- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #3.881
bakın size ne anlatıcam bu benim gebelik ve doktor maceramın başlangıcı
eşimle bebiş yapmaya ilk karar verdiğimizde ben bütün ukalalığımla gebelik öncesi testleri yaptırmaya gittim özel bi hastaneye ve güya ii bir doktora bana bi kaç test yaptı derdim mayısta hamile kalıp seneye marta falan doğurmak idi bu çok iyi! doktor enson yaptığı hormon testleri sonucunda hiç aksamadan adet 28 günde bir adet olan bana önce hormon bozukluğun var gebe kalamazsın diyerek psikolojimi yerle bir ettikten sonra hipofiz bezi tümörü olabilirmişim düşüncesi ile ilaçlı mrlar vesairelerle 2 hafta daha hayatımızı zehir etti mr lar temiz çıkıncada hiç bir şeker testi yapmadan bana tip 2 diyabet ilaçları yazdı bu arada ben her gitiğimde bir sürü soru sorduğum için beni tıp internetten öğrenilmez diye azarladı ben ilaçları aldım tesadüfen sevk kağıdıma baktığımde sevgili doktorumun bana pcos teşhisi koyduğunu fark ettim ama benim bundan haberim yok ne hikmetse pcosa ait kilodan başka ne yumurtalıkla ilgili ne kıllanmayla ilgi ne adet düzensizliği ile ilgili tek belirti yok sonuç derin bi depresyon eşime zehir olan bir ay her gece rüyanda ya hamile olmak ya düşük yapmak vs dayanamadım başka bi doktora gittim tabi bu arada şeker ilacıda devam gittiğim doktor testleri tekrarladı herşey normal pcos konuşu tamamen iptal imkansız dedi ve dahiliyeci ile birlikte şeker yükleme vs yapıldı adam acilen bırak o ilaçları dedi şimdi merak ediyorum tıp nereden öğreniliyor aman dyaşadıklarımı yaşamamk için siz daha ukala oluverin bence dikkat edin arkadaşlar
--------------------------------------------------------------------------------
süprizzzzz kızlar işte aynı şey benim başıma geldı tek bir fark şu ki her gitiğimde bende kan tahlılı istiyordu.yok progesterona bakılacak.yok yumurtlamadın sana adet gelmesi için farlutal vereyım dıyordu.ondan sonra kı ay dogum kontrol hapı verdı ve kutu bitiginde yıne kan testi.yanı acıkcası benden deneme tahtası yapmış.