• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım hayırlısı olsun bizede haber ver olurmu, kadriyeciğim ne zamandır söylüyorum ama okuyan olmadı galiba, rica etsem beni bekleme listesinden alıp, adet tarihimi 26 şubat olarak düzeltirmisin canım?

canım hakkını helal et ya ben 6şubat dıye okudum senın tarıhını ve dıyorum kızatn 6şubat tarıhı nıye duzeltcezkı dıyorum.yadasöle dıyım ben sneı dırek hamile listesıne alcaktımda ondan duzeltmedım durumu böle kurtarayım bali :)

ya arakdaşlr adetımden berı sol kasıgımda agrı varya.yumurtama desme anacım kaç gundur bıtmedımı bu yumurtalama.kıst mı var dıye gelıyor aklıma?varmı benım gıbı kasık agrısı ceken

[ YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (16.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ozlemacar::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 şubat
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::: ( 15. ay )

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)
8** dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz (3. ay )

beni de ekleyin listeye 18 ocakta son adetimi oldum şu anda hala bekliyorum ama hiç belirti yok :Saruboceq: bu ay 2.kez yumurta takibi yaptırdım inşallah olur

Merhaba arkadaslar ben 2.ci catlatma ignemi oldum. 28 Subat adet olmam gerekiyor. Sayet olmazsam eger hamile olabilirim benide listeye ekleyebilirsiniz

kadriyecim istersen dr a gorun..belki catlamamistir bugunlerde catlayacaktir
belki deeee
baska sebeplediiiirrr
hemn dr a git bence

kızlarrrr 1.5yıl oldu veanırım çok güzel bişi örendim sabır bilmem ne kadar doğru düşünüyom ama nooolur bana dua edin önümüzdeki ay kocişin doğum günü 1gün önce regli günüm tabi bu ay olursamki dilerim olmam bidahaki ay hamiş kalırım inşallah bana dua edin kıslar nolur

ya arakdaşlr adetımden berı sol kasıgımda agrı varya.yumurtama desme anacım kaç gundur bıtmedımı bu yumurtalama.kıst mı var dıye gelıyor aklıma?varmı benım gıbı kasık agrısı ceken

yafrum senin adetin bittimişmiydi? çalışmalara başlıycan diye hatırlıyorum seni.
kasık ağrısı ben çok çekiyorum daha geçen hafta çektimya drumu aradım yumurtan çatlamak üzeredir sakın boş geçirmeyin dedi. Ayy kız sakın kaçırma bu günleri yumoş oluşmuş muhtemelen çatlamak üzeredir. İnşallah bu ay bebişin gelir canımmm.
benim kasık ağrım bitti c.tesi günü, ama bugün bi baş ağrısı, bi bulantı bir acayipağrı başladı yine kasıklarımda eve gitsemde yatsamdiyorum ama koçiş çalışcaz diyoo :)
şu benim bebiş bi gelse popişine popişine patlatcam valla:))):Saruboceq::CüvCüv:
:emir_bebek:

ebrubu saol cnm bilmiom sabretmeyi öğrendiimizi düşünüyom tabi biran önce gelseler ne mutlu bize ama kısmet bekleyelim bakalım noolcak meleğim meleklerimiz biran önce gelicekmi

kadriyecim baska dr a git anacim
hem iyidir baska dr un gormesi
ben bunu ogrendim anacim

kız aman yetr artık doktor degiştdıgım anacım doktorlar kocişten daha çok görduler ian yaa :) tatlım ben artık böle sıkayetelr için doktora gıtmeöeyı öğrendım tatlım bakalım önumzdekı ay inş hamileolurum da olmazsam egr gıdıcez zatı doktora ama eşimde bende artık çok yaklaştıgımız duusnuyoruz.

kızlar ben geldım.... ya 3gündür ınternet bozuk gıremıyorum tamda sevgılıler gününde bozuldu benımkıde nöbetcıydı yalnız yalnız gecırdım evde cok sıkıcıydı nasılsınız

yafrum senin adetin bittimişmiydi? çalışmalara başlıycan diye hatırlıyorum seni.
kasık ağrısı ben çok çekiyorum daha geçen hafta çektimya drumu aradım yumurtan çatlamak üzeredir sakın boş geçirmeyin dedi. Ayy kız sakın kaçırma bu günleri yumoş oluşmuş muhtemelen çatlamak üzeredir. İnşallah bu ay bebişin gelir canımmm.
benim kasık ağrım bitti c.tesi günü, ama bugün bi baş ağrısı, bi bulantı bir acayipağrı başladı yine kasıklarımda eve gitsemde yatsamdiyorum ama koçiş çalışcaz diyoo :)
şu benim bebiş bi gelse popişine popişine patlatcam valla:))):Saruboceq::CüvCüv:

ya bılgecıgım benımde kasık agrım var ıkıgündür yumurtlama haftam ama gecmıste kıstı olan bırı olarak korkuyorum acaba yınemı oldu dıye:uhm:allahım sen koru bızı:Saruboceq:umarım gecer su agrıda görüşmeyelı nasılsın bakemhihoyyyt

bitti canım adetim 3 5gunoldu hemde bıteli oo calışmaalra bılem başladık bakalım:)

Back
X