- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.941
uklacım inş hamişimdirr belirtilerim öyle okuduğuma göre ama hayırlısı artıkk cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (1 Mart 2009 )
*****************MART AYI ********
haticesu::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 mart
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
selected :::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
yuzdeyuzakrep::::::::::::::::::::::::::4 mart
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
esmer35_35:::::::::::::::::::::::::: 5 mart
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 16. ay )
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 mart
mavioje::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 mart (15 ay)
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart //gel artık meleğim nolur..
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart ( 7. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
ummahan_d:::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 mart
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::-14 mart// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 15 mart
Aysima_85::::::::::::::::::::::::::: 15 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::17 mart( 9. ay )
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: 20 mart ( 5. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
şeker pembe::::::::::::::::::::::::::::: 21mart // kocişe doğum günü hediyesi olması dileğiyle
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 mart ( 28. ay )
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 mart ( 6 . ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24mart ( 8. ay
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 mart
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 mart
*******şubat ayının guzel hamişleri
1** ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler
3** dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
4** FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
canım bence kist nedeni ile lekelenme olmaz sanmıyorum, bende de kist oluyordu ama hiç lekelenmem olmadı, ya adetin başlayacak onun belirtisi yada hamilesin üstüne görüyosun, İnşallah hamilesindir canım...
Canım teşekkür ederim cevabın için.Üstüne görme değil başta bir kahverengi leke sonrasında normal adet oluyor.Doktora muayeneye gitmeye korkuyorum çünkü ne zaman gitsem birşey çıkıyor.
Bugün okulda bir arkadaşım daha ilk istediği ayda hamile kaldı.İnsan ister istemez etkileniyor.Doğum kontrol hapı kullandım onun bir etkisi olabilir mi gebe kalamamada kafam çok karışık:çok üzgünüm:
Ben halen adet olmadım ctesi test yaptım negatif çıktı acaba kan testide yaptırsammı 26 şubatta olmam lazımdı halen gelmedi
Arkadaşlar benim size bir sorum olacak belki yardımcı olabilirsiniz.
Eylül ayında gebelik için ön kontrol yaptırmıştım ve yumurtalıkta kist olduğundan dolayı 3 aylık doğum kontrol hapı ile tedavi gördüm ve aralık ayında kist kaybolmuştu.Aralıktan bu yana korunmadığım halde gebelik olmadı.
Asıl sorum şu adetten 2 gün önce kahverengi lekenmem oluyor bunun nedeni sizce ne olabilir?Tekrar kist oluşmuş olabilir mi?
kızlar 23 yumoşumun 9 u döllendi.buğün kontrolüm var.transfer gününe karar verilecek.
kızlar 23 yumoşumun 9 u döllendi.buğün kontrolüm var.transfer gününe karar verilecek.
merhabalar
bende mart-nisan da çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim. açıkcası 2008 mayısından beri bebiş istiyoruz ve korunmuyoruz. Korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım fakat dış gebelikle sonlandı maalesef laparoskopi yoluyla alındı allahtan tüpümde hiç bir sorun olmadı çünkü çok erken bir zamanda farketmişim verilmiş sadakam varmış. Arkasından 1 ay korunduk ve tekrar korunmayı bırakmamıza rağmen şu ana kadar herhangi bir gelişme olmadı taaki şubat başında aşırı uyku hali bulantılar hassasiyetler yaşayana kadar. Adetimi beklemeden (biraz fazla sabırsızımda:)) hcg yaptırdım ve sonuç 155 çıktı doğru dürüst sevinemedim daha önce yaşadığım tecrübeden dolayı 48 saat sonra tekrar hcg yaptırdım sonuç 86 ya düşmüştü inanılmaz bir hayal kırıklığı üzerine doktora gittim ve geçirdiğimin biyokimyasal bir gebelik olduğunu öğrendim ama umudumu yitirmedim içime doğuyor sanki mart- nisan gibi çift çizgiyi görücem bu ay clearblue kolay hamilelik monitörü alıcam ve faydasını göreceğimi düşünüyorum. Ben burdakileri okurken isteyenlere dua ediyorum Allah herkese gönlündekinden de fazlasını versin inşallah sizlerde bana dua edin:)