• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar ben bir ara burada yazmıştım ama daha sonra yazamadım..kadriyecim test mi yapacaksın..inşallah pozitif çıkar sonuç..müjdeli haberlerini alırız canım..benim adet günüm belli olunca burdaki listeye tekrar katılmak isterim canım..kabul ederseniz..öptüm canlarıımm..

Kızlar bende varım yarın gelmesi lazım inşallah gelmez onun yerine bebişim gelir:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

eee hala yok bu kız meraktan çatlatacak bizi inş iii haberleri almıştır da kutlama yapmaktan bakamıyodur...:)

yaa hepiniz hakkınızı helal edın arkadaşlar
cesaretımı toplayıp alamadım test sabahtan beride annem vardı kahvaltıya geldı yenı gitti.yazamdımda sizeksuusra bakmayın

YENı YEPYENı LıSTEMıZZZZZZZZZZZZZZ ( 9 Mart 2009 )

*****************MART AYI ********

bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // körün ışığı özlediği gibi özledım seni
mavioje::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 mart (15 ay)
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart //gel artık meleğim nolur..
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart ( 7. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
ummahan_d:::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 mart
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::-14 mart// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 15 mart
Aysima_85::::::::::::::::::::::::::: 15 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::17 mart( 9. ay )
white_rose23:::::::::::::::::::::::::::::19 mart
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: 20 mart ( 5. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
şeker pembe::::::::::::::::::::::::::::: 21mart // kocişe doğum günü hediyesi olması dileğiyle
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 mart ( 28. ay )
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 mart ( 6 . ay)
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24m art ( 8. ay
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 24 mart
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 mart
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::29 mart (15.ay)
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 31 mart

MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

haticesu::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 mart
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
eklektik::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
yuzdeyuzakrep::::::::::::::::::::::::::4 mart
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
esmer35_35:::::::::::::::::::::::::: 5 mart
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 16. ay )
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart

nisan ayı ( sabırlı bir o kadar da ümitli )Anne adayları

selected :::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 nisan
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 nisan ( 15 . AY ) // ANNESı BBEGIN GELECEK

********şubat ayının guzel Hamileleri

1** ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamile miz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2 aylık bebeği anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilem iz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler
3** dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
4** FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMıŞLERııııııııı *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıŞıMıZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN ıNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMıŞıMıZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERı
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMıŞıMıZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMıŞıMıZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMıŞı MıZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMıŞıMıZ (12.ay)

eee hala yok bu kız meraktan çatlatacak bizi inş iii haberleri almıştır da kutlama yapmaktan bakamıyodur...:)

canım benım çok sğl guzel hber almışolsaydımilk siiznle paylaşırdım inan bana.heycandan mı regl mı gelmk uzere bılemıyorum ama karnıma kasıgıma agrı girdi şimdi :):kızgın:

biri bana gaz versın de eşimgelmeden gidip test alayim geleyım kımse yokmu şimdide sizler gitmişssinz

ne zman gidip aldın sen yine tamamen kopma olaydan bikaçgün daha bekle de gelmezse ki işallah gelmez o zman kan testi yaptırırsın bu süreç adet oluncaya kadar böledir biliyosun sen biden daha ii
şimdiki umudumuz idrarda çıkmamıştır bikaçgüne kanda çıkarrrrr:))))))))

ben regl oldum kızlar soylemek ıcın fırsatım olmadı nte gıremedım malesef olmadı

hadi canım ya ben senden ümitliydim bu ay nese vardır bi hayır sıkma güzel canını sen...

kadriyecim sen demiomuydun benm adet döngüm 34 gün oluyo die normal koşullarına göre gelmemiş oluyo o zman sendin demi o yanlış hatuırlamıyorum

kadriyecim sen demiomuydun benm adet döngüm 34 gün oluyo die normal koşullarına göre gelmemiş oluyo o zman sendin demi o yanlış hatuırlamıyorum

evt canım son ayda 34.gunde bır oldu bugunde 34.gunum zatn ama nettekı hesaplayıcılar 8martı verıyodu.ben gecnaya baakrak 9u dıye yazmıştım listeye

Back
X