- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.761
ya bızım topiğe neoldu arkadaslar cok sessız gecen yazdıklarım akımse cvp bıle vermedı önceden böylemıydı senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben izmitliyim amaşuan diyarbakırda görev yapıorum annem yeni bir doğum hastanesi açıldığından bahsetmişti ii diyordu sadece kadın doğum varmış gittiğin yerden memnunmusun????
selam kızlar, geçen hafta sevinerek size hamile olduğumu söylemiştim. cuma günü hafif kanamam oldu ve acile gittim, gelişmediğini ,gelişmeyen gebelik olabileceğini söyledi. Akşam gene kanamam devam etti ertesi gün kendi doktoruma gittim ultrasonla tekrar kontrol etti ve gelişmediğini geçen haftayla aynı boyutta olduğunu düşük yapacağımı ve kanamanın başladığını söyledi. İlk gebeliğim olduğundan kürtaj yerine kendi kendine düşmesi daha iyi olur dedi. Antibiyotik verdi. Dün gece inanılmaz bir ağrıyla acile gittik, yolda düşük yaptım ve acilde kürtaj olmak istemediğimi sadece ağrımı kesmelerini söyledim. Şimdi iyiyim antibiyotik ve demir hapı kullanıyorum. Çarşamba günü tekrar doktora kontrole gidicem... Bu iş çok zor!!!! Allah herşeyin hayırlısını versin!!
güzelim bende zayıfım 46 kiloyum bi yerde okumuştum düşük kilo hamiş kalmayı engelliyo diye ama ben inanmıyorum dengeli ve düzenli besleniyosan hiçbir sorun olmaz benim yapım böyle yesem bile kilo alamıyorum bu ay 7.ayım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz bebişlerimizle birlikte kiloda alırız doğum sonrası vermeye uğraşmayız zayıf olmayı kafana takma
ya 8aydır korunmuyorum ve olmuyor.. inssn herşeyi kafaya takıyor.. çok teşekkürler bersuuu desteğin için
bide ilişkiden sonra benden çok akıntı geliyor.. acaba spermler içeri girmiyor olabilirmi.yani vajinal bi sorun olabilirmi..bana cevap yazarsanız çok mutlu olurum..daha dün üye oldum..bu siteden çok umutluyum :a015: lütfen senağlama cvplarınızı bekliyorum
arkadaşlar birşi Sorcam 26 haftalık hamileyse kaç aylık hamile oluyor ????
selam kızlar, geçen hafta sevinerek size hamile olduğumu söylemiştim. cuma günü hafif kanamam oldu ve acile gittim, gelişmediğini ,gelişmeyen gebelik olabileceğini söyledi. Akşam gene kanamam devam etti ertesi gün kendi doktoruma gittim ultrasonla tekrar kontrol etti ve gelişmediğini geçen haftayla aynı boyutta olduğunu düşük yapacağımı ve kanamanın başladığını söyledi. İlk gebeliğim olduğundan kürtaj yerine kendi kendine düşmesi daha iyi olur dedi. Antibiyotik verdi. Dün gece inanılmaz bir ağrıyla acile gittik, yolda düşük yaptım ve acilde kürtaj olmak istemediğimi sadece ağrımı kesmelerini söyledim. Şimdi iyiyim antibiyotik ve demir hapı kullanıyorum. Çarşamba günü tekrar doktora kontrole gidicem... Bu iş çok zor!!!! Allah herşeyin hayırlısını versin!!
merhaba ben adetim in ikinci günü çok ağrım oldu dr.a gittim ultrasonla baktı sadece sorun yok adet ağrısı dedi bide hamile kalmak istediğimi öğrenince yumurtlama sorunum olmadığı halde klomen yazdı bu ay kullan sonuç alamazsan diğer ay gel dedi ama çatlatma iğnesi falan vermedi bende ilacı kullandım da acaba bu yumurtalar çatlarmı sizce yada nezaman çatlar yarın ilacın son günü
kaç gun kullan dedi ialcı sana dokotr 5gun kullanılıyo normalde canım sorunyoksa nıye kullandınkı ama başalmısın mademkullanmaya bırakma artık nekadr dedıyse doktor kullan.klomen sadece yumurta catlaamsını kolaylaştırıyo canım iğne vermemsi normal kımı doktor bıkaç ay sadece hapla geciriyolar sonra yumurta atkıbıne başlıyorlar.özelemı gıtıtn buarda
ayy canım iyimisn sen yaaa bkelseydınz ya bırazdaha kan tahlıli isteseydin.kanda kı degr daha olumlu sonuçolurdu 1haftad ane gelışcek sankı.neyse gecmişolsun rabbım tekrarını nasipetsın inş
canım benım çok geçmişler olsun ALLAH hayırlısını versin gercektende allah sana en kısa zamanda saglıklı hayırlısıyla bı bebiş nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq: