- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #3.341
dasy testı nezaman yapacaksın canım meraklandım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dasy cim sen de yapsana test... Merak ettim Walla..
Kötü KazenKızlar bügün adet olmam lazım .ama olmadı gecıkıyordur herhalde.bu ay hiç umudum yok.ben ovulasyon testı kullandım ama bir turlu yumurtamı yakalamadım.yumurtlamadım galiba bu ay he?:1no2:.adet belirtısı de yok.senağlamaneyim var yaa?geliyorsa da gelsın bu ay ateş olcümüne başlayacağım.ama ne gelen var ne gidenKötü Kazen
bende bu ay hiç umutlu değilim kıslar...çünkü artık oluruna bırakmıştım ben,olursa olur olmazsa napalım diye,hiç belirtimde yok zaten sadece adet olucakmışım gibi karnıma ağrı giriyo,iğne batıyo sanki dedim arkadaşlara, test yap dediler,hiç akımda yokken gene aklıma soktular hamişliği...nolcak bizim sonumuz yaw...adetim ayın 25 inde, beklemekten başka çare yok..

kızlarr Bişe Sorucammm.... Aslında Doktorun özel Muayenehaneinden Randevu Aldım Ama.... özel Hastaneye Gitsem Gebelik öncesi Muayene Olmak Istiyorum Desemm Benden Ne Kadar Fark Alırlar Tahminiii (ssklıyım Bu Arada) Doktora Nerden Bakarsanız 150-175 Ytl ödicem Testleride Devlet Hastanesinde Yaptırıcam çünkü Doktorum Devlet Hastanesine Bağlı..... Malum Hastaneler çok Kalabalık... Kafam Karışık Bana Yardımcı Olurmuunuzz
canım ben normalde 25-26 gun arasında adet goruyorum ve yumurtlamam adetin 11 gununden testı uygulamaya başladım 10 tane test yaptım her gun bir tane ve adetime 1 hafta kala hafif ıkıncı çizgiyi gordum. ama cok silikti.ve bende umudumu kestim gec yumurtlamaya de ınanmıyorum.ben stresten yumurtlamadımı düşünüyorum.ondan adetim gecıkıyor.ama Allahtan umit kesmıyorum. Rabbime dua ediyorum.bakalım hayırlısı artık.
sudenazzcanım ben cok takıntılıyım.bak tedavı gördüğümde clomen içiyordum ve her kontrole gittiğimde cok stres yapıyordum stresten takıntıdan yumurtalarım buyumuyordu yada gec buyuyordu.doktorum dıyorkı kafana takma unutmaya çalış hemen hamıle kalırsın ama gel gör ki nasıl takmayayım nasıl? koskoca 16 ay mücadele verıyoruz.
sudenaz saol canım benim senin varlıgın gerçekten güzel dualarım senle
Merhabalar ben geldim. Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
HOŞGELDİN CANIM İYİ AKŞAMLAR...... :icecream: