebişine kavuşursun darısı başımıza hiç mi belirti yaşamadın ısı ölçümü falan yapmışmıydın

Merhaba kızlar nasılsınız benim adet günüm otomatik hesaplayıcıda 11 şubat çıkıyor sizce doğrumudur son 5 ayın adet tarihleri şöyle 22eylül 22 ekim 21 kasım 18 aralık 15 ocak

:dance:
yok canım ya mutfakda zor yemek yaptım, işten geldim zaten ağrım vardı, birde acayip bel ağrım oluyo şimdi buradan bakıyodum çatlatma iğnesinden sonra ağrı oluyormu diye..
sen napıyosun nasılsın, ya buarada bu kadar konuşuyoruz ismim Bilge :1rolleyes:

bende ıyıyım cnm işte buarada tanıstıgıma memnun oldum bende sezen:1hug:cnm senın agrıların normal bence catlatma ıgnesı catlatmıstır döllenme agrısıdrı belkıde kımbılır insallah:Saruboceq:

Back
X